African Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Poslední Asola Flame GTX mě trochu zklamali, jelikož mi do nich jde při delším výletě palcem vlhkost, ale je pravda, že to byli v poslední době asi mé nejlepší boty, velmi stabilní a na to jaký dostali čoud drží stále velmi dobře. Takže jim dávám opět příležitost a dnes jsem vzal Powermatic 400 GV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Boty byly, dostaly apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Poselství Tomáše Bati k hospodářské krizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 http://www.danner.com/boots/30866-mountain-lighttm.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 Poselství Tomáše Bati k hospodářské krizi Objednal jsem toho trochu více, tak snad jsem s krizí trochu zabojoval Dárečky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Boty byly, dostaly apod. A hodinky šly, to mi tady taky často rve oči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 A hodinky šly, to mi tady taky často rve oči. MNĚ povídej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 (upraveno) Objednal jsem toho trochu více, tak snad jsem s krizí trochu zabojoval Dárečky" Vlasto, kurva, postni sem par fotek v tech ruzovejch Ribukach a nejakym slusivym trikotu k tomu Upraveno 2. prosince 2011 uživatelem sibirnaya Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Tak já jsem si koupil tyhle důchodky a dobrý. Je v nich takovej ten srandovně měkkej krok (že by croc?) jako v crocs pantoflích.http://www.crocs.eu/crocs-ellicot-lace/11498,en_ES,pd.html?cid=23K&cgid=men-footwear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Ja mam tyto-Danner.Je to opravdu poteseni nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Nejradši mám boty od Paličky :-) http://www.jpalicka....king/S20501.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Nejradši mám boty od Paličky :-) http://www.jpalicka....king/S20501.jpg A to je reklama? Vzdyt Palicka boty pouze preprodava a nevyrabi, jestli dobre ctu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Vlasto, kurva, postni sem par fotek v tech ruzovejch Ribukach a nejakym slusivym trikotu k tomu Dýť jsem psal chlapíku, že to jsou dárečky, R pro dcérku od bráchy" Ale sranda je, že to jsou 5,5 UK a mě skoro jsou Když jsem ještě rostl, tak jsem došel až k 7,5 a teď, co sedím v kanclu se asi něják smrskávám, protože např Salewy už mám 6,5 Uk - hi,hi,hi . Jsetli to tak půjde dál, začnu hledat fórum liliputů a začnu zase nakupovat Swatchky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 Timberland Earthkeepers? : asi nejpohodlnější co jsem měl kdy na nohách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2011 A to je reklama? Vzdyt Palicka boty pouze preprodava a nevyrabi, jestli dobre ctu.... Jako reklamu jsem to určitě nemyslel. Ale nakupuju je vždycky tady tak tomu tak nějak familierně říkám. Jinak jsou to tedy boty od firmy Prabos plus a.s. . Vyráběné v čechách podle americké licence. Nosíme je v rodině všichni, já sám mám 5 různých párů. Takže tohle normálně nosím, na nohou, žádná reklama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ade_jirka Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Poselství Tomáše Bati k hospodářské krizi Je smutné, jak se historie vrací, a jak se znovu nedokážeme poučit z chyb. Baťovo boty sice moc nekupuji, ale životní dráha jeho rodiny je opravdu zajímavá. Jen nevím, kde vzít dnes ty silné osobnosti, které by dokázaly prosadit ty správné vize bez toho morálního marastu, který je dnes všude kolem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Na práci staré celokožené pohory a v poslední době spíš letní kanady AČR.Jinač všemožné tenisky Nike, občas usedlejší Vans nebo tak. Teď v zimě kotníkové kožené (pracovní název "working class" )Bot mám vždy současně několik párů, co odsloužilo beru na ryby (včetně menšího brodění). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 (upraveno) Kde koupit tady v Čechách slušné kožene?, kotníčkové boty na zimu.předem díky za radu Upraveno 7. prosince 2011 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 http://www.propag-servis.cz/humanic/?p=brands&brand=zima-2011&child=35 Ty uplně nejníž mám. Zatím spokojenost, kůže kvalitní a šrámy jdou vyleštit. Jen jsem doufal v kvalitnejší podražení. Levou nohou trochu "šmajdám" či co, prostě se mi všechny boty opotřebovávají na patě, asi na ní došlapuju. Pod klasickou podrážkou je zbytek podpatku nějaký lisovaný sajrajt a co víc, dokonce aní není černý :crying_anim:takže to opotřebení je vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giovany21 Odesláno 7. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2011 Tak ten Bata to bol pan Poselství Tomáše Bati k hospodářské krizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se