Drummer Odesláno 29. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2008 Dokonalý příspěvek. Navrhuji založit topic v galerii.
damankapsky Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Sibirnayo, máš pěknou sbírku krokodýlů. Před dvěma roky jsem si je tady ve Vídni chtěl koupit, ale pak jsem zjistil, že je to tzv. turecká obuv (používaná výhradně tureckými výrostky), což mě odradilo. V Čechách je ale IN.
New X-Bob Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) Baťa na moto: Prabos Všichni jste se tady tak rozjeli a fotky k tomu... .) tak rozšiřuju: a) mockrát Baťa (oblekovky, vycházkové i ala sport) b )) na moto Prabos vz. 90, dále vz. Vojenská policie (ala U.S. Jungle boots), v.z. 60 na práci + černé farmářky made in SK ...kam až došlo hodinkové fórum, kecáme tu o blbostech ryze sportovní boty nemám. Vím naprosto přesně, že různé sporty, jako ty fotbály, skvóše, džógingy, futcály a jiné vymyšlenosti škodí mechanickým hodinkám, možná i digitálkám, proto se do takovýchto pochybných aktivit nepouštím. Jediný sport je chůze na vlak Napadlo mě, že u gorodek by se člověk moc nenadřel. Jo, vlastně miluju pétangue, to jo hraju ho v čemkoliv! Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem New X-Bob
Ondraj Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Na nohou zatím nenosím žádné hodinky.
Skipi Odesláno 30. ledna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 To Sibirnaya: Tomu říkám vyčerpávající příspěvek - dokonalé Ještě nám nafoť sbírku spodního prádla, ať se můžou pokochat i místní členky.
tommi_d Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 K obleku vysoké kožené - Olip športové Lacoste, Tommy Hilfiger kožené Salamander, Hugo Boss
Kalifx Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Zaujimavé že nikto nespomenul Dr. Martens, alebo niečo tak pohodlné, ako sú klasické Desert Boots. Takže, já nosím na podzim a na jaře Martensky model 8761 (s příčným šitím přes špici) a se žlutým prošitím nad podrážkou, přítelkyně tytéž, ale s černým prošitím a pak má od Martense ještě dámské polobotky s řemínkem aby do nich mohla dát pruhovaný podkolenky Pak mám ještě dvoje model 1919, jedny cca z roku 1991 a druhý o pět let mladší. Dodnes slouží (akorát dnes už se mně zdají takový prázdný bez tý prošitý špičky). Když musím do něčeho lehčího, tak jsou to tenisky Kappa nebo New Balance a v kruté zimě povětšinou Olang.
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Takže, já nosím na podzim a na jaře Martensky model 8761 (s příčným šitím přes špici) a se žlutým prošitím nad podrážkou, přítelkyně tytéž, ale s černým prošitím a pak má od Martense ještě dámské polobotky s řemínkem aby do nich mohla dát pruhovaný podkolenky Pak mám ještě dvoje model 1919, jedny cca z roku 1991 a druhý o pět let mladší. Dodnes slouží (akorát dnes už se mně zdají takový prázdný bez tý prošitý špičky). Když musím do něčeho lehčího, tak jsou to tenisky Kappa nebo New Balance a v kruté zimě povětšinou Olang. ja v tezkejch botach nemam cit v nohach kdyz slapu na pedaly
Kalifx Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 ja v tezkejch botach nemam cit v nohach kdyz slapu na pedaly Tak to je pravda. Právě proto mám v autě tenisky jen na řízení, do kterejch se přezouvám. Je to trošku nepohodlný, ale v Martenskách bych asi jel poprvé a zároveň naposled. Ty nový auta jsou dnes nějaký přeposilovaný
Pavlos Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Většinou Nero Giardini, Polini apod. Do sportovního auta Vagabond, na mašinu Sidi, do vysokých hor Alpina.
midloch Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Většinou Nero Giardini, Polini apod. Do sportovního auta Vagabond, na mašinu Sidi, do vysokých hor Alpina. co máš za káru?
