Přejít na obsah

Co nosíte (tentokrát na nohou)

Doporučené příspěvky

Nevím do jaké míry jsou Vasky marketing a kolik je tam skutečné ruční práce. Co ale vím je, že když je srovnám se současnou produkcí Baťa, pak za mě vycházejí lépe rozhodně Vasky. Ostatní boty v podobné cenové relaci nevím, nemám čas všechno studovat do detailu, už tak je toho víc než dost 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale Bandiho obleky môžeš bez problémov hodiť do práčky

A až doslouží, můžeš je hodit do kontejneru s plastem.

Jinak Lewin už myslím neexistuje, převzal to nejakej člověk zevnitř a je z toho Anthony's. V pohodě konfekci můžou mít třeba v gentlemanstore.

Obecně pokud člověk nemá vyloženě štěstí na konfekční postavu, je ale lepší aspoň měřenka MTM nebo rovnou bespoke. Záleží samozřejmě jak často ten oblek člověk nosí, někomu bude stačit jeden kvalitní, pro fajnšmekry se dá na YouTube najít návod jak si z asi 5 obleků a 5 košil skládat různý varianty outfitu do zemdlení.
Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, Pozorovatel napsal:

Nevím do jaké míry jsou Vasky marketing a kolik je tam skutečné ruční práce. Co ale vím je, že když je srovnám se současnou produkcí Baťa, pak za mě vycházejí lépe rozhodně Vasky. Ostatní boty v podobné cenové relaci nevím, nemám čas všechno studovat do detailu, už tak je toho víc než dost 😁

Tak u Bandi nevíš, ze je z igelitu, u Vasky nevíš, ze je to z velké míry Flexiko, apod. Tak aspoň se neco dozvíš 🙂 O Batovi samozřejmě vůbec nediskutujeme.

Odkaz ke komentáři

Zkousim Jancarika, ktereho tu nekdo doporucoval. Hledal jsem nejake desert shoes, ale nebyl jsem si schopny jinde vybrat. Mam je dnes podruhe. Zadne rozchazeni, kuze pekne mekka a boty pohodlne hned od zacatku. Jedine, co bych zatim vytknul je to, ze v nich je relativne teplo, pritom je dnes u nas celkem kosa. Porovnavam to treba s Dr. Martens Cabrillo chukka, ktere jsem dlouhou dobu nosil, ktere ale nebyly tak pohodlne hned od zacatku.
Celkove ale Jancarika muzu doporucit.

22b23943bf8817ea99030e3c41e9750e.jpg

c6954f0a95c6a70612bccc65f1568035.jpg

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Pozorovatel napsal:

Rozhodně je to zajímavé a poučné (o tom žádná), nicméně jsem buran z Ostravy a asi to nikdy nedokážu plně ocenit 🤔

Podepisuju co psali kluci nahore, nicmene urcite to neni o tom, ze by se v tom nedalo chodit. Jen (asi protoze jsem trochu posuk) jsem teto problematice venoval x hodin (dobre, bohuzel desitek hodin) procitanim for/diskuzi obchazenim obchodu a pak jsem se zacal trochu orientovat.

Napriklad Gentlemanstore co se tyce bot je super. Majitel Pavel Kralicek se tenkrat vycvicil u LePremier a je do tech veci dost ponorej, takze jejich veci maji vyborny pomer cena/vykon, coz se o Bandi rict neda - jo maji hezky kram a reklamy v TV, ale veci nic moc. Stejne tak o 2 levely drazsi (mysleno nez Bandi) ceska modla Blazek je sice fajn, ale za 7+ tisic si koupis boty (kdyz uz se Ti je prodavac uraci prodat), ktery si prectes, ze bys v nich uplne nemel chodit ven (nevim jak ted po krachu, ale pred par lety to tak bylo).

Bandi polobotky jsou urcite uz lepsi nez pred 5 lety, ale za tech 3,5-4 tisice koupis v Gentlemanstoru jejich ramovy boty z normalni kuze nebo za cca 5,5tis. Berwick, coz je normalne hezky usita ramova bota s moznosti rekonstrukce za normalni penize (cca 2 tis). Bohuzel s Brexitem se vyber ramovek za rozumny penize dost zuzil - Lloydky v LePremier maji hodne omezeny vyber a za rekonstrukci chteji 4 tis 😛 A Vasky nemusi byt zly, ale v oblasti polobotek, kdyz to vidim, tak si vzdy myslim neco ve smyslu: Tak ty boty nejdriv dodelejte a pak to teprve prodavejte.

