Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

před 22 hodinami, Frantik napsal:

Tak Ben Hrubeš to dela, takze neni problem. Vyzkouset si nekde Loake v Nemecku, apod. taky neni problem a pak uz jen objednavas, ne. Nehledej problemy tam, kde nejsou 🙂 

Souhlas. Kdyz uz jsme u toho, tyhle podrazky - co maji i RW tusim skoro stejny - asi dela Hrubes taky…? 

IMG_3825.jpeg

IMG_3824.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 12. 2024 v 12:29, Frantik napsal:

Tak Ben Hrubeš to dela, takze neni problem. Vyzkouset si nekde Loake v Nemecku, apod. taky neni problem a pak uz jen objednavas, ne. Nehledej problemy tam, kde nejsou 🙂 

Chapu, neresim zde Loaky (ktere vyzkousene mam), ale to, ze si nelajznu objednat na blind boty jinych znacek z UK, ktere bych treba rad. 

Ano, vyzkouset to jinde a objednat umim. Poukazuju na to, ze s tim, ze to sem nikdo nevozi prichazeji negativa, ktera clovek resit musi, velky problem to neni, ale ja radsi pujdu do obchodu, ktery tu .... neni. Me prijde lepsi jit do kramu, zkusit a odnest konkretni par a kdyz neco, tak to kram vyresi, ale shodnout se nemusime 🙂 

Cela diskuze zacala tim, ze tady kamenny kram urcite je, na coz jsem se ptal, protoze by me to zajimalo, coz se ukazalo jako nepravda. 🙂 

Odkaz ke komentáři

Zdravím, borci. Potřeboval bych od vás tipy na obuv, ve které budu v práci trávit 12 hodin denně celkem v zápřahu, tj. pořád nějaké lítání tam a zpět. Ideálně tudíž příjemné na chození i v takhle dlouhém časovém horizontu plus samozřejmě prodyšné, aby dobře dýchaly, resp. alespoň částečně pouštěly ven nahromaděný pot. Nakoupeny už mám kvalitní ponožky z merino vlny - teď potřebuju to nejdůležitější. Dík moc předem.

Odkaz ke komentáři

V 12. 12. 2024 v 15:05, LukeD napsal:

Zdravím, borci. Potřeboval bych od vás tipy na obuv, ve které budu v práci trávit 12 hodin denně celkem v zápřahu, tj. pořád nějaké lítání tam a zpět. Ideálně tudíž příjemné na chození i v takhle dlouhém časovém horizontu plus samozřejmě prodyšné, aby dobře dýchaly, resp. alespoň částečně pouštěly ven nahromaděný pot. Nakoupeny už mám kvalitní ponožky z merino vlny - teď potřebuju to nejdůležitější. Dík moc předem.

Na Dráze fasujem tohle a spokojenost.

https://www.prabos.cz/richard-s1

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Včera jsem v jednom obchodě zahlédl fajnový Caterpillarky a hned si vzpomněl na své divoké mládí v Africe :guitar: Jako náctiletí kdo neměl Caty nebo Marteny, jako by neexistoval....a vydrželi úplně všechno strašně dlouhá léta, miloval jsem je. Bot habaděj a čtyřku co za ně chtěli jsem si řekl že nedám. Dnes mi to nedalo, protože mě opravdu padli jak na nohu, tak do oka, mrknu na net a fešandy na Eobuvi s nějakými body co jsem tam měl, za luxusních 2.600,- 🤩 Už jsou na cestě....

8004261_500_B.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Prochy68 napsal:

@African Doufam ze nebudes zklamanej, ja predloni bral tusim ze 3 modely na zkousku a vsechny sly nazpet, priserna kvalita. Mozna patecni smena nebo nahoda, tak snad dopadnes lepe 🍻

Jako fakt? To by bylo velké zklamání, ale co si budem povídat, já je měl naposled na noze před dlouhými léty a všichni víme jak to je dnes s kvalitou defakto ve všech odvětvích 😵‍💫 Já měl tento model a tu botu prostě nešlo zničit..... měl jsem ji tak patnáct let.

image_65388.jpg

Odkaz ke komentáři

před 5 hodinami, Frantik napsal:

Taky jsem je kdysi nosil, cca 15 let zpatky. Byly to vlastne takove prvni a originalni "farmářky". Plus dalsi designy, dokonce jsem mel i tenisky. Pak to slo trochu do kopru s tim, jak se z toho vic a vic staval "fashion brand".

Já první kupoval když mi bylo sedmnáct, což bylo rok po konci komanče, rovné devadesátky ....myslím 😅 Hype v Africe jako kráva, protože to fasovali borci na stavby a ty co si to koupili to nikam jinám nenosili...a pak průkopníci, co v tom chodili na diskotéky a do města 🤣 Miluji tu botu a uvidíme tedy jak ta kvalita 😌

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2025 v 14:26, Prochy68 napsal:

@African Doufam ze nebudes zklamanej, ja predloni bral tusim ze 3 modely na zkousku a vsechny sly nazpet, priserna kvalita. Mozna patecni smena nebo nahoda, tak snad dopadnes lepe 🍻

Jsem navoskoval, prošlapuji a zkouším vodotěsnost 🤙 Mají mega pohodlnou širokou podrážku, oproti Vibramu docela změna, jsou opravdu celkové pohodlné. Jeden borec mi říkal, že se Caterpillar hodně fejkuje poslední dobou, proto možná občas i ta pofidérní kvalita, no uvidíme. Ještě musím ověřit přes QR kód a jejich stránky sériové číslo, jestli ty moje nejsou od Vietnamce 😂

20250106_181022011~2.JPG

20250106_181006002~2.JPG

Odkaz ke komentáři

před 5 minutami, African napsal:

Jsem navoskoval, prošlapuji a zkouším vodotěsnost 🤙 Mají mega pohodlnou širokou podrážku, oproti Vibramu docela změna, jsou opravdu celkové pohodlné. Jeden borec mi říkal, že se Caterpillar hodně fejkuje poslední dobou, proto možná občas i ta pofidérní kvalita, no uvidíme. Ještě musím ověřit přes QR kód a jejich stránky sériové číslo, jestli ty moje nejsou od Vietnamce 😂

Pravda je, že sériový číslo jsem vážně nekontroloval, ale na tržnici jsem je nekupoval 😀. Tak hlavně ať dobře slouží 👍

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, Prochy68 napsal:

Pravda je, že sériový číslo jsem vážně nekontroloval, ale na tržnici jsem je nekupoval 😀. Tak hlavně ať dobře slouží 👍

Pustilo mě to do soutěže o bagr, takže originál, doufám že nevyhraji...co s bagrem 😂

20250106_192131084~2.JPG

Upraveno uživatelem African
  • Haha 2
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...