warann Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 22 hodinami, Frantik napsal: Tak Ben Hrubeš to dela, takze neni problem. Vyzkouset si nekde Loake v Nemecku, apod. taky neni problem a pak uz jen objednavas, ne. Nehledej problemy tam, kde nejsou Souhlas. Kdyz uz jsme u toho, tyhle podrazky - co maji i RW tusim skoro stejny - asi dela Hrubes taky…? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 18 minutami, warann napsal: Souhlas. Kdyz uz jsme u toho, tyhle podrazky - co maji i RW tusim skoro stejny - asi dela Hrubes taky…? Urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 V 6. 12. 2024 v 12:29, Frantik napsal: Tak Ben Hrubeš to dela, takze neni problem. Vyzkouset si nekde Loake v Nemecku, apod. taky neni problem a pak uz jen objednavas, ne. Nehledej problemy tam, kde nejsou Chapu, neresim zde Loaky (ktere vyzkousene mam), ale to, ze si nelajznu objednat na blind boty jinych znacek z UK, ktere bych treba rad. Ano, vyzkouset to jinde a objednat umim. Poukazuju na to, ze s tim, ze to sem nikdo nevozi prichazeji negativa, ktera clovek resit musi, velky problem to neni, ale ja radsi pujdu do obchodu, ktery tu .... neni. Me prijde lepsi jit do kramu, zkusit a odnest konkretni par a kdyz neco, tak to kram vyresi, ale shodnout se nemusime Cela diskuze zacala tim, ze tady kamenny kram urcite je, na coz jsem se ptal, protoze by me to zajimalo, coz se ukazalo jako nepravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Nový přírůstek od Tod’s. Vypadají ještě líp v reálu než na foto. Krásně měkká kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Zdravím, borci. Potřeboval bych od vás tipy na obuv, ve které budu v práci trávit 12 hodin denně celkem v zápřahu, tj. pořád nějaké lítání tam a zpět. Ideálně tudíž příjemné na chození i v takhle dlouhém časovém horizontu plus samozřejmě prodyšné, aby dobře dýchaly, resp. alespoň částečně pouštěly ven nahromaděný pot. Nakoupeny už mám kvalitní ponožky z merino vlny - teď potřebuju to nejdůležitější. Dík moc předem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Pracovni obuv se tu moc neřeší. Nicméně Solid Gear mužů doporučit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Taková zkouška naslepo …ležely vybalené 2měsice v botníku… nějak jsme si nesedli…asi zhýčkaná noha kdyby někoho zaujali dám je za pár drobných … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 V 12. 12. 2024 v 15:05, LukeD napsal: Zdravím, borci. Potřeboval bych od vás tipy na obuv, ve které budu v práci trávit 12 hodin denně celkem v zápřahu, tj. pořád nějaké lítání tam a zpět. Ideálně tudíž příjemné na chození i v takhle dlouhém časovém horizontu plus samozřejmě prodyšné, aby dobře dýchaly, resp. alespoň částečně pouštěly ven nahromaděný pot. Nakoupeny už mám kvalitní ponožky z merino vlny - teď potřebuju to nejdůležitější. Dík moc předem. Na Dráze fasujem tohle a spokojenost. https://www.prabos.cz/richard-s1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 20. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2024 Za mě se na štrece fasovaly u posunu pracovní boty vibram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Když je ten vánoční čas... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna Včera jsem v jednom obchodě zahlédl fajnový Caterpillarky a hned si vzpomněl na své divoké mládí v Africe Jako náctiletí kdo neměl Caty nebo Marteny, jako by neexistoval....a vydrželi úplně všechno strašně dlouhá léta, miloval jsem je. Bot habaděj a čtyřku co za ně chtěli jsem si řekl že nedám. Dnes mi to nedalo, protože mě opravdu padli jak na nohu, tak do oka, mrknu na net a fešandy na Eobuvi s nějakými body co jsem tam měl, za luxusních 2.600,- Už jsou na cestě.