azeppelin Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Údajně by mělo ADA, podle nejrůznějších prognóz, vylézt na 2,5 a pak konečná. Jak to vidíte, teorie toho všeho je mi docela sympatická, ale nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 7 minutami, Rybiz napsal: kde to nakupujete, na jaky platforme? Binance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 (upraveno) před 8 minutami, Rybiz napsal: Dabl Upraveno 18. května 2021 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 3 minutami, azeppelin napsal: Údajně by mělo ADA, podle nejrůznějších prognóz, vylézt na 2,5 a pak konečná. Jak to vidíte, teorie toho všeho je mi docela sympatická, ale nevím. Na 2,5mio...to by šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Právě teď, Gustaf napsal: Na 2,5mio...to by šlo Tak určitě, tento týden jsem někde poslouchal Sedláčka, jak líčí svět rozštěpený na blahobytnou polovinu obyvatelstva, která naskočila včas na crypto a na tu druhou v bídě... to vlije optimismu do žil, pro nákup ADA. Takový pěkný akademický background. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 8 minutami, Gustaf napsal: Binance diky, blbej dotaz: do jaky penezenky to pak cpete (withdraw) pac mi prijdou poplatky dost vysoky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Jo, tak na to jsem radsi ani nekoukal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 4 minutami, Rybiz napsal: diky, blbej dotaz: do jaky penezenky to pak cpete (withdraw) pac mi prijdou poplatky dost vysoky.... Já do žádný. Nechal jsem to tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Ja to nasypal z Coinbase do Celsius Wallet kde je 13.99% APY tj cca 13% úrok za rok. Takže se to tam hodí a týdne ti připočítaj něco na účet.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 perfektni, diky moc za tip! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 45 minutami, Gustaf napsal: Dobrá... už mám pakatel ADA, zkusím i tohle...holt za 10 let budou Lamba dvě jsem přemýšlel nad značkou ethereum na SLko, trojky místo eček v různý kombinaci. Většina obsazená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Údajně by mělo ADA, podle nejrůznějších prognóz, vylézt na 2,5 a pak konečná. Jak to vidíte, teorie toho všeho je mi docela sympatická, ale nevím.Tady nemuzes dat na nejaky prognozy, muze to byt 10 nebo taky 0.01.https://capital.com/cs/p-edpov-ceny-kryptom-ny-cardano-pro-roky-2021-2025 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Taky mám Binance a zatím to držím tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 před 2 hodinami, Micey napsal: Jo taky sem do toho neco nasypal, vubec nechapu o co de, je to moje premiera s temadle skoropenezma, ale uz jsem v zivote prisel o vic za uplny kokotiny, todle by mohla bejt aspon sranda sledovat:) Takze @Rodeo65 dik a jestli na tom prodelam kalhoty tak ti napisu osklivou SZ No ja doufam ze neprodelas, kdyz to vytahnes treba ted, tak bys mel bejt v plusu Zbytek je na Tvem rozhodnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 18. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2021 Co to znamena, ze to zatim drzite na Binance? Resp pokud prece dam withdraw ta to jakoze prodam a penezenka mi je naprd ne? A propos, na Binance muzete prece dat ten nakoupenej BTC dat taky pres Earn na urocenej vklad a nechat to tam lezet. Ale je fakt ze 14 % tam teda rozhodne neni.Muzete nejak pro debily pls vysvetlit, na co mi je a jak funguje treba ten Celsius Wallet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Binance je burza a kdyz koupis krypto nebo tam mas jen fiat (treba eura), tak to nemusis nikam prevadet - tedy do sw nebo hw penezenky. Za to jsou vetsinou poplatky a obcas i dost velky. Riziko je hackersky utok na burzu a ze clovek o veci co tam ma prijde. Osobne vidim riziko i v tech penezenkach (fyzicka ztrata atd. ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 @xcmaniax ztráta fyzické peněženky nevadí pokud máš někde uložený seed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Jak to vidite s tim bitcoinem? Mam kupovat hned nebo to jeste klesne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Já nakupuju, jak vzteklej Ale jen protože je to za málo a optimisticky očekávám, že se to vrátí tam, kde to bylo a pak, že se půjde na 80 někdy kolem zimy podložený to, ale nemám ničím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anton_ Odesláno 19. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2021 Ono to krypto jsem zjistil se stejně nedá odhadnout. Dřív jsem četl všelijaký analýzy a předpovědi a pak stejně druhej den je všechno jinak. Vůbec to nedává smysl Do toho Elon... Aktuální zhodnocení mám -25%. Ale představuji si, že jsem jako Ch. Bale ve filmu The Big Short (btw doporučuji, kdo neviděl), který každý den zapisoval na tabuli zhodnocení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se