Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 20 hodinami, McMac napsal:

Ahoj, par tipu za me: 

Boss ma moc hezky boty (mysleno design) lepeny jsou kolem 5, maji i sity, ale ty jsou za 2x tolik od nich a moc je u nas nemaji. 
Pokud by ses smiril s cenou kolem 5 litru, tak Berwick ci Charles Tyrwitt - ramove boty. (gentlemanstore v Karline). 
Pak driv v Pansky pasazi na Prikopech prodavali F L Popper ramovky. Dneska uz nevim, kde je maji na krame, ale eshop funguje. Cerny ramovy oxfordky za 3,5tis - https://flpopper.cz/produkt/simon/ 

Meermin jsou taky dobry, ale imho jen eshop ze zahranici. Loake a Barker fajn, ale omezeny vyber a casto vyrazne nad 5 tis. (Ty levne lakovane modely a modely z Indie spise nebrat.) a objednavat to z UK, kdyz nevim na 100% cislo bych si netroufl. 

Jinak z lepene produkce kolem 3 tis, co se Ti bude libit - namatkou treba Lloyd (cerveny prouzek na podpatku) jsou z tech lepsich (jak design, tak vydrz) - meli je vzdy v Humanicu a Leiseru a pak snad vsechny eshopy. 
Ecco je fajn, imho drahy, na to co to je. Geox ve sleve kolem 3 tis taky muze splnit sluzbu. Clarks ok. 

Díky za postřehy. Mám na to do konce roku čas, tak to zkusím oběhnout a určitě něco vyberu, pak se pochlubím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 hodinami, ragu napsal:

Stojím si za tím co jsem psal - loafers/boat shoes.

Čím viac to pozerám, tým viac začínam súhlasiť. Snáď sa nájdu nejaké vzdušné, pohodlné loafers, v ktorých to leto moje nohy prežijú  :)

Odkaz ke komentáři

Odkladám zimné a vyberám letne boty ... a v jednej krabici nájdem toto, uplne som zabudol  :) Síce v drivin' shoes sa mi nejako extra pohodlne nechodí, ale keď mi nepadne do oka / na nohu nič lepšie, ako business casual snáď poslúžia... ci je to fopá kvôli tej päte s gumou ? 🤔

20240420_151829.jpg

Odkaz ke komentáři

před 18 hodinami, ivan_989 napsal:

Odkladám zimné a vyberám letne boty ... a v jednej krabici nájdem toto, uplne som zabudol  :) Síce v drivin' shoes sa mi nejako extra pohodlne nechodí, ale keď mi nepadne do oka / na nohu nič lepšie, ako business casual snáď poslúžia... ci je to fopá kvôli tej päte s gumou ? 🤔

tie poslúžia určite skvelo👍

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
před 10 hodinami, ivan_989 napsal:

No jo, ale to je zas koža a nevypadá ze zrovna tenká,  v 32+ by som v tom nechcel chodiť.

Kůže je tenká, mám je doma a dle mě je to pohodlnější než ten canvas. Každopádně nějaké nechápu co furt řešíš... 

Jestli chceš boty k chinos a blazeru, málokdo by ti doporučil cokoliv se vzorkem, takže pokud plátěný tenisky tak obvykle jednobarevný (bílý) s tenkou podrážkou. Teoreticky se můžeš ještě podívat na Geox, mají perforovanou podrážku.

Nevím jestli máš nějak dojebanou termoregulaci nebo jsem já moc odolnej, ale s těma koženýma normálně funguju celý léto a lítal jsem s tím i po emirátech ve vyšších teplotách.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, ragu napsal:

máš nějak dojebanou termoregulaci

Mam, no. Proste kozu v tých teplach nedávam, preto som sa snažil nájsť niečo platenne, keď už sandale sú no go. Ale asi loafers (nie driving shoes ) sú tiež cesta.

Odkaz ke komentáři

V 19. 5. 2024 v 11:14, AKUC napsal:

tie FENDI k RAW jeans budú asi v pohode ...😀

Nebudú. Doprial som im im asi 20 minut na nohách, chôdza v interiéri, schody a ukázalo sa že po pár minútach vôbec nie su také pohodlné ako zo začiatku predstierali. Tak putujú naspäť ,  @ragu mal pravdu . Tak prestanem špekulovať a zájdem na istotu do Geoxu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...