TLD Odesláno 29. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Dneska mám fakt velkou radost. Po x letech se mi podařilo sehnat tenisky, které jsem měl před 13 lety a už se ani běžně sehnat nedají. Adidas Beckenbauer . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 před 17 minutami, Delawer napsal: Dneska mám fakt velkou radost. Po x letech se mi podařilo sehnat tenisky, které jsem měl před 13 lety a už se ani běžně sehnat nedají. Adidas Beckenbauer . Gratuluju, kdes je sehnal? StockX, eBay,..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Před hodinou, Muffik napsal: Gratuluju, kdes je sehnal? StockX, eBay,..? Díky. Sehnal jsem je přes dreamstock. Dobrá komunikace a dorazily během týdne. Ani jsem už nečekal, že je seženu. Ty staré mám ještě jako pracovní a na loď. Chtěl jsem vzít rovnou dvoje, ale bylo mi vysvětleno, že to není moc normální, brat rovnou další do zásoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 Vysvětleno kým? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2020 (upraveno) před 3 hodinami, WATCHES napsal: Vysvětleno kým? Ty nejsi ženatý? Upraveno 4. srpna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 Diky za tip, trochu me to vraci do mladi, i kdyz tennkrat to byly kopacky “bekenbauerky”.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 5. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2020 (upraveno) před 4 hodinami, Murphy97 napsal: Diky za tip, trochu me to vraci do mladi, i kdyz tennkrat to byly kopacky “bekenbauerky”.... Nemas za co . Jsou proste perfektni. Ja je nosil dlouha leta a pak dlouho shanel. Ted si na ne zvykam v Madarsku na dovce. Jsou sice stejne velikosti, jako ty puvodni, ale tyhle jsou lehce vetsi. Upraveno 5. srpna 2020 uživatelem Delawer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 G-Star Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 29. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2020 před 3 hodinami, vlasta66 napsal: G-Star Ten plast je fakt RAW. Buď se ti líbí nebo se ti hnusí, nic mezi tím Něco jako Trash (Hippie) u Nike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Dotaz: Tady u LePremier: píšou, že botu nemají v prodejně Černá Růže, ale že jí mají v oficiálním Loake shopu. Prosím nevíte, kde ten oficiální Loake shop je? Dříve byl v Pánské pasáži, potom se přestěhoval do Černé růže, ale tam je prodejna bot LePremiér. Podle stránek Le Premiér je tady eště ten Oficiálni Loake Shop, ale nevím kde je. Děkuji za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Dotaz: Tady u LePremier: píšou, že botu nemají v prodejně Černá Růže, ale že jí mají v oficiálním Loake shopu. Prosím nevíte, kde ten oficiální Loake shop je? Dříve byl v Pánské pasáži, potom se přestěhoval do Černé růže, ale tam je prodejna bot LePremiér. Podle stránek Le Premiér je tady eště ten Oficiálni Loake Shop, ale nevím kde je. Děkuji za odpovědi.To bude ta prodejna naproti Lepremier v Černý Růži, ne? Nedávno to rozdělili a boty prodávaj zvlášť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 2 minutami, ragu napsal: To bude ta prodejna naproti Lepremier v Černý Růži, ne? Nedávno to rozdělili a boty prodávaj zvlášť. Ta je tam uvedená taky. Takže v Černé Růži jsou predejny dvě naproti sobě. To dává smysl. I u toho LePremiera mají boty.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Handmade cordovan na míru. Nic lepšího jsem na noze neměl:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 3. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2020 Ještě si zavázat tkaničky a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 13. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2020 Pěkný rozhovor. https://www.idnes.cz/finance/prace-a-podnikani/ben-hrubes-svec-obuv-praha-podnikani.A200831_090409_podnikani_mrs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Ja dnes pohodli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 A to musis nosit ( ses lekar, kuchar ,nevim.. ) nebo to mas dobrovolne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Jasny ze dobrovolně dlouho jsem vybiral, nez jsem nasel pohodlné Prestige Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2020 Proti gustu.... Za $800 bych si pekne doplnil “sportovni” botnik tak osmi kouskama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se