A@A Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Prevazne iba oblekovky: bata, loyd, gabor a pitty shoes. Behanie: addidas a nike. Basketball : nike
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Prevazne iba oblekovky: bata, loyd, gabor a pitty shoes. Behanie: addidas a nike. Basketball : nike jj, gabory sou fajne...
Peta-Biker Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 Ahoj, tak asi jsem na to podobně, jako sibirnya , bot mám asi více, jak ženská :--) Na sport (všeobecně ) New Balance M871, ty už jsou značně za zenitem, ale jsou to asi nejpohodlnější botky, jaké jsem měl na běh Nike Shox Na hory: Lafuma- kotníkové, ideální k nám a do Tater :-) Asolo- to už je vyšší kalibr Do města a na rande : Vans(skate boty) Power Umbro- něco ve stylu Lacoste Společenské : Baťa Na MTB závody: Shimano, Specialized , ( snad taky SIDI ) Doma : na boso, nohy si musí odpočinout :--) a větrat Do " hiců " :--): nějaké zy žabky, myslím, že Rider :---)
Toams Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 (upraveno) Casual - Adidas, Adidas Classic, Bata, Piston K obleku - Baťa Hory - La Sportiva, Adidas Outdoor Sandály - Lizard, Teva Tenis - Reebok Squash - Puma Bajk - Specialized In-lajn - Head Doma - nic alebo Scholl K bazénu, na plaz - Reebok, Mares Do mora - Mares Na lyze - Salomon Na board - uz si nepamatam cca 20 parov ... je to moc? Upraveno 30. ledna 2008 uživatelem TomasP
Peta-Biker Odesláno 30. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2008 TomasP : Ne, fakt moc ne :---) vyloženě chudák :--) To mi připomíná scénu z jenoho nejmenovaného filmu : " Ale jinak mám naprosto všechno v pořádku "... :" Chudák, jeďte "
budo Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 Jedny z nejlepších co nosím jsou tyhle: http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?106930-...ortiva-himalaya Dlouho mi na ně nezbývalo (cca 5000,-) a nakonec se dozvěděl, ze je má známý a prodává za 1500,-. Měl je asi 3x na noze. Teď v nich chodím už asi 2 roky já :-) Ten model se dělal dlouhá léta. Jak jsem je od něj koupil, tak se přestaly dělat. Ovšem jistě mají v nabídce něco podobného. Můžu vřele doporučit! Pokud se o ně budu dobře starat, tak mě přežijou.
budo Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 A jinak ze sportovních nedám dopustit na Adidas. Pokud člověk netouží mít na noze poslední výkřik jejich kolekcí, může si pořídit hodně muziky za málo peněz.
Conrad Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 (upraveno) Casual - Adidas, Adidas Classic, Bata, Piston K obleku - Baťa Hory - La Sportiva, Adidas Outdoor Sandály - Lizard, Teva Tenis - Reebok Squash - Puma Bajk - Specialized In-lajn - Head Doma - nic alebo Scholl K bazénu, na plaz - Reebok, Mares Do mora - Mares Na lyze - Salomon Na board - uz si nepamatam cca 20 parov ... je to moc? A na šachy? Upraveno 31. ledna 2008 uživatelem Conrad
Onyx Odesláno 31. ledna 2008 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2008 ja v tezkejch botach nemam cit v nohach kdyz slapu na pedaly jj cit v nohou je dulezitej... ja kdyz mam naky povinnosti na zavodech bud jako zavodnik nebo jako TDcko (technickej delegat), tak sem obcas nucenej prejizdet v lyzakach:) ale nikdy daleko jen kousek cca 3km. Vetsina lidi si rekne co je to za hovadinu staci to zout, ale zkuste si predstavit totalne vymrzly zavodni boty, ktery kdyz sundate uz je nenandate, pak jeste mate na noze zavazovaci boticku. Nez sundate sktelet a boticku tak to hrozne trva, kdyz prejedete musi to clovek nandat a to nejde stihnout a ja jsem vetsinou v casovym pressu:) tak sem se naucil jezdit v Transporteru (VW) v lyzakach. A tomu ja rikam nulovej pocit z jizdy:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se