Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Věta: "Todle se mi líbí, jen tak dále prosím. Muzem jít ještě 20% dolů a pak alou hore."

je jakoby jsi měl dvě mega v bitcoinech a jásal že to je v pohodě, jsi nad věcí atd., protože

v historii se dle grafu nalezeného na netu (nedělal jsi ho ty, že ne?) . . .

Při vší úctě, přišlo mi to jako slova "google profíka" nebo jak od 17 letýho kluka, prostě

mi to připadalo divně napsané, tak jsem se kouknul kdo to psal, tam na mě skočí polemika

o likviditě Damasko, tak jsem si rýpnul. Nic osobního, klid.

Máš pravdu, graf jsem já nedělal. Vybral jsem jeden z mnoha co jsem poslední dobu viděl. Jelikož jako jeden z mála je logaritmický. Též jsem chtěl přidat graf, opět ne mé invence, kde je podotknuto, že bublinové tvrzení není až tak úplně korektní,jelikož vědomí o krypto a zájem lidu je pořád v plenkách.

Nemám v krytpu 2 mega, za poslední měsíc jsem šel o 60% dolů, ale stále jsem sta procent nad vkladem, takže jen tak dál. Je třeba vyčistit trh at velké ryby "JP Morgan, apod" mohou nakoupit ve slevách...to je to co se přesně teď děje, bohužel.

Spíš to mělo být, držet, neprodávat...třeba nakupovat, ale hlavně bejt v klidu.

V klidu jsem, nic se neboj.

Odesláno z mého LG-H815 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Rodeo65
Odesláno

Nic ve zlým, akorát mi to nějak nekoresponduje když si najedu na tvůj profil tady a dám témata tak mi vyběhne 

tvoje tři týdny stará polemika zda si pořídit Damasko či Longines, a které z nich budou při prodeji likvidnější . . .

. . .tak nevím co si myslet

Co Ti udělal, že ho takhle lustruješ :D ? To vypadá na nějakej novej koníček v psychologickým profilovaní... Neni to ale trochu zbytečný?

Jinak já těch svejch pár ETH a ETC držim, jen se musim naučit nepropadat depresi při těch sešupech dolu.

Odesláno

Njn, lustrace to nejspíš nebude, sem se jen chtěl podívat zda třeba nemá v profilu o sobě něco co by mi to objasnilo,

nenašel jsem, zeptal se, vysvětlil, nabídl příměří, hotovo.

Odesláno

Ked uz lustrujeme, ta tu vidim tu tri skupiny ludi:

1. Nakupila a teraz ma uzku ritku co sa bude diat, co maskuje vzajomnym potlapkavanim a neuprimnym optimizmom

2. Nenakupila a teraz zavidi prvej skupine, nenabrala odvahu zaradit sa k nej co maskuje uprimnym pesimizmom

3. Skupina sa nevie rozhodnut ci prestupi do prvej alebo sa zaradi do druhej

:)

Odesláno

Ked uz lustrujeme, ta tu vidim tu tri skupiny ludi:

:)

4. Skupina - zlomyslnej ratlik

Cas od casu, vetsinou pri vetsich propadech, na sebe upozorni piskalvym stekanim, ktery ostatni uz unavuje. Vetsinou se ohani bublinama a cepyri se radosti, jak ostatni projedou kalhoty.. Zatim to neprislo, tak zas smutne na nejakou chvili zaleze. Ale jestli nekde uplnej krach prijde, tak pln slz stesti vyjikne radosti se slovy "Vidite? Ja to prece rikal!"

Odesláno (upraveno)

4. Skupina - zlomyslnej ratlik

Cas od casu, vetsinou pri vetsich propadech, na sebe upozorni piskalvym stekanim, ktery ostatni uz unavuje. Vetsinou se ohani bublinama a cepyri se radosti, jak ostatni projedou kalhoty.. Zatim to neprislo, tak zas smutne na nejakou chvili zaleze. Ale jestli nekde uplnej krach prijde, tak pln slz stesti vyjikne radosti se slovy "Vidite? Ja to prece rikal!"

To som bral ze je 2 akupina.

Wiz si kral a tak to ostane.

