michalval Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 Rychlý, hladký, bezproblémový obchod. Doporučuji!
Mr. Igelit Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2018 Superychlý obchod, vše proběhlo naprosto hladce. Doporučuji!
jarek.s Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2018 Dobra a rychla domluva. Vse probehlo hladce. Dekuji za obchod. A samozrejme doporucuji!
tommasini Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Připojuji se k chválícím. Férový přístup, bezvadná domluva. Díky za super pokec. Tom
JoyStick Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2018 Další super chronopacoš, všecko dle domluvy, bez výkrutů a výmluv, přijel, prohlíd, zaplatil. Takže jednoznačně doporučuju a těšim se na příště.
feltharg Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Dobra domluva, prijemne osobni setkani a super pokec. Urcite bychom si dokazali vypravet dyl, prsite teda uz snad nebude ridic
Jupiter7 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Odesláno 6. února 2019 Mohu jen doporučit. Výborná komunikace přes SZ. Příjemné osobní setkání a uskutečněný obchod.
Nicolas02 Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Odesláno 19. března 2019 Super pokec a rychlá domluva i obchod. Další gentleman na fóru a já mohu jen doporučit...!
Moty Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Odesláno 20. března 2019 Dlouho jsem nezažil tak vtipnej obchod, kdy jsem na Oldu tlačil a směřoval si ho tam kam jsme chtěl, při setkání mi řekl v podstatě totéž, že se bavil jak se nechal vláčet. Obchod byl plní místních "cliche" jako jak jednou zapochybuješ už vnitřně víš, že je stejně prodáš, no abych se tu nerozepisoval, obchod výbornej a pokec při prodeji o všem možným, takže doufám, že zase někdy něco spolu upečemdíky:-)
lukas.78 Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Odesláno 11. května 2019 Super člověk. Obchod domluven a předání proběhlo v kamarádském duchu s pokecem o všem :-) Takové obchody jsou super. Děkuji.
idaho.cz Odesláno 29. června 2019 Nahlásit Odesláno 29. června 2019 Férový rychlý obchod přesně dle domluvy, příjemný pokec, bezproblémová komunikace přes SZ, atd. Prostě super obchod. Díky!
Plattfuss Odesláno 1. července 2019 Nahlásit Odesláno 1. července 2019 Plusy:- môj prvý nákup cez chronomag a Olaf hned nasadil laťku pozitívne vysoko - dohoda aj osobné stretnutie prebehlo reibungslos ako na polodrahokamoch... verím v ďalšie stretnutie, je to vždy radosť spoznať pri krmelci niekoho z vlastného druhu Minusy: - predávajúci mi tie hodinky predal aj napriek tomu, že mu bolo úplne jasné, že už ďalšie divery nepotrebujem...
davidv Odesláno 2. července 2019 Nahlásit Odesláno 2. července 2019 Super zkušenost. Doporučuji všem. Rychlá domluva, příjemný pokec a vše proběhlo bez problémů
Freeter83 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Z mého pohledu bezproblémový obchod se skvělým pokecem a dokonce nabídnutou pomocí. Právě takovému člověku přeji o to víc ať mu hodinky dělají radost:-)
kokos3 Odesláno 8. července 2019 Nahlásit Odesláno 8. července 2019 Oldu určitě doporučuji. Byl jsem druhý v pořadí, už ani nedoufal, že obchod dopadne a nakonec to vše proběhlo rychle a jednoduše. Hodinku mi přivezl, příjemně jsme pokecali. Doufám, že spolu ještě něco upečeme!
ismit Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Odesláno 12. července 2019 Vše jak má být. Skvělá domluva, příjemné setkání, sice na rychlo, ale asi to ještě zopakujeme! Přesně, jak píše Moty, pár místních cliché se taky konalo - já vím, že bych si měl už dát pauzu, ale.... nejde to, ještě jeden kousek a pak už budu happy. :-)
Markynin Odesláno 12. července 2019 Nahlásit Odesláno 12. července 2019 Super domluva rychlý obchod, vše jak má být, doporučuji
collie Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Rychlá domluva na všem, fajn pokec o hodinkách i autech. Hodinky přesně dle popisu, doporučuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se