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 13:26 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:26 @African Doufam ze nebudes zklamanej, ja predloni bral tusim ze 3 modely na zkousku a vsechny sly nazpet, priserna kvalita. Mozna patecni smena nebo nahoda, tak snad dopadnes lepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pátek v 15:00 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:00 Před hodinou, Prochy68 napsal: @African Doufam ze nebudes zklamanej, ja predloni bral tusim ze 3 modely na zkousku a vsechny sly nazpet, priserna kvalita. Mozna patecni smena nebo nahoda, tak snad dopadnes lepe Jako fakt? To by bylo velké zklamání, ale co si budem povídat, já je měl naposled na noze před dlouhými léty a všichni víme jak to je dnes s kvalitou defakto ve všech odvětvích Já měl tento model a tu botu prostě nešlo zničit..... měl jsem ji tak patnáct let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno pátek v 15:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:04 Taky jsem je kdysi nosil, cca 15 let zpatky. Byly to vlastne takove prvni a originalni "farmářky". Plus dalsi designy, dokonce jsem mel i tenisky. Pak to slo trochu do kopru s tim, jak se z toho vic a vic staval "fashion brand". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pátek v 21:04 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:04 (upraveno) před 5 hodinami, Frantik napsal: Taky jsem je kdysi nosil, cca 15 let zpatky. Byly to vlastne takove prvni a originalni "farmářky". Plus dalsi designy, dokonce jsem mel i tenisky. Pak to slo trochu do kopru s tim, jak se z toho vic a vic staval "fashion brand". Já první kupoval když mi bylo sedmnáct, což bylo rok po konci komanče, rovné devadesátky ....myslím Hype v Africe jako kráva, protože to fasovali borci na stavby a ty co si to koupili to nikam jinám nenosili...a pak průkopníci, co v tom chodili na diskotéky a do města Miluji tu botu a uvidíme tedy jak ta kvalita Upraveno pátek v 21:04 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pondělí v 17:37 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:37 V 3. 1. 2025 v 14:26, Prochy68 napsal: @African Doufam ze nebudes zklamanej, ja predloni bral tusim ze 3 modely na zkousku a vsechny sly nazpet, priserna kvalita. Mozna patecni smena nebo nahoda, tak snad dopadnes lepe Jsem navoskoval, prošlapuji a zkouším vodotěsnost Mají mega pohodlnou širokou podrážku, oproti Vibramu docela změna, jsou opravdu celkové pohodlné. Jeden borec mi říkal, že se Caterpillar hodně fejkuje poslední dobou, proto možná občas i ta pofidérní kvalita, no uvidíme. Ještě musím ověřit přes QR kód a jejich stránky sériové číslo, jestli ty moje nejsou od Vietnamce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pondělí v 17:44 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:44 před 5 minutami, African napsal: Jsem navoskoval, prošlapuji a zkouším vodotěsnost Mají mega pohodlnou širokou podrážku, oproti Vibramu docela změna, jsou opravdu celkové pohodlné. Jeden borec mi říkal, že se Caterpillar hodně fejkuje poslední dobou, proto možná občas i ta pofidérní kvalita, no uvidíme. Ještě musím ověřit přes QR kód a jejich stránky sériové číslo, jestli ty moje nejsou od Vietnamce Pravda je, že sériový číslo jsem vážně nekontroloval, ale na tržnici jsem je nekupoval . Tak hlavně ať dobře slouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno pondělí v 18:24 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:24 (upraveno) před 40 minutami, Prochy68 napsal: Pravda je, že sériový číslo jsem vážně nekontroloval, ale na tržnici jsem je nekupoval . Tak hlavně ať dobře slouží Pustilo mě to do soutěže o bagr, takže originál, doufám že nevyhraji...co s bagrem Upraveno pondělí v 18:24 uživatelem African 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno pondělí v 19:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 19:45 Vyměnit za hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno úterý v 08:48 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:48 před 13 hodinami, geometr napsal: Vyměnit za hodinky. A tak to by šlo...to by dalo možná i na soldiní Ápéčka, jdu soutěžit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se