McMac Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna Na tom obrazku ma borec nejaky svetly lehky letni kalhoty (asi len?) a k tomu svetly semisovy sandaly. Kdyz si vezmes tmavy dziny (a dziny nejsou uplne letni kalhoty) a k tomu cerny sandale tak to pusobi uplne jinak. Chapu zamer (at uz se jmenuje jakkoliv), ale to provedeni je dost zasadni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 17. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna V 16. 4. 2024 v 14:27, Strocek napsal: Na nohou černý Superstáry, ale potřebuju kuci poradit. Potřebuju nějaké černé jednoduché univerzální polobotky k obleku, které vyvětrám max 10x za rok, takže to můžou bejt i lepeňáky. Byl jsem se podívat v OC Chodově u Bati a nic mě tam dizajnem nenadchlo. Když jsem šel domu, tak jsem přes vitrínu viděl u BOSSe pěkný jednoduchý polobotky, ale cenovka byla trochu větší 4-5k. Tak jsem se chtěl zeptat jestli by jste mě někdo nenasměroval kam se zajít podívat. Cena do 3 litrů, ale jestli má smysl si přihodit, tak bych zvážil víc, ale zase když to vezmu párkrát... Díky Ahoj, par tipu za me: Boss ma moc hezky boty (mysleno design) lepeny jsou kolem 5, maji i sity, ale ty jsou za 2x tolik od nich a moc je u nas nemaji. Pokud by ses smiril s cenou kolem 5 litru, tak Berwick ci Charles Tyrwitt - ramove boty. (gentlemanstore v Karline). Pak driv v Pansky pasazi na Prikopech prodavali F L Popper ramovky. Dneska uz nevim, kde je maji na krame, ale eshop funguje. Cerny ramovy oxfordky za 3,5tis - https://flpopper.cz/produkt/simon/ Meermin jsou taky dobry, ale imho jen eshop ze zahranici. Loake a Barker fajn, ale omezeny vyber a casto vyrazne nad 5 tis. (Ty levne lakovane modely a modely z Indie spise nebrat.) a objednavat to z UK, kdyz nevim na 100% cislo bych si netroufl. Jinak z lepene produkce kolem 3 tis, co se Ti bude libit - namatkou treba Lloyd (cerveny prouzek na podpatku) jsou z tech lepsich (jak design, tak vydrz) - meli je vzdy v Humanicu a Leiseru a pak snad vsechny eshopy. Ecco je fajn, imho drahy, na to co to je. Geox ve sleve kolem 3 tis taky muze splnit sluzbu. Clarks ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 16 hodinami, ivan_989 napsal: Pokus o business casual sandále (Pikolinos). Maju pevnú pätu, kožené, tvarovaná podrážka, veľmi pohodlné a zároveň je v nich noha stabilná . Myslím ze zvládnu aj pracovné stretnutie s koselou a decentnymi gaťami . Tohle je business casual pro ajťáky, jinak ne. Sandále jsou fakt zlo k dlouhým kalhotám. Zkus pohledat nějaké lehké boty z perforované kůže, nebo tak něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Místo těch sandádů bych šel spíš tímto směrem: https://wildrhinoshoes.com.au/collections/mens-casual-shoes/products/weave-tan https://wildrhinoshoes.com.au/collections/mens-casual-shoes/products/dustin-sanu?variant=41643775000739 https://wildrhinoshoes.com.au/collections/mens-casual-shoes/products/coach-tan?variant=41643718344867 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 3 hodinami, Kotlick napsal: Místo těch sandádů bych šel spíš tímto směrem: Espadrilles som nikdy nemal, ako sa v tom chodí? Cize radšej toto napr ako sandále ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 1 hour ago, ivan_989 said: Espadrilles som nikdy nemal, ako sa v tom chodí? Cize radšej toto napr ako sandále ? No ja neviem, toto mi pride rovnaka hroza ako tie sandale. To nie je zenska bota? Ja mam nieco taketo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Espadrilky jsou furt přijatelnější než ty sandále, i když ty děrovaný jsou divný. Stojím si za tím co jsem psal - loafers/boat shoes. Ale reálně si samozřejmě nos co chceš, Česko i Slovensko jsou země s rozmanitou kulturou oblékání, kde lidi do divadla nosí rejoice kalhoty, fleecová mikina je pro mnohé ekvivalent OWG hodinek na všechno a na svah i do města se nosí stejná bunda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 16 minutami, bluman napsal: hroza ako tie sandale. Ty si hrôza keď je 35 stupňov, tak ma uz prestáva baviť variť si nohy Ale to co si sem dal vypadá dobre, kde sa to dá kúpiť? Dik před 11 minutami, ragu napsal: Stojím si za tím co jsem psal - loafers/boat shoes. No jo, ale to mi príde v dnešnej dobe, kedy je barskedy aj 36 stupňov uz obsoleted. Ja neobhajujem sandale len hľadám boty co su fakt vzdušné a zároveň dajú nohe nejakú stabilitu a zároveň sú aspoň akotak spoločensky znesitelne typu môžem v tom ísť na bezne biznis stretnutie . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 2 hodinami, ivan_989 napsal: Espadrilles som nikdy nemal, ako sa v tom chodí? Cize radšej toto napr ako sandále ? Espadrilky bych jako business casual úplně nezvolil, chce to větší zakrytí nártu. Vypadá to líp. Dnešní kalhoty jsou úzké. Tzn. to co jsem postoval výše, nebo to co postoval @bluman Možná bych se vyhnul i té slaměné/pletené podrážce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Mě přijde, že v kožených polobotkách, do kterých dávám pravidelně cedrový napínáky, můžu mít nohu celej den i v létě a večer mě ponožka celkem voní cedrem.Většina lepených tenisek a bot jsou na tom s prodyšností a potivostí většinou hůř.Můj názor je, že pokud chceš/potřebuješ nosit sandály, tak bez ponožek a vem si k tomu kraťasy. Pokud musíš mít z nějakého důvodu v létě dlouhé kalhoty, vem si prostě adekvátní obuv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 2 minutami, Happy88 napsal: Mě přijde, že v kožených polobotkách, do kterých dávám pravidelně cedrový napínáky, můžu mít nohu celej den i v létě a večer mě ponožka celkem voní cedrem. Většina lepených tenisek a bot jsou na tom s prodyšností a potivostí většinou hůř. Můj názor je, že pokud chceš/potřebuješ nosit sandály, tak bez ponožek a vem si k tomu kraťasy. Pokud musíš mít z nějakého důvodu v létě dlouhé kalhoty, vem si prostě adekvátní obuv. Amen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Tak tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 10 minutami, Happy88 napsal: Mě přijde, že v kožených polobotkách, do kterých dávám pravidelně cedrový napínáky, můžu mít nohu celej den i v létě a večer mě ponožka celkem voní cedrem. vona problem nie. Ale z toho tepla mam nohy otlacene a strpnute. Ked teplo nie je, tak tie iste boty su ok, cize velkostou a pod. to asi nebude, skor mojimi zdravotnymi problemami.. Zvykol som si aj trocha na pohodlie barefoot, tak noha trocha protestuje ked ma stravit horuci den nauzko zosnurovana v niecom uzavretom a tesnom. Ale padlo tu par dobrych tipov (dakujem), tak uvidim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crusty Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Já kdysi nosil světle hnědé perforované Riekry a byly i v horku celkem v pohodě. Zkus zabrousit i tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 10 minutami, ivan_989 napsal: vona problem nie. Ale z toho tepla mam nohy otlacene a strpnute. Ked teplo nie je, tak tie iste boty su ok, cize velkostou a pod. to asi nebude, skor mojimi zdravotnymi problemami.. Zvykol som si aj trocha na pohodlie barefoot, tak noha trocha protestuje ked ma stravit horuci den nauzko zosnurovana v niecom uzavretom a tesnom. Ale padlo tu par dobrych tipov (dakujem), tak uvidim ... niečo od GEOX (Nebula) ? mám s tým len pozitívne skúsenosti možno aj Skechers ja v lete boat shoes, napr. Timberland má celkom pekný výber alebo aj Chatham https://www.chatham.co.uk/mens/by-footwear/boat-shoes?p=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Když jsem ještě dělal do bot, tak mi jeden starý švec v Partyzánském poradil, že botu ve které jsi celý den si nemáš brát druhý den znova. Musí pořádně vyschnout a pak se tam netvoří různé bakterie potažmo smrad. Praktikuju to a je pravda, že mi žádné boty nesmrdí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 24 minutami, Kotlick napsal: Praktikuju to a je pravda, že mi žádné boty nesmrdí. To je jasné, že keď botu vyzujem, ide aspoň na 48 hodín na napinak. Smrad nie je problém, boty sú voňavé len ten komfort a pohodlie sú poslabsie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna (upraveno) 4 hours ago, ivan_989 said: Ty si hrôza keď je 35 stupňov, tak ma uz prestáva baviť variť si nohy Ale to co si sem dal vypadá dobre, kde sa to dá kúpiť? Dik Sorry, pre mna je to fakt hroza , do 35° flip-flopy alebo tevy a do kanclu sa prezut , snad mate klimu, ci? Ja som to kupil viacmenej nahodne v nejakom outlete, myslim, ze od Salamandra to bolo. Ale skus vyguglit "woven leather shoes". Za uvahu by mozno stali este klasicke polobotky s perforovanou podrazkou ako robi napr. geox. A ako uz bolo spominane, treba tocit 2-3 pary, lebo za den noha vypoti aj 2-3dcl potu (a to ani nemusi byt cez 30°) a cez noc ta topanka jednoducho nestihne uschnut, cedrove napinaky pomozu, ale za noc to vraj aj tak celkom nevyschne. Urcite lepsie ako sandale budu aj nejake vhodne tenisky (sneakers), ktore su dnes siroko akceptovane ako "business casual" aj priamo k obleku. A tam uz mas siroke moznosti vyberu materialov, perforacii a pod., aby to bolo pohodlne v tom teple Upraveno 18. dubna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 24 minutami, bluman napsal: Ja som to kupil viacmenej nahodne v nejakom outlete, myslim, ze od Salamandra to bolo Fuha, Salamander skrachoval ci co ? Nejako vidím len zrušené predajne v BA. S pobytom vnútri nie je problém, skôr mi vadí presun a pohyb po vonku, keď ma človek za deň 2 stretnutia + miting a všetko inde, tak mňa to teplo celkom zloží , keď sa mi prehreju nohy. Preto toľko vymýšľam Ale nejaké tenké/deravé sneakers sú asi fakt lepší nápad. Dik za tipy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se