redd Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Me se to nelibi, takovej prasopes. Nechal bych jeans, kosili a bryle. Boty jine, bez saka a hlavne bez kravaty. Pak to muze fungovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Ta usedlá kravata k tomu fakt moc nepůjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2014 Není to tak dlouho, co jste mi dávali doporučení, co k černobílým botám. Dneska jsem narazil na tip nosit s modrými džínami. Jaký je váš názor pánové? Trošku mi to evokuje nějaký casual friday někde v OVB nebo tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2014 Dobre ranko.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Není to tak dlouho, co jste mi dávali doporučení, co k černobílým botám. Dneska jsem narazil na tip nosit s modrými džínami. Jaký je váš názor pánové?Moc pěkný Akorát kravatu bych vyndal úplně, hodinky jiný. Jinak já bych zvolil i jiný boty (hnědý), ale tydle můžou klidně být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2014 Včera mi místní člen pochválil moje hnědý oxfordky. Tak jsem asi fakt koupil dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2014 Prej černobílej cirkus... A přitom jsou z toho i moc pěkný botky na kolo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 tak jako by v zadne chronostaji nemely chybet SEIKA, tak v kazdem botniku by mela byt zastoupena legendarni znacka pohodlne volnocasove obuvi CROCS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Prej černobílej cirkus... A přitom jsou z toho i moc pěkný botky na kolo... Honzo, Ty seš klasik, kamaráde. Já Tě vidím, jak si takhle jedeš po městě a zdravíš kolemjdoucí. Tomu říkám styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Prej černobílej cirkus... A přitom jsou z toho i moc pěkný botky na kolo... Kolo a boty dobry. Zbytek out. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 Vidím to stejně jako Cegy, Wanderer má dycky parádní boty, ale ponožky a kalhoty se mi zdají většinou docela out-of-date... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 (upraveno) Jako LSD ? Vypadá to tak http://www.extc.cz/lsd-trip.htmlZe by mel nosit fialovo zeleny pruhovany s miki mauzem? Upraveno 6. července 2014 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2014 tak určitě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 O víkendu na svatbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Manšestr na svatbu? A nebylo o víkendu kolem 30°C? Docela vedro na manšestr, ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Manšestr na svatbu? A nebylo o víkendu kolem 30°C? Docela vedro na manšestr, ni?Já nosím manšestr celoročně a kamkoliv. A tepelně bylo akorát ))) Manšestr je naprosto univerzální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Prej černobílej cirkus... A přitom jsou z toho i moc pěkný botky na kolo... Sorry za OT, ale to kolo vypadá skvěle. Můžeš přihodit nějakej odkaz? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 (upraveno) Sorry za OT, ale to kolo vypadá skvěle. Můžeš přihodit nějakej odkaz? Díky. mas to tam napsany ... Beaumont, vod Felt Bikes ne? Upraveno 7. července 2014 uživatelem Toams Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 mas to tam napsany ... Beaumont, vod Felt Bikes ne? Má pravdu předsedo, díky . Ale po pravdě jsem si to kolo představoval trochu jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Má pravdu předsedo, díky . Ale po pravdě jsem si to kolo představoval trochu jinak.ja taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se