CEGY Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Já mám velikost 48, nejvíce mi vyhovují boty Flexiko 092131-Bnosím je i k formálnějšímu oblečení.Tak to jsou skoro oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 no a protože mají zelenou cedulku tak k nim půjdou do toho divadla i zálesácký chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 K tomu sa k saku hodi jedine nieco taketo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Já mám velikost 48, nejvíce mi vyhovují boty Flexiko 092131-Bnosím je i k formálnějšímu oblečení.ešte si k nim dokúp niečo takéto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Tak to jsou skoro oblekovkyDneska jsem byl v takových na vernisáži, taková skoro akademická akce, ale mám na ně takovou leštící houbičku. Pak vypadjí jak vod wermachtu. EDIT: a ti buzeranti s redvingama teď plačou, stály mě 500,- Upraveno 22. února 2017 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 ešte si k nim dokúp niečo takéto Ano, nosím boty i k těmto příležitostem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Já si nemůžu pomoct, ale ta podrážka vypadá jak vystrouhaná s polystyrenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 No z tohto to vypada byt podobne - 024 a capital. Claridge tam neni, ale vsade pisu ze je uzky.. Tak neviem. Snad budem prijemne prekvapeny.Ivane, to jsem taky řešil, resp. vycházel z "papírový" podobnosti kopit 024 a Capital. No a v reálu - zatímco Capital mi v pohodě je, tak 024 nic moc. A ve finále mám jedny boty Capital a jedny Claridge a oboje jsou OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 No a v reálu - zatímco Capital mi v pohodě je, tak 024 nic moc. myslis ze to bude platit aj obratene, ked 024 mi je v pohode ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ano, nosím boty i k těmto příležitostem.Sorry ale musel jsem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Ano, nosím boty i k těmto příležitostem.Nezapinej spodni knoflik (na saku), nedela se to a vypada to divne.A k obleku se ty boty fakt moc nehodi. I kdyz mezi ty mrtvoly tam asi cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Jsem si kápnul na koženou hnědou botu kapku mastného, předpokládám že to bylo přepuštěné máslo(ano, vypomáhal jsem v kuchyni protože byl frmol a přezouvat se fakt neběhám), co jako teď s tím?Hnědý kožený boty, tmavě hnědej flek.Ne, polejvat je celý máslem se fakt nechystám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 myslis ze to bude platit aj obratene, ked 024 mi je v pohode ? No těžko říct, prostě to chce zkusit. Mimochodem 024 mi ze zmíněných kopyt připadalo nejtěsnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 No těžko říct, prostě to chce zkusit. Mimochodem 024 mi ze zmíněných kopyt připadalo nejtěsnější.No skusim. Pimlico mi co chvila poslu. Som fakt velmi zvedavy na Capital last Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Jsem si kápnul na koženou hnědou botu kapku mastného, předpokládám že to bylo přepuštěné máslo(ano, vypomáhal jsem v kuchyni protože byl frmol a přezouvat se fakt neběhám), co jako teď s tím?Hnědý kožený boty, tmavě hnědej flek.Ne, polejvat je celý máslem se fakt nechystám. Zkoušel jsi mýdlo? Nebo zasypat křídou a nechat vsáknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 https://www.eobuv.cz/sneakersy-bugatti-k1901-5-425-dark-blue.html Nevypadaji zle máte někdo zkušenost s touto značkou bot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Hele lepený kecky na jednu , dvě sezony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Křída nic, mýdlo taky nepomohlo. Zajdu pro nějaký mastný něco čím je celý natřu, doufám že se to celkově srovná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Hele lepený kecky na jednu , dvě sezony.Od toho kecky -volnocasovky jsou nebo se pletu? V tomhle směru to asi nikdy nebudou ramovky:)Když budu chtít dobry kecky koupím Nb made in USA za 300,-? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se