LenkaV2 Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 V 15. 7. 2020 v 13:03, moco napsal: Dáváte někdo ultraboosty do pračky? Přežívají to? Je výsledek lepší než mýdlo s kartáčem? Ahoj, ultraboosty jsem už párkrát prala a přežívají bez úhony (400 otáček, cca půl hoďky...). Jestli je to lepší než mýdlo a kartáč těžko říct....asi ne. Ale občas je vezmu bez ponožek.... Každopádně nejprve předmyju podrážku, pak teprve do pračky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Už projely pračkou bez úhony a námahy, předtím jsem je napatlal vanishem oxi action a s výsledkem jsem spokojený, lepší jak kartáč a mýdlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 (upraveno) Ultrabusty super...druhe nejpohodlnejsi tenisky co sem kdy mel...ale takhle vypadaji po 3-4letech(už nevim) nepříliš intenzivniho používání(mám obuvi jak stonozka)...podrážka je vpici, ale primeknitovy svrsek je porad jako nový...no čekal sem to opačně Upraveno 21. července 2020 uživatelem efreeti Korekce textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 O Continental podrážke sme tu už debatu viedli. Nepatrí medzi superhviezdy vo výdrži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) Je tam jen tenká vrstva no. Ale na ten městský trekking dobrý, můžeš chodit dokud ti chodník nebude špinit ponožky Jestli ona ta podrážka není dělaná přesně na těch cca 1000 km, po kterých se běžecké (ne všechny) boty odepisují. Upraveno 22. července 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Tak jdu vyzkoušet Garmont... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Jordan 14 začátek prodeje v 9:00, v 9:04 vyprodáno Nike umí marketing možná ještě líp než Rolex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kmonda Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 přiložím OG klasiku Last shot a Black toes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 26. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2020 (upraveno) před 6 hodinami, kmonda napsal: přiložím OG klasiku Last shot a Black toes dobře ty Upraveno 26. července 2020 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Náhrada za úbéčka netrvala dlouho..dvojnasob boostu za pul ceny ...alphaboost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Ty vole, to je barev, až oči přechází. Na můj vkus možná až moc barev... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 Vždyť je tam jen modrá a šedá. Ty 2 oranžový špachtle na porážce budou co nevidět špinavý akorat dám možná šedé tkanicky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 V tom případě jsem patrně postižený, protože já vidím navíc ještě minimálně fialovou. A to nemluvě o tom, že té modré je tam několik odstínů - jiný je na té gumě s nápisem Adidas, jiný přímo na podrážce, jiný na tkaničkách. Prostě barevný galimatyáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Na to boostu je taková perleť... mění to odstíny podle toho jak na to svítí světlo/slunko...Adidas to teď dával na několik modelů a vypadá to celkem fajn... každopádně mě naživo barevně vadí akorát tkaničky a to je lehce řešitelné... pohodlí hodnotím za 2 (Asics gel kayano 1, uptraboost 1-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Myslím, že nadešel čas, tohle keckové téma opustit... případně založit téma nové, kde to bude o skutečných botách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Náhrada za úbéčka netrvala dlouho..dvojnasob boostu za pul ceny ...alphaboostaky je to modell? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 před 3 hodinami, raskiscz napsal: Myslím, že nadešel čas, tohle keckové téma opustit... případně založit téma nové, kde to bude o skutečných botách tohle vlákno ale ani v názvu boty nemá, takže budeš muset to vlákno o botách založit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 před 3 hodinami, raskiscz napsal: Myslím, že nadešel čas, tohle keckové téma opustit... případně založit téma nové, kde to bude o skutečných botách Myslis neco jako ty mr.ecky cos postoval par stran zpet ? Sneakers mam rad a nosim je rad a sem patrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Kecky. Zelený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raskiscz Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Myslis neco jako ty mr.ecky cos postoval par stran zpet ? Sneakers mam rad a nosim je rad a sem patrej Ano, máš ho většího a tím je to vyřešené Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se