Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Přímo Chestry já nemám, tohle je model Morrison, boty jsou mnohem měkčí, než Edwardy (Chester ale oxford a s tvrdou gumovou podrážkou), takže svým způsobem pohodlnější, akorát toho asi nevydrží tolik, ty Edwardy budou nezničitelný...momentálně jsem se "sbírkou" bot spokojenej ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poradíte? Vybírám neco jako je od Loake Tweed 2 Tan nebo od Barkeru Norton ( světle hnědé, semi-brogue oxfordky). Budou to moje prvni ramovky a tak mne zajímá, jak ve srovnání hodnotíte tyhle dvě značky? Kdyz jsem hledal, tak Barkery někteří hodnotí výše nez Loake( včetně kategorii Barker handcrafted vs Loake 1880). Jak to vnímáte vy?

Diky za jakékoliv postřehy

Odkaz ke komentáři

To mi připomíná moje adidasky :-) 

attachicon.gifimg_7790_720x600.jpg

Ty se mi taky libi. Chtel jsem neco s odkazem na 80. roky, mel jsem v planu podivat se na Nike, Adidas, NB atd. Prvni jsem narazil na Nike a zdalo se mi ze to je ono co jsem hledal, tak na dalsi firmy uz jsem se ani nedival. 

Odkaz ke komentáři

Tohle vlákno mi byl čert dlužen :D.

Dneska dorazily černý Chestery - škoda, že v tý černý trochu zaniká krása tvaru a zdobení. Ale jinak jsou bezva a gumová podrážka super (tvrdá, klape).

Na obrázku nejsou Alden Indy Boots (odpočívaj) a Cheaney Tenterden, který mám ještě v shopping listu, snad před Vánoci :D.

post-6759-0-47491700-1416338970_thumb.jpg

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Ha, vlákno o botách. Tady pacient jako já, co má doma vždycky minimálně 10 párů, nesmí chybět. Sice jsem to poslední cca rok krapet zanedbával, poněvadž u mne pomalu ale jistě propukal chronobundus, nicméně nedávno jsem si řekl, že by to chtělo nějakou novou akvizici. A zrovna dnes dorazil balík přímo z USA.

Značku Lugz už jsem mimochodem v minulosti vyzkoušel. Přesněji řečeno, ty boty mám dodnes, i když už notně opotřebované. Hrozně pohodlné a výborně se hodící takřka ke všemu, přestože na první pohled asi působí hlavně jako hip-hoperské boty (a také jsem je kdysi v Praze v jednom hip-hop obchodě kupoval - byla to tehdy klasická láska na první pohled). Je mi doslova a do písmene líto je vyhodit. A dokud se úplně nerozpadnou, tak je také čas od času provětrám.

První fotka nové, dnes dorazivší (právě je testuju), druhá ty moje opotřebované, ale i po těch letech stále sloužící (i když do kaluží už to není :)). Jsem zvědavý, jestli mě ty nové nezklamou...

post-34682-0-53047100-1416341651_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tohle vlákno mi byl čert dlužen :D.Dneska dorazily černý Chestery - škoda, že v tý černý trochu zaniká krása tvaru a zdobení. Ale jinak jsou bezva a gumová podrážka super (tvrdá, klape).Na obrázku nejsou Alden Indy Boots (odpočívaj) a Cheaney Tenterden, který mám ještě v shopping listu, snad před Vánoci :D.

Hezkou sbirku mate doma

Odkaz ke komentáři

Tohle vlákno mi byl čert dlužen :D.

Dneska dorazily černý Chestery - škoda, že v tý černý trochu zaniká krása tvaru a zdobení. Ale jinak jsou bezva a gumová podrážka super (tvrdá, klape).

Na obrázku nejsou Alden Indy Boots (odpočívaj) a Cheaney Tenterden, který mám ještě v shopping listu, snad před Vánoci :D.

Nahoře uprostřed a dole druhé zprava - můj styl, jsou moc pěkné. :clap:

Odkaz ke komentáři

Mate nekdo zkusenosti jak s temi napinaky Bexley, tak i temi z nemeckeho ebay - odkaz nize?

Pokud ano, tak jak odpovida velikost? Idealne pokud mate Loake, jestli je to cislovani stejne.

http://www.ebay.de/sch/langer-messmer/m.html?item=321393444487&hash=item4ad48ac687&var=&pt=DE_Mode_Accessoires_Damen_Herrenschuhe_Damen_Herrenbekleidung_Bekleidungs_Schuhpflege&rt=nc&_trksid=p2047675.l2562

Upraveno uživatelem Katz
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...