Onisan Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Věřm že ti nevěřím... To by si totiž prostě byl na nejlepší cestě na psychiatrii, pakliže tedy nehodláš jít cestou mnišství či jiného opuštění tohoto světa... Ja zas uplne nerozumiem ludom, pre ktorych je ich vyzor hlavnou zivotnou "agendou". To já také ne, ale stejně tak mejoritní část nerozumí tomu co tady furt řešíme s těma hodinkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Pokud se v tomto (lehce do narcistické masturbace zvrhnutém - snad se mi podaří tento trend udržet) vlákně smí ještě k tématu, tak: k obleku: několikery polobotky Ecco k džínám: několikery kožené Levi's (normální vzhled i takový ten "tohle už by chtělo vyhodit, jak je to odřené"), nízké kožené Lafumy s gore-tex, soft-shell Salomony (se po**rte papundelkové - žiju a pohybuji se v oblastech, kde 200 dní v roce je bud všude buď cenťák vody nebo deset čísel sněhu, zadek si na dlouhé trasy vozím v autě, ale krátké chodím - MHD buď není nebo nevyužívám) k lehčím plátěným kalhotám, k tříčtvrtečním, k plátěným kraťasům (prostě léto): plátěné Mustangy, sandály Crocs (BEZ PONOŽEK :-) na kolo: Scott na golf: Footjoy do hor: pohory Asolo, velmi silná kůže + GTX, odlehčené Reichle s GTX, Salomon s membránou, Olympicus s membránou na loď: oranžové Crocs (plavou, dobře se hledají v brajglu, po třech hodinách vestoje za kormidlem nejsou tak otlačené nohy, nedělá to barevné šmouhy a překvapivě dobře to drží na většině laminátů, které používá Hanse, Bavaria atp.) - totéž doma na rychlé vyběhnutí na zahradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 tak to sa ja tiež pridám.. i keď u mňa je to celkom nuda: business&casual: už dlhé roky len Lloyd, občas Camel Active sport: Nike a Converse golf: Ecco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel_h Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Normální nošení: Sketchers, Nike, Baťa, Puma, Crocs Hory:Burton, Asolo Auto: OMP Moto: Sidi běh: Asics, Mizuno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Boty. A co slipy,trenky nebo ponožky??? taky samé značkové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Normální nošení: Sketchers, Nike, Baťa, Puma, Crocs Hory:Burton, Asolo Auto: OMP Moto: Sidi běh: Asics, Mizuno Tohle mi připadá hodně ujetý?.Se přezouváš když jdeš do auta?Horší jak moje ženská,no ale každý jsme jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tohle mi připadá hodně ujetý?.Se přezouváš když jdeš do auta?Horší jak moje ženská,no ale každý jsme jiný Co je na tom ujetýho? Tvoje žena jezdí na motorce v kristuskách? V autě v kanadách? Na treky chodí ve cvičkách? Já když jedu štreku 300 až 1000 km tak si taky pohory přezouvám... mě to příjde úplně normální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Tvoje žena jezdí na motorce v kristuskách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Nejlepší boty co jsem kdy měl jsou Bugatti. Neuvěřitelně pohodlný. Uvnitř mají polstrování, jak sedačky ve Veyronu :-). Přitom cenově jsou vcelku snesitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Ted nejradsi tohle :-) Jinak jakozto spravnej obyvatel mestske dzungle nosim boty co vydrzi: zdravotni obuv dr. Martense Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pykof Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Ty kokso, ja prídem do obchodu a pýtam sa : prosím Vás , aké boty máte č. 13 ? A keď majú, tak kúpim, proste žijem na veľkej nohe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 11. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2010 Nejlepší boty co jsem kdy měl jsou Bugatti. Neuvěřitelně pohodlný. Uvnitř mají polstrování, jak sedačky ve Veyronu :-). Přitom cenově jsou vcelku snesitelné. Mám s nima stejnou zkušenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Buzertaška je todle.. k ní samozřejmě mimo nutných propriet jako je sportovní bunda nebo tričko, značkové tepláky a mercedes-benz s označením TAXI potřebuješ i trochu nadváhy tak sem se tu konečně našel!! teda nemám taxi, sportovní bundu a tepláky, ale jinak sem to já!! To pykof: tak ta doba už je snad pryč, už se dá koupit docela výběr, ne? Aspoň teda moje "46" Ale když už sem tu: Potřebuju poradit ( páč sou tu samí odborníci) nějaké lehčí treky. Nic superspeciál, spíš na takové to "domácí courání". Merrely mi už žena vyhodila, že už s tím se mnou nepůjde ani na metr. Podmínka je - velikost 46!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Choď půl roku bosej.....za každýho počasí a všude.......kůže na hnátě Ti ztvrdne a bude to lepší,než kdejaký kecky......je to osvědčený recept ala Dick Marcinko(zakladatel Seal ). V létě se sám(pokud nejsem v práci) snažím bosej chodit......a musím přiznat,že je to fajn !!!! Teď jsem ale měkkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Choď půl roku bosej.....za každýho počasí a všude.......kůže na hnátě Ti ztvrdne a bude to lepší,než kdejaký kecky......je to osvědčený recept ala **** Marcinko(zakladatel Seal ). V létě se sám(pokud nejsem v práci) snažím bosej chodit......a musím přiznat,že je to fajn !!!! Teď jsem ale měkkej. Moje nožičky sou zvyklé na onačejší bačkůrky!! Ale vážně. v loni sem vylez na Lysou v " Hájtechách" a už bych si ten zážitek nechtěl opakovat.Připadal sem si jak nedoučenej fakír. navíc ty škrpály nešly ani pořádně zatáhnout, no prostě zážitek. A nakonec sem prorval očko na šňůrku, takže mám "hájteky" v háji. Teda na zahradě nachystané k sekačce. Dnes sem okukoval Merrely- maj slevičku 50%...váhám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 esli Ty nejsi poněkud zhýčkanej ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Nejradši nosím boty s co nejtenší podrážkou, ale nějak mi žádný nevydržej dýl jak rok. No a občas nosím vysoké kožené jezdecké holínky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 Moje nožičky sou zvyklé na onačejší bačkůrky!! Ale vážně. v loni sem vylez na Lysou v " Hájtechách" a už bych si ten zážitek nechtěl opakovat.Připadal sem si jak nedoučenej fakír. navíc ty škrpály nešly ani pořádně zatáhnout, no prostě zážitek. A nakonec sem prorval očko na šňůrku, takže mám "hájteky" v háji. Teda na zahradě nachystané k sekačce. Dnes sem okukoval Merrely- maj slevičku 50%...váhám.. Neváhej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 esli Ty nejsi poněkud zhýčkanej ???? Ale to ani ne. Jen si tak říkám, když už si mám něco koupit, tak aby to chvilku vydrželo, sloužilo a nesr... mě to. Když mám teď ten hodinkovej půst, tak že bych si udělal radost něčím jiným.. Nakonec - celé dětství sem prolítal v "lendlovkách" a jiných novotinách coby pokusné zvíře SVITovských návrhářů a nikdy sem si nestěžoval. A na vojnu mě vzali i s nohama plochýma jak lachtaní ocas. A kanady jsem tam skoro nesundal a nedám na ně dopustit.. Ale doba je jinde. Aspoň doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2010 když jsme u toho Lendla...Adidas Lendl...zas takovej patriot nejsem ale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se