Návštěvník Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Jsou hezký, ale než dojebu RedWingy, bude dolar za 40 a ty boty za 15k BTW Moc děkuju za ty Red Wings, od tý doby, co je mám, očima hypnotizuju svoje pracovní zimní škrpály, aby se rozpadly a já měl důvod pořídit tyhle. To je peklo, tyhle vobchody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2015 Já tady už fakt přestanu chodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Chlapi, jděte někam s těma fotkama! Veselá historka k případu níže. Boty dorazily zpět do UK a dneska psali z Cheaneyho, že se jim vrací krabice se stejně rozhozeným párem bot od jiného zákazníka, kterou hned po příjezdu zkompletujou správně a zase rozešlou. A pak omluvy a náhrada poštovnýho atd. Takže boty nakonec budou - good .Už to vypadalo, že dneska budu mít na noze Cheaney z vánočního výprodeje, ale to by musely přijít obě boty stejně velký . Takhle krabice zase cestuje zpět do UK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Jo a přijdou ti ty menší. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Jo a přijdou ti ty menší. :-))To se určitě dozvíme které dorazily Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Jo a přijdou ti ty menší. :-))Vidiš, tahle možnost mě nenapadla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Dneska Cheaney prozradil novou "Aviator" kolekci, tady jakýstakýs náhled. Nevím úplně, proč a jak mezi běžnou Country/City/Leisure obuv zapadaj letecký boty, ale pro místní piloty by to mohla bejt zajímavá věc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Chlapi, jděte někam s těma fotkama! :DVeselá historka k případu níže. Boty dorazily zpět do UK a dneska psali z Cheaneyho, že se jim vrací krabice se stejně rozhozeným párem bot od jiného zákazníka, kterou hned po příjezdu zkompletujou správně a zase rozešlou. A pak omluvy a náhrada poštovnýho atd. Takže boty nakonec budou - good .No tak super. Snad to na podruhe klapne v cajku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sch7 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Ja mam converse kdyz nemusim pracovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V bílém i černém provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Pani mate dakto skusenost s Eastland?cenovo niekde na 1/2 Red Wings Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Sakrys,ty vypadaj dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Sem zase jel kolem toho LePremieru a výprodej, na ten ja slyším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Kdyby tak byl obchod kde prodávají pěkný botky v normální velikosti 48 . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Buckinghamy jsem chtel taky ve vyprodeji, ale byly mi maly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Dvanactky akorát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 (upraveno) Dnešní akvizice, Sorel Upraveno 17. ledna 2015 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Tak jsem vyrazil do Lepremieru, že si teda zkusím ty Mitchumy. Sedmičky moc malý, sedmapůl moc velký. Jinej model se mi nelíbil a popravdě i ty Mitchumy v reálu nejsou vůbec kulervoucí. Takže jsem odešel jako z Barkeru s nepořízenou a s povědomím, že usedlej Brit styl kulatejch špiček prostě není moje parketa. Potřebuju něco, co mě chytne. Chjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 Dvanactky akorát :-)To pouzivas i jako lyze?Ja detskou velikost 6 byla mi moc uzka, vsechny loaky mam 6tky, ale buckingham tak 6,5 bych potreboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2015 To pouzivas i jako lyze?Ja detskou velikost 6 byla mi moc uzka, vsechny loaky mam 6tky, ale buckingham tak 6,5 bych potrebovalFranta za to nemůže... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se