bluman Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna Pozeram, ze kym som to ja dnes napisal ten moj predosly prispevok, tak tu medzitym pribudlo par dalsich a trochu sa opakujem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 20 hodinami, McMac napsal: Ahoj, par tipu za me: Boss ma moc hezky boty (mysleno design) lepeny jsou kolem 5, maji i sity, ale ty jsou za 2x tolik od nich a moc je u nas nemaji. Pokud by ses smiril s cenou kolem 5 litru, tak Berwick ci Charles Tyrwitt - ramove boty. (gentlemanstore v Karline). Pak driv v Pansky pasazi na Prikopech prodavali F L Popper ramovky. Dneska uz nevim, kde je maji na krame, ale eshop funguje. Cerny ramovy oxfordky za 3,5tis - https://flpopper.cz/produkt/simon/ Meermin jsou taky dobry, ale imho jen eshop ze zahranici. Loake a Barker fajn, ale omezeny vyber a casto vyrazne nad 5 tis. (Ty levne lakovane modely a modely z Indie spise nebrat.) a objednavat to z UK, kdyz nevim na 100% cislo bych si netroufl. Jinak z lepene produkce kolem 3 tis, co se Ti bude libit - namatkou treba Lloyd (cerveny prouzek na podpatku) jsou z tech lepsich (jak design, tak vydrz) - meli je vzdy v Humanicu a Leiseru a pak snad vsechny eshopy. Ecco je fajn, imho drahy, na to co to je. Geox ve sleve kolem 3 tis taky muze splnit sluzbu. Clarks ok. Díky za postřehy. Mám na to do konce roku čas, tak to zkusím oběhnout a určitě něco vyberu, pak se pochlubím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna před 7 hodinami, ragu napsal: Stojím si za tím co jsem psal - loafers/boat shoes. Čím viac to pozerám, tým viac začínam súhlasiť. Snáď sa nájdu nejaké vzdušné, pohodlné loafers, v ktorých to leto moje nohy prežijú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 19. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna před 13 hodinami, ivan_989 napsal: Fuha, Salamander skrachoval ci co ? Nejako vidím len zrušené predajne v BA. ano https://www.pressreader.com/czech-republic/lidove-noviny/20230825/281728389073147 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borin7 Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna Odkladám zimné a vyberám letne boty ... a v jednej krabici nájdem toto, uplne som zabudol Síce v drivin' shoes sa mi nejako extra pohodlne nechodí, ale keď mi nepadne do oka / na nohu nič lepšie, ako business casual snáď poslúžia... ci je to fopá kvôli tej päte s gumou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna před 18 hodinami, ivan_989 napsal: Odkladám zimné a vyberám letne boty ... a v jednej krabici nájdem toto, uplne som zabudol Síce v drivin' shoes sa mi nejako extra pohodlne nechodí, ale keď mi nepadne do oka / na nohu nič lepšie, ako business casual snáď poslúžia... ci je to fopá kvôli tej päte s gumou ? tie poslúžia určite skvelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 21. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna Na dnešní počasí, jak se tak koukám, značka ideál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Nevím, jestli tohle někomu (teda kromě @panedge) něco řekne, ale i tak to sem dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května A hentoto si budem môcť dať k saku a rifliam / chinos? Konečne som našiel niečo tenké, pohodlné, mne to príde ok na informal biznis mitings... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Doporučil bych spíš něco jako tohle. https://jancarikshoes.cz/products/tommy-white Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května (upraveno) a nebo https://www.army-shop-ci5.cz/Detail.aspx?ZboziID=1326 Upraveno 18. května uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Vím, není zde oblíbený, ale k saku a džínám nosím Vasky https://www.vasky.cz/cs/products/teny-caramel?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwo6GyBhBwEiwAzQTmc257thaXh0SQYQ16QmVkdW3KmAWiYsTy69_bqsyOEZX7jU--uyiZkRoCQcAQAvD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května před 2 hodinami, ragu napsal: Doporučil bych spíš něco jako tohle. https://jancarikshoes.cz/products/tommy-white No jo, ale to je zas koža a nevypadá ze zrovna tenká, v 32+ by som v tom nechcel chodiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 10 hodinami, ivan_989 napsal: No jo, ale to je zas koža a nevypadá ze zrovna tenká, v 32+ by som v tom nechcel chodiť. Kůže je tenká, mám je doma a dle mě je to pohodlnější než ten canvas. Každopádně nějaké nechápu co furt řešíš... Jestli chceš boty k chinos a blazeru, málokdo by ti doporučil cokoliv se vzorkem, takže pokud plátěný tenisky tak obvykle jednobarevný (bílý) s tenkou podrážkou. Teoreticky se můžeš ještě podívat na Geox, mají perforovanou podrážku. Nevím jestli máš nějak dojebanou termoregulaci nebo jsem já moc odolnej, ale s těma koženýma normálně funguju celý léto a lítal jsem s tím i po emirátech ve vyšších teplotách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května před 1 hodinou, ragu napsal: máš nějak dojebanou termoregulaci Mam, no. Proste kozu v tých teplach nedávam, preto som sa snažil nájsť niečo platenne, keď už sandale sú no go. Ale asi loafers (nie driving shoes ) sú tiež cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května tie FENDI k RAW jeans budú asi v pohode ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května V 19. 5. 2024 v 11:14, AKUC napsal: tie FENDI k RAW jeans budú asi v pohode ... Nebudú. Doprial som im im asi 20 minut na nohách, chôdza v interiéri, schody a ukázalo sa že po pár minútach vôbec nie su také pohodlné ako zo začiatku predstierali. Tak putujú naspäť , @ragu mal pravdu . Tak prestanem špekulovať a zájdem na istotu do Geoxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. května Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května V 18. 5. 2024 v 18:50, Muffik napsal: Nevím, jestli tohle někomu (teda kromě @panedge) něco řekne, ale i tak to sem dám. Jsem teda nevedel, ale mladej koukl a prej jasny Travisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 23. května Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května V 21. 5. 2024 v 20:36, warann napsal: Jsem teda nevedel, ale mladej koukl a prej jasny Travisy jj, Jumpman Jack, první originální Travisovo tenisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se