Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To urcite nekoupil. Napr. u Loaku to nepujde tak lehko, hodne modelu gumovou podrazku nema.

Na pořádné oxfodky nebo derby gumu nééé.

Odesláno

Na obranu koženého materiálu, to přece nejsou křusky na chození po městě,

ideální stav je pro ně:

doma chodba - garáž v baráku - garáže pod ofys byldingem - výtah - kancelář - kantýna / jídelna v baráku - a obrácenou cestou zpět domů . . .

pak je jim dobře, špinavej chodník a metro je pro obyčejné botky třeba od taliánů :)

Odesláno

Koukám, že kvalita nic moc za ty prachy. A takovej humbuk kolem toho.

Zůstanu u ověřenejch klárksů.

Ja bych to nebral tak hopem. Muze bejt spatna serie, to se muze stat u cehokoliv. Jsem optimista :).

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tak vono to všechno koresponduje s tím Zrnovým posudkem, že ty jejich podešve stojej za hovno.

Odesláno

Podla mna boty tohto typu su fakt interierove ako pise tommas4 a nie na pesi presun v exterieri. Ako keby som sa cudoval a frflal,ze sa mi natrhol oblek pri praci na zahrade, ze je nekvalitny a nic nevydrzi.

Odesláno

Boty jsou na chození. A chození po chodníku je snad normální. To by mely botky za pět litru vydržet. Pokud botam vadí chození, někde je chyba!

Ploché nohy!

Odesláno

Chlapi, jedny mám dva měsíce, druhé mesíc, ale není to taková hrůza. Nosím je celý den, po fabrice, venku byl dlouho štěrk, takže po kamínkách, asfalt, mokro, chodník, zahrada a normálně držej. Prakticky točím jen tyhle dvoje. Ale stejně počítám, že časem se to prostě ochodí... Je fakt, že ty Chester mají podrážku o dost masívnější.

Odesláno

Boty jsou na chození. A chození po chodníku je snad normální. To by mely botky za pět litru vydržet. Pokud botam vadí chození, někde je chyba!

Jasne...v dobe, kdy gumu neznali, tak kozene podrazky snad byly na vsech botech, kdyz opomenu drevaky:-D

Odesláno (upraveno)

Jasne...v dobe, kdy gumu neznali, tak kozene podrazky snad byly na vsech botech, kdyz opomenu drevaky:-D

nic

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

to je demagogicka sprostost :) dostal si ma.
Odesláno

Hele chlapi, co byste doporučili na polobotky ? Něco v dobrém poměru cena / kvalita. V práci hodně řídím os. vozy, chodím po asfaltu i po dlažbě, často někde pobíhám při zařizování. Boty tedy docela dostávají na frak. Vždycky jsem si koupil něco od Bati ale vydržely maximálně pár měsíců. Chtěl bych něco, co vydrží aspoň letní sezónu - duben až říjen.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...