EDIT: Pisu Lloyd, myslim Loake 🙂 (Lloyd v lepene produkci urcite fajn).

Upraveno uživatelem McMac
Odkaz ke komentáři

Kupovat pánskou módu chce vždy trochu studia, a dobrá koupě se pak vyskytne vždy, obzvláště v české prostředí.

Např. Před 2 lety, v Fashion Arena jsem kupoval patery Berwick, všechny Goodyear welt, všechny s -50% za 1500-1800Kč jedna. Nikdo se o nich neměl zájem, spíše se prali o lepený Bugatti vedle za stejné prachy (Bugatti jsou taky dobrý boty, kdyby stály 700-1000Kč, jak většinou bývá v akci)

Proč kupovat ty rádoby napínáky od Vasky za 390 Kč, když normální hezký od Bexley za 420 Kč (zase jsou v akci, tak kdyby někdo potřeboval)

Bexley měl kdysi goodyear za 2k v akci, dneska sice Blake welt všechno v rámci pod 2k, ale to co tam dostane je tak 1000x než Vasky.

P.S: jak něco psal, že vzal Bandi jako montérky v práci. Já nosit montérky 8h denně, tak bych rád něco pohodlného, co mi normálně padne, klidně něco dražšího. Když montérky budu mít jen 30minut, když jdu na dílnu se omrknout, tak je mi tu zádele

Upraveno uživatelem TomNguyen
Odkaz ke komentáři

Mě ten oblek Bandi nepřijde nepohodlný, asi nejsem princezna na hrášku 😂

Navíc u montérek se tak nějak předpokládá, že se mohou zničit dříve než sváteční oděv a proto se k ním takto přistupuje.

Asi bych si nevzal do práce oblek od Armani. Jednak nejsem takový nadšenec do módy (radši nosím Tru-Spec 24-7) a pak by to u zákazníka vypadalo, že na nich vyděláváme až moc 🤣

Jednou v jednom videu řekl Gabriel Suarez, pokud někomu přijde, že je AK moc těžké, má ostré hrany atd. (už nevím, co tam vše zaznělo), tak asi na to není dost silný a měl by raději jít hrát golf 😉

Ostrava je region razovity 😁

Odkaz ke komentáři

Jinak k botám 😉

Už mi dorazily objednané Natur caramel a včera jsem v nich ušel prvních 6,5 km.

Je poznat, že tohle je prostě pohorka dle staré školy.

Tenisky Teny caramel byly hned od začátku velice pohodlné a noha v nich byla jako v bavlnce.

Tyhle nové se budou muset nejprve rozchodit. Jsou takové surovější.

Odkaz ke komentáři

před 40 minutami, Pozorovatel napsal:

Jinak k botám 😉

Už mi dorazily objednané Natur caramel a včera jsem v nich ušel prvních 6,5 km.

Je poznat, že tohle je prostě pohorka dle staré školy.

Tenisky Teny caramel byly hned od začátku velice pohodlné a noha v nich byla jako v bavlnce.

Tyhle nové se budou muset nejprve rozchodit. Jsou takové surovější.

Ja si teda pohorku za stare skoly predstavuju treba takhle https://makaraobuv.sk/trapper/

Ale to je potom do jineho vlakna.

Odkaz ke komentáři

Když jsem nedávno pořizoval u Bati lžíci na obuv, paní prodavačka mně tvrdila, že jejich kovová je na celý život. Teď nevím, nakolik měla ponětí o mém zdravotním stavu, a mám se bát, protože se milá lžička ohnula už při prvním použití...

P. S. Lžíci jsem hned po nákupu vyzkoušel v práci. Kolegyně se smála, že mají doma stejnou. A že ta moje teď vypadá jako ta jejich. 😁 

Bata_lzice_na_obuv.jpg

Odkaz ke komentáři

Když jsem nedávno pořizoval u Bati lžíci na obuv, paní prodavačka mně tvrdila, že jejich kovová je na celý život. Teď nevím, nakolik měla ponětí o mém zdravotním stavu, a mám se bát, protože se milá lžička ohnula už při prvním použití...
P. S. Lžíci jsem hned po nákupu vyzkoušel v práci. Kolegyně se smála, že mají doma stejnou. A že ta moje teď vypadá jako ta jejich.  
Bata_lzice_na_obuv.jpg.d0c53069a771dfa7ce9aa82c7de1be60.jpg
No proto ti vydrzi celej zivot, kdyz ji zdeformovanou nebudes pouzivat

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...