lac1 Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 Beckmany fajnove, jaky maju strih ? Vleze tam sirsie chodidlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 V 2. 3. 2016 v 9:30, Leviathan napsal: RW BECKMANNT Odoslané z môjho iPhone cez TapatalkPěkné boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2016 (upraveno) Ja mam dost vysoky nart a tiez sirsie chodidlo a v pohode. Samozrejme treba viac uvolnit snurky pri obuvani a vyzuvani koli vyske chodidla.Inak prve kilometre vyrazne pohodlnejsie ako RW91111. Upraveno 2. března 2016 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janobo Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 zdravim.je mozne vlozkami do topanok, korigovat vacsiu obuv? pripadne poznate ine schodne riesenie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 (upraveno) Vlozkami lze korigovat úzký/nízký nárt, noha se přizvedne a většinou to má i efekt ze se bota zevnitř zmenší, ale nekdy se stává ze ti pak pata nesedí tak jak mel výrobce v zámyslu a pata ti lítá nahoru dolů.Ale ano, vložky a hrubé ponožky vyřeší tvuj problem. Ostríhání nehtů řeší problem opačný :-))) Upraveno 3. března 2016 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2016 Nejlepsi jsou vlozky ktere maji zvednute okraje kolem paty...to dela pocitove cca minus pul cisla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Včera jsem přepnul televizi a s Gondíkama tam byl nějaký švec ,chytil jsem jen konec.Kdo to je ? /Gondíka poznám :-) / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 to je Martin Lawart, delá s ním Zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 už nedělá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 No dobrá,tak dělal a už dělá sám.Tak je to správně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Pořídil jsem nové kotníkáče... ... ještě bych potřeboval tip, kde sehnat tkaničky 220cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 (upraveno) V SU libovolné barvy a délky dle potřeby. http://www.tkanicky.eu/ Upraveno 5. března 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 V 5. 3. 2016 v 15:46, Wanderer napsal: Pořídil jsem nové kotníkáče... .ej suhaj, dobruo veru, vysoke su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 V 5. 3. 2016 v 15:46, Wanderer napsal: Pořídil jsem nové kotníkáče... ... ještě bych potřeboval tip, kde sehnat tkaničky 220cm.No tak tvl to bych nechtel pravidelne snerovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Wanderer: to máš na koně nebo na motorku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Na motorku. Nejen k uniformám. Jednu dobu jsem přemýšlel, že si něco takového nechám ušít na zakázku. No a ony tam na mě čekaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Ok.tak to jo...v tom pripade je to dost stylovy kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 Koukám, že se dají vzít i do letadla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 V 4. 3. 2016 v 12:51, bohus76 napsal: No dobrá,tak dělal a už dělá sám.Tak je to správně ? Ano pro Lawarta už nedělám , naše obchodní politiky se neshodovaly , ale nedělám sám , dělám s Kolegou Josefusem co šije svršky . (mimojine i pro lawarta a oba jsme od něj z dílny odešli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2016 V jakej smyslu, jestli to neni extra tajné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se