Ja sa prdkam v tretej skupine a zubaminechtami sa branim prepadu do druhej :)

Edit: alebo aj piata skupina moze byt riesenie, to je fakt

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno (upraveno)

6. skupina se ptá, co to je ksakru ten bitcoin?

P.S. Zažil jsem to zrovna dnes. Ptal jsem se kolegy, co říká na ten propad. Koukal na mě, o čem to jako ksakru mluvím...

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

tak zkusme:

- národní měnu emitují centrální banky ne stát (pominu Euro)

- co a jak ti stát ohledně měny garantuje?

Tím nechci nijak hájit coiny, pro mě je to spíš zábavná komodita než platidlo

Stát ti garantuje to, že na území které ovládá, donutí všechny používat měnou, kterou chce, aby se používala (pro jakékoliv transakce). Naopak může stát bránit používání jakýchkoliv jiných "měn". V tom vidím největší rozdíl mezi "státní" měnou a ostatními "měnami", které jsou kryté jen důvěrou (vírou), že je někdo v budoucnu bude chtít.

Odesláno

Skupina ?JA TO ŘIKAL? to je uplne samostatnej level - ta dokáže sublimovat všade a vždy a ničí vše živé jen jednou větou... na tu si dávám velkýho bacha, ale je to boj.

Odesláno

Skupina ?JA TO ŘIKAL? to je uplne samostatnej level - ta dokáže sublimovat všade a vždy a ničí vše živé jen jednou větou... na tu si dávám velkýho bacha, ale je to boj.

A ty jsi jaká skupina, prosím tě? Každý druhý příspěvek v tomto tématu je tvůj, ale zatím jsme se nic moc nedozvěděli... :D

Odesláno

A ty jsi jaká skupina, prosím tě? Každý druhý příspěvek v tomto tématu je tvůj, ale zatím jsme se nic moc nedozvěděli... :D

Tak já o skupinách teda nezačínal, ale vypada to na skupinu osum tedy ta která nemá v cryptu miliony ale jen funny money, který při pádech toliknebolí, ale taky občas dokážou vydělat a to mi stačí.

Odesláno

Stát ti garantuje to, že na území které ovládá, donutí všechny používat měnou, kterou chce, aby se používala (pro jakékoliv transakce). Naopak může stát bránit používání jakýchkoliv jiných "měn". V tom vidím největší rozdíl mezi "státní" měnou a ostatními "měnami", které jsou kryté jen důvěrou (vírou), že je někdo v budoucnu bude chtít.

četl sis to po sobě? Onehdá jsem tady v česku prodával kukačky za ojra a a neměl jsem pocit že by mě někdo nutil použít naši měnu

Hlásím se  ke skupině č. 8. - mám nakoupeno a grafy mám kousek pod kostrčí 

Odesláno

Ja netusim, co jsem za skupinu.

Ale pred lety jsem obchodoval day trade komodity pres interactivebrokers.

Nevysel jsem z toho jako milionar, ale zavcas jsem odhadl sve moznosti a s nejakym tim ziskem jsem to ukoncil.

Kolem sebe mam nekolik kamaradu, co jedou dale, ale je to jejich boj.

Ja ziskal cenne zkusenosti z kterych vim, ze nejlepe z kazdeho obchodu vyjde broker.

Takze vam kuci preju good luck. ;-)

Odesláno

Hlásím se ke skupině č. 8. - mám nakoupeno a grafy mám kousek pod kostrčí 

Busdriver: Hele nelustroval mě, jen jsem mu na žádost poslal fotku občanky před chatem, že jsem to já, výpis účtu a pak bylo vše v naprostém pořádku :D

Ono heslo "Důvěřuj, ale prověřuj" je v dnešní době více než použitelné.

Financ: Koukám co názor to vlastní skupina. Já se na grafech snažím učit jak to funguje, ale jinak HODL a teď zvažuji dokup. Mám v plánu udělat web na analyzu dat ke krypto, tak proto to tak studuju.... (jsem jen počítačník, nikoliv ekonom)

Odesláno

..vsetci zamestnanci, co mali nohy na stole a huste reci, zrazu behom par dni stichli a zacali makat. Dnes som v praci dokonca zacul slabe "ave instant". Sudim, ze pokles kurzu bitcoinu bol skutocne kruty.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...