Horhe Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Koukám, že kvalita nic moc za ty prachy. A takovej humbuk kolem toho.Zůstanu u ověřenejch klárksů.
JAJA Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 To urcite nekoupil. Napr. u Loaku to nepujde tak lehko, hodne modelu gumovou podrazku nema.Na pořádné oxfodky nebo derby gumu nééé.
tommas4 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Na obranu koženého materiálu, to přece nejsou křusky na chození po městě, ideální stav je pro ně:doma chodba - garáž v baráku - garáže pod ofys byldingem - výtah - kancelář - kantýna / jídelna v baráku - a obrácenou cestou zpět domů . . .pak je jim dobře, špinavej chodník a metro je pro obyčejné botky třeba od taliánů
tommas4 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 A mezi garážema doma a v práci teleport, to je snad jasný . . .
KFL Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Koukám, že kvalita nic moc za ty prachy. A takovej humbuk kolem toho.Zůstanu u ověřenejch klárksů.Ja bych to nebral tak hopem. Muze bejt spatna serie, to se muze stat u cehokoliv. Jsem optimista .
Horhe Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Ja bych to nebral tak hopem. Muze bejt spatna serie, to se muze stat u cehokoliv. Jsem optimista .Doufej
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Tak vono to všechno koresponduje s tím Zrnovým posudkem, že ty jejich podešve stojej za hovno.
ivan_989 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Podla mna boty tohto typu su fakt interierove ako pise tommas4 a nie na pesi presun v exterieri. Ako keby som sa cudoval a frflal,ze sa mi natrhol oblek pri praci na zahrade, ze je nekvalitny a nic nevydrzi.
Frantik Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Boty jsou na chození. A chození po chodníku je snad normální. To by mely botky za pět litru vydržet. Pokud botam vadí chození, někde je chyba!
tombed Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Boty jsou na chození. A chození po chodníku je snad normální. To by mely botky za pět litru vydržet. Pokud botam vadí chození, někde je chyba!Ploché nohy!
Wanderer Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Chlapi, jedny mám dva měsíce, druhé mesíc, ale není to taková hrůza. Nosím je celý den, po fabrice, venku byl dlouho štěrk, takže po kamínkách, asfalt, mokro, chodník, zahrada a normálně držej. Prakticky točím jen tyhle dvoje. Ale stejně počítám, že časem se to prostě ochodí... Je fakt, že ty Chester mají podrážku o dost masívnější.
moco Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Boty jsou na chození. A chození po chodníku je snad normální. To by mely botky za pět litru vydržet. Pokud botam vadí chození, někde je chyba!Jasne...v dobe, kdy gumu neznali, tak kozene podrazky snad byly na vsech botech, kdyz opomenu drevaky:-D
Stephan Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Neporadite nekdo, jakou mam vzit velikost techto botek? http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=6&catid=50&shoeid=7530&selectedsizeid=15&selectedfitid=2&stype=1 Normalne nosim 11 UK, vyjimecne 11/5 UK, tedy 46 EU, ale tady prirovnavaji 46 EU k 12 UK. Kdyby jste nekdo meli zkusenost tak budu rad za postrehy.
Frantik Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 (upraveno) Jasne...v dobe, kdy gumu neznali, tak kozene podrazky snad byly na vsech botech, kdyz opomenu drevaky:-Dnic Upraveno 19. března 2014 uživatelem Frantik
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Pán koupit, pán slušet...
ivan_989 Odesláno 19. března 2014 Nahlásit Odesláno 19. března 2014 Boty jsou na chození. A chození po chodníku je snad normální. To by mely botky za pět litru vydržet. Pokud botam vadí chození, někde je chyba!to je demagogicka sprostost dostal si ma.
JaRooN Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Včera jsem doma nečekaně našel dárek od mojí drahé manželky. Zná mě dobře, dneska už je mám na nohou
panedge Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 http://www.muzivcesku.cz/pani-loake
Tomas_2002 Odesláno 20. března 2014 Nahlásit Odesláno 20. března 2014 Hele chlapi, co byste doporučili na polobotky ? Něco v dobrém poměru cena / kvalita. V práci hodně řídím os. vozy, chodím po asfaltu i po dlažbě, často někde pobíhám při zařizování. Boty tedy docela dostávají na frak. Vždycky jsem si koupil něco od Bati ale vydržely maximálně pár měsíců. Chtěl bych něco, co vydrží aspoň letní sezónu - duben až říjen.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se