Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 17. 5. 2025 v 9:51, odjinud napsal:

Mezi korunkou a vedlejsim zubem je totiz mezera, nahore asi 1mm

Reklamuj korunku, před natmelením měl zubař zkontrolovat bod dotyku, aby mezi zuby tak tak dokázal protáhnout zubní nit.

Odesláno

Dnes kontrola po TEP kolene, 5 týdnů od operace. Doktor byl spokojený, já prý budu taky a hole můžu už teď zahodit, koleno to zvládne.

Obrázek WhatsApp, 2025-05-20 v 09.22.30_d85c909d.jpg

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 13 minutami, vzduch napsal:

Dnes kontrola po TEP kolene, 5 týdnů od operace. Doktor byl spokojený, já prý budu taky a hole můžu už teď zahodit, koleno to zvládne.

Obrázek WhatsApp, 2025-05-20 v 09.22.30_d85c909d.jpg

Preju ti to a držím palce, nepodcen rehabko. Momentálně se belham jako lazar, na svém 6x operovanem koleni jsem si natáhl vazy. Ach jo.

Odesláno

Pánové, mel bych dvě otázky- neni tu ortoped, chirurg ( potřebuji konzultaci ohledně kolene, spíše vazů). A druhej dotaz- detralex a jeho náhražky. Ujmul by se mě někdo dobrovolně na sz:-)? Otravovat moc nebudu, zkušenosti z léčení mam bohaté, bohužel. Děkuji předem.

Odesláno

Od konce března řeším bolest pat, trochu jsem tehdy přetáhl běžky.

Bohužel to zmizelo jen na jedné noze, na té druhé se to naopak zhoršuje. Podle všech znaků zánět plateární fascie, případně už patní ostruha. Načetl jsem o tom už poměrně dost, ale zajímal by mě názor někoho, kdo už to řešil - co pomohlo a co ne?

Bohužel běžný ortoped má typicky volno tak za půl roku, takže by mě i potěšil tip, kam s tím zajít (v Praze). Zatím jsem pořídil asi šestery měkké boty na doma i na ven, nějaký gelový vložky a podpatěnky do běžných bot (nic moc), mažu to flectorem (tam ovšem píšou jen 14d max), teď nějakou konopnou mastí a začínám nějaký cviky podle YT. No furt to je horší a horší. Teď jsem začal chladit ledem.

Odesláno
před 3 hodinami, odjinud napsal:

Od konce března řeším bolest pat, trochu jsem tehdy přetáhl běžky.

Bohužel to zmizelo jen na jedné noze, na té druhé se to naopak zhoršuje. Podle všech znaků zánět plateární fascie, případně už patní ostruha. Načetl jsem o tom už poměrně dost, ale zajímal by mě názor někoho, kdo už to řešil - co pomohlo a co ne?

Bohužel běžný ortoped má typicky volno tak za půl roku, takže by mě i potěšil tip, kam s tím zajít (v Praze). Zatím jsem pořídil asi šestery měkké boty na doma i na ven, nějaký gelový vložky a podpatěnky do běžných bot (nic moc), mažu to flectorem (tam ovšem píšou jen 14d max), teď nějakou konopnou mastí a začínám nějaký cviky podle YT. No furt to je horší a horší. Teď jsem začal chladit ledem.

Rázová vlna a doplnit užíváním homeopatik - Hekla lava. Boty zvolit s malo ohebnou podrazkou, vlozky a podpatenky jsou na nic. Nebo vzdrzet a v radech tydnu az mesicu to odejde… na bolest Uno.

Odesláno

Diky. A chapu to spravne, ze je nejdriv zanet a po case (da se rict jak dlouho?), pokud rezimovymi opatrenimi nezmizi, se z toho vyvine ta ostruha, co uz zmizet samo nemuze a musi resit treba tou rázovkou?

O techto homeopaticich jsem uz v souvislosti s patni ostruhou slysel, ale popravde jsem homeopatika nikdy neuzival a uplne nevim, jak se k nim obecne stavet...

Odesláno
před 23 minutami, odjinud napsal:

Diky. A chapu to spravne, ze je nejdriv zanet a po case (da se rict jak dlouho?), pokud rezimovymi opatrenimi nezmizi, se z toho vyvine ta ostruha, co uz zmizet samo nemuze a musi resit treba tou rázovkou?

O techto homeopaticich jsem uz v souvislosti s patni ostruhou slysel, ale popravde jsem homeopatika nikdy neuzival a uplne nevim, jak se k nim obecne stavet...

Ostruha nebolí a pokud tam je, tak je na furt, bolí ten sterilni zanet vznikly pretizenim. Ostruha je osifikovany upon slachy vlastne. A k homeopatikum - vsechno je jednou poprve, manzelce pravdepodobne pomohly. A ta razova vlna boli jaxvina. Hlavne nechoď doma bosej .. to neni dobre.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...