Mirek Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Přímo Chestry já nemám, tohle je model Morrison, boty jsou mnohem měkčí, než Edwardy (Chester ale oxford a s tvrdou gumovou podrážkou), takže svým způsobem pohodlnější, akorát toho asi nevydrží tolik, ty Edwardy budou nezničitelný...momentálně jsem se "sbírkou" bot spokojenej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Zasilka dorazila, velikost presna, prvni nakup naslepo se povedl: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Poradíte? Vybírám neco jako je od Loake Tweed 2 Tan nebo od Barkeru Norton ( světle hnědé, semi-brogue oxfordky). Budou to moje prvni ramovky a tak mne zajímá, jak ve srovnání hodnotíte tyhle dvě značky? Kdyz jsem hledal, tak Barkery někteří hodnotí výše nez Loake( včetně kategorii Barker handcrafted vs Loake 1880). Jak to vnímáte vy?Diky za jakékoliv postřehy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 kloubik-jo tak ty jsou nadherny a mas to paradne sladeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Kloubiku, bál jsem se trochu té červené, ale na živé fotce vypadají super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 To mi připomíná moje adidasky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Teď by mě zajímalo, které jsou originál a které homage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 To mi připomíná moje adidasky :-) img_7790_720x600.jpg Ty se mi taky libi. Chtel jsem neco s odkazem na 80. roky, mel jsem v planu podivat se na Nike, Adidas, NB atd. Prvni jsem narazil na Nike a zdalo se mi ze to je ono co jsem hledal, tak na dalsi firmy uz jsem se ani nedival. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 (upraveno) Tohle vlákno mi byl čert dlužen . Dneska dorazily černý Chestery - škoda, že v tý černý trochu zaniká krása tvaru a zdobení. Ale jinak jsou bezva a gumová podrážka super (tvrdá, klape). Na obrázku nejsou Alden Indy Boots (odpočívaj) a Cheaney Tenterden, který mám ještě v shopping listu, snad před Vánoci . Upraveno 18. listopadu 2014 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Ha, vlákno o botách. Tady pacient jako já, co má doma vždycky minimálně 10 párů, nesmí chybět. Sice jsem to poslední cca rok krapet zanedbával, poněvadž u mne pomalu ale jistě propukal chronobundus, nicméně nedávno jsem si řekl, že by to chtělo nějakou novou akvizici. A zrovna dnes dorazil balík přímo z USA. Značku Lugz už jsem mimochodem v minulosti vyzkoušel. Přesněji řečeno, ty boty mám dodnes, i když už notně opotřebované. Hrozně pohodlné a výborně se hodící takřka ke všemu, přestože na první pohled asi působí hlavně jako hip-hoperské boty (a také jsem je kdysi v Praze v jednom hip-hop obchodě kupoval - byla to tehdy klasická láska na první pohled). Je mi doslova a do písmene líto je vyhodit. A dokud se úplně nerozpadnou, tak je také čas od času provětrám. První fotka nové, dnes dorazivší (právě je testuju), druhá ty moje opotřebované, ale i po těch letech stále sloužící (i když do kaluží už to není ). Jsem zvědavý, jestli mě ty nové nezklamou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 18. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2014 Tohle vlákno mi byl čert dlužen .Dneska dorazily černý Chestery - škoda, že v tý černý trochu zaniká krása tvaru a zdobení. Ale jinak jsou bezva a gumová podrážka super (tvrdá, klape).Na obrázku nejsou Alden Indy Boots (odpočívaj) a Cheaney Tenterden, který mám ještě v shopping listu, snad před Vánoci .Hezkou sbirku mate doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tohle vlákno mi byl čert dlužen . Dneska dorazily černý Chestery - škoda, že v tý černý trochu zaniká krása tvaru a zdobení. Ale jinak jsou bezva a gumová podrážka super (tvrdá, klape). Na obrázku nejsou Alden Indy Boots (odpočívaj) a Cheaney Tenterden, který mám ještě v shopping listu, snad před Vánoci .Nahoře uprostřed a dole druhé zprava - můj styl, jsou moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Nahoře uprostřed a dole druhé zprava - můj styl, jsou moc pěkné. Ty dole jsou Loake Chester - barva Tan a cerne (uplne vlevo). Nahore jsou boty zeny - uprostred Loake Kate Tan. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 19. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2014 Tohle vlákno mi byl čert dlužen .Jojo, taky uz mam objednane dalsi. Nejak to leze do penez, ale slusny boty, to je parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak jsem se stal majitelem novych boticek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katz Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) Mate nekdo zkusenosti jak s temi napinaky Bexley, tak i temi z nemeckeho ebay - odkaz nize? Pokud ano, tak jak odpovida velikost? Idealne pokud mate Loake, jestli je to cislovani stejne. http://www.ebay.de/sch/langer-messmer/m.html?item=321393444487&hash=item4ad48ac687&var=&pt=DE_Mode_Accessoires_Damen_Herrenschuhe_Damen_Herrenbekleidung_Bekleidungs_Schuhpflege&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562 Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem Katz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 Tak jsem se stal majitelem novych boticek Pekne, pak by me zajimaly poznatky z noseni. Na tyhle kotnikace si porad zvykam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2014 usit boty je docela slozita vec http://xman.idnes.cz/legendarni-boty-baker-shoes-dpd-/xman-styl.aspx?c=A141029_154427_xman-styl_fro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2014 Poradite nejaky ochrany sprej na semisove boty za rozumnou cenu, který zároveň i dobre funguje? Na někdo nejake zkusenosti s temito přípravky?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se