Lion Odesláno 22. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2014 to si do podzimu nebudeš mejt nohy ? to neproteče?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 To má Sibiř na nohe to, čo instant vyhadzuje z garáže lopatou v igelitových vreciach, aby sa toho nemusel dotknúť rukami (a ak tak jedine v rukaviciach? :-)))? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 to si do podzimu nebudeš mejt nohy ?s tim muze i do sprchy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 neska sem nazul crocsky a doufam, ze je az do podzimu nezuj167.photobucket.coC03516_zps82565073.jpg][/url]to opravdu nosis i venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 nahodou, je to sice hnusny na pohled, ale prekvapive pohodlny... akorat me stve, kdyz v tom clovek rejpe zahradku, leze tema dirama dovnitr zem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Musím se sibiře zastat. A ano, nosím to i ven )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Todle sou pracovni, na normal mam fajnovy, nevomlaceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Todle sou pracovni, na normal mam fajnovy, nevomlaceny A taky je máš s takovýma fajnýma odznáčkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 woe, aligatoryasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 twl fullgold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 na těch už chybí snad jen rolex badge s korunkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Já taky nosím perforovaný piškoty od Clarksu a naboso jsou v poho, ty Crocsy jsou ale peklo, v těch se mi noha potí pekelně a naboso to je tak na zlomení kotníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Tvl chlapi, foťte ty boty bez nohou... kdo se má na ty vaše chlupaté nohy dívat :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Crocsy jsem leta odsuzoval a nesnášel, až do chvíle, než jsem je dal na hnátu . Jedny mám 4 roky, domlácený a dorasený, celou zahradu jsem v nich dělal a pořád dělám, a furt držej. Druhý mám hodobóžový na ven a ke kraťasům . Ale já mám ty s "koženym" svrškem. http://www.crocs.com/crocs-yukon/10123,default,pd.html?cid=280&intid=men_clog_140311 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 (upraveno) Crocsy jsem leta odsuzoval a nesnášel, až do chvíle, než jsem je dal na hnátu mam uplne rovnaku skusenost. Na kazdeho kdo to mal som pozeral s despektom. A raz to mali v baumaxe pri pokladni skoro zadarmo tak som kupil a odvtedy to pouzivam po dome, makucke, noha sa luftuje...ale von z domu som v tom este nevysiel, na dlhu trat sa v tom necitim. Upraveno 23. května 2014 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Ale jo doma je taky nosim ale ven si je vemu jen na venceni a musi byt tma. V tomhle proste chlap nechodi. Je to jak sandale s ponozkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 No konecne muzu prispet i sem Na balkon bile...do sklepa pro uhli cerne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Ale jo doma je taky nosim ale ven si je vemu jen na venceni a musi byt tma. V tomhle proste chlap nechodi. Je to jak sandale s ponozkama.V tomhle chlap prostě nechodí ...naprostý souhlas. No ale co potom říkáš na tu hrůzu v sekci Klub malých hodinek? To nejsou chlapi, tak co by nemohli k těm dětským hodinkám nosit dětský crocsy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 23. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2014 Novej přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se