Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Jsou hezký, ale než dojebu RedWingy, bude dolar za 40 a ty boty za 15k :D

BTW Moc děkuju za ty Red Wings, od tý doby, co je mám, očima hypnotizuju svoje pracovní zimní škrpály, aby se rozpadly a já měl důvod pořídit tyhle.   To je peklo, tyhle vobchody.  :lol2:

post-1551-0-74540400-1421276202_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, jděte někam s těma fotkama! :D

Veselá historka k případu níže. Boty dorazily zpět do UK a dneska psali z Cheaneyho, že se jim vrací krabice se stejně rozhozeným párem bot od jiného zákazníka, kterou hned po příjezdu zkompletujou správně a zase rozešlou. A pak omluvy a náhrada poštovnýho atd. Takže boty nakonec budou - good :).

Už to vypadalo, že dneska budu mít na noze Cheaney z vánočního výprodeje, ale to by musely přijít obě boty stejně velký :(. Takhle krabice zase cestuje zpět do UK.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, jděte někam s těma fotkama! :DVeselá historka k případu níže. Boty dorazily zpět do UK a dneska psali z Cheaneyho, že se jim vrací krabice se stejně rozhozeným párem bot od jiného zákazníka, kterou hned po příjezdu zkompletujou správně a zase rozešlou. A pak omluvy a náhrada poštovnýho atd. Takže boty nakonec budou - good :).

No tak super. Snad to na podruhe klapne v cajku

Odkaz ke komentáři

Tak jsem vyrazil do Lepremieru, že si teda zkusím ty Mitchumy. Sedmičky moc malý, sedmapůl moc velký. Jinej model se mi nelíbil a popravdě i ty Mitchumy v reálu nejsou vůbec kulervoucí. Takže jsem odešel jako z Barkeru s nepořízenou a s povědomím, že usedlej Brit styl kulatejch špiček prostě není moje parketa. Potřebuju něco, co mě chytne. Chjo...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...