Toblin Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Jsou super, fotkama prosím nešetřit Na kolik přijde ten tah? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Jinak, ještě jsem tady neviděl Padi verzi.Mě se líbí ... a velikost je tak akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 tou modrou hranou lunety to neskutecne dojebali, pusobi to silene lacineHowno, zajímavá vifikundace, mají díky tomu šmrnc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Jen zvědavost-to máš takovou tlapu, že jsi dokupoval dílek náramku? On je hrozná hrana, něco jako Dwayne, kdybys ho znal, tak se takhle neptas ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 (upraveno) První živá fotografie. Ta modrá luneta asi zase nebude tak dramatická jak na těch renderech. Upraveno 21. ledna 2018 uživatelem Ace84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 na ruce porad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Boha jeho, chlapi. Poslední dny sedím za počítačem a čumím na tyhle hodinky... Rozmluvte mi to. Je tam taky rozhozený armovák a indexy, žejo? Dokoupit tah k modrým je drahá záležitost a nejde to, žejo? Jsou velké pro necelých 17 cm zápěstí, žejo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Boha jeho, chlapi. Poslední dny sedím za počítačem a čumím na tyhle hodinky... Rozmluvte mi to. Je tam taky rozhozený armovák a indexy, žejo? Dokoupit tah k modrým je drahá záležitost a nejde to, žejo? Jsou velké pro necelých 17 cm zápěstí, žejo? ANO - já jsem si toho bohužel při nákupu nevšiml, ale kašlu na toNE - origo tah na ebay - 2500 kč za 14 dní byl doma z Hong KonguNE - mají jen něco málo přes 42mm, luneta je trošku opticky rozšiřuje, ale nepůsobí velkým dojmem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Boha jeho, chlapi. Poslední dny sedím za počítačem a čumím na tyhle hodinky... Rozmluvte mi to. Je tam taky rozhozený armovák a indexy, žejo? Dokoupit tah k modrým je drahá záležitost a nejde to, žejo? Jsou velké pro necelých 17 cm zápěstí, žejo?3x NE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2018 Hlavně by mě asi ničilo to pootočení. Ona to může být pro někoho blbost, ale já bych asi zblbnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Jen zvědavost-to máš takovou tlapu, že jsi dokupoval dílek náramku? Tlapu nemam zas az taku velku, ale stratil som z neho taky maly srobik a kupit sa dal len cely kompletny dielik. Hodinky som dal do kastliku na motorke a po 300km jemnych vibracii bolo hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Ta více barevná luminescence se mi moc líbí. Díky za fotky, o tom jsem neměl tušení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Je to fakt degrade nebo jen hra světla? Na SKX mam armovák tiptop, co tady blbnou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 toho jsem si ani nevšimnul, na dvanáctce je teda hodně vyosený. Na tohle by si seiko mělo dávat pozor u hodinek za bez mála 1000eur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čajíček Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Vícebarevná lumi je sice fajn, ale ten napůl umazanej cifr mě s... Za mě ani náhodou. Odesláno z mého Lenovo P1a42 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Je to fakt degrade nebo jen hra světla? Na SKX mam armovák tiptop, co tady blbnou? Myslím, že už sme si na šlendriánsku prácu Seika mohli zvyknúť . Je to smutné, čo predvádzajú. Aj s tou lumi. Tak dvojfarebnú urobia v pohode tak, že skoro pri bežnom osvetlení nevidieť rozdiel, ale na čiernu sériu spokojne drbnú tri odtiene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pool1975 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2018 Mě se ten cifr líbí. Určitě je ještě lepší naživo. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 20. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2018 Panove poradte, chci neco na litacku a premyslel jsem o zelvach, ťed me ale zaujaly ty 051, pekne pouzdro, tah, strojek, maji nejake neduhy? U zelv se trochu bojim ze me bude vadit ta velikost, 051 pusobi mensi, co mam vzit? Zapesti mam tak 17,5cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se