organic Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Bolí mě nohy, jen když na ně koukám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Kincl Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Další Herring shoes doma. foto nic moc ale boty superkteré to jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Bolí mě nohy, jen když na ně koukám Ty kterej nosi RW?:-)Neni mozny,ze je neco horsiho:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 (upraveno) které to jsou?Richmond brogues Upraveno 6. ledna 2018 uživatelem papen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Střevíčky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Moc pěknéCo je to zač a jak se v nich šlape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Zimni prezuti, pirka do prace, vagabondy na vikendy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Bredy jsou zaklad... Teď sem byl kouknout u nás na chodove a mají v doprodeji bredy flyknitove za 3,5 . Ale Gatorade nemají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 co jsou zač ty posledni na fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 "hadrove" KO, release tusim 2015.. https://www.flightclub.com/air-jordan-1-retro-ko-hi-black-varsity-red-white-012322 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Bolí mě nohy, jen když na ně koukám No jo, počáteční utrpení je následně vykoupeno skutečným pohodlím. Jako tyhle nyní bačkůrky, nové byly děs a běs... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Pěkný psí dečky. Mě čeká rozchodit tuhle klasiku...Nenech si to otrávit, jsou parádní. Kožená bota je vždy klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 :-D zlaty crocsy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 :-D zlaty crocsy.. panenko skákavá, kam v tom chodíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Bredy jsou zaklad... Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Clarks montacute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ty kterej nosi RW?:-)Neni mozny,ze je neco horsiho:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 :-D zlaty crocsy..To jsou rybářský Jinak ta osoba má neskutečně hladký nohy. Cyklista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Tak včera jsem objevil pro mě zcela nový svět, co se týče údržby bot. Už nějakou dobu na mě všude vyskakují produkty Crep protect, viděl jsem snad všechny jejich videa říkal si, že je to akorát další z pěkných reklam, ale realita bude nejspíš úplně jiná. Dlouho jsem odolával, až jsem ten zázračný sprej koupil, boty s ním nastříkal a světe div se, ono to fakt funguje. Po slabé zkoušce vodou jsem s nimi provedl přesně to, co je i na videu a doufal, ž nebudu pak drhnout jak mourovatý, abych to z nich dostal a bylo pro mě neskutečně milím překvapením, když to opět vážně zafungovalo. Boží to věc, nechápu, jak jsem bez toho do teď mohl žít Je mi jasné, že mnozí z vás už to nejspíš dávno používají a ti, kteří ještě ne, těm můžu toto jen a jen doporučit. Jediný problém je v tom, že teď přemýšlím, co těm botám ještě provedu, abych zjistil, kde je nějaká hranice, takže je beztak stejně nakonec oddělám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2018 Bellsi, to neznam, hledim jak puk. Btw nebude to ale mit neblahy vliv na prodysnost boty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se