ragu Odesláno 5. července Nahlásit Odesláno 5. července Ok, takže věř a víra tvá tě uzdraví. Řeči o byznysu a podobně budu raději ignorovat, věř že kdyby něco PROKAZATELNĚ fungovalo, nebyl by důvod z toho neudělat pharma byznys. To PROKAZATELNĚ je ale velmi důležitý - pokud nedokážeš prokázat kauzalitu, bezpečnost vs účinnost a replikovatelnost výsledků, je to pořád spíš víra. 2
Pastelka Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července Zdravím, prosím o nasměrování od někoho kdo řešil obdobnou, nelehkou situaci. Dcera, za měsíc 12 let, tancoval 2x týdně v soutěžním teamu. Vždy vyla silnější, druhá dcera je hubeňour od přírody (také závodně tancuje), syn je také statný (vysoký, svalnatý), ale teď to přišlo. Za 2 měsíce zhubla z 65 na 45, tři týdny jsme byly celá rodina na dovolené, za den snědla jablko a pět lžic bramborové kaše, druhý den vejce a jablko, ... I toto jí pod nátlakem a s brekem. Nemá potřebu vůbec jít, nemá sílu, netančí, dovolenou byla na pokoji, na ničem jí nezáleží, zalezlá v pokoji .... Dle MuDR má ideální váhu, s čímž souhlasí, mi děsí ta druhá stránka. Nejí, nemá cíl, nic jí nebaví, .... , tímhle tempem regrese si myslím, že bude bude za měsíc na kapačkách a když vydrží tak jak v dospělosti? Řešíme od středy, obvoďák (záskok) telefonicky, linka důvěry dítěte (či jak se to jmenuje) ti nás odkázali na ANABELLE. To že je to mentálně jiný člověk, mi s ženou v ..., mladší sourozenci to vidí. Prosím o nasměrování, ideálně z vlastní zkušenosti, klidně soukromí psycholog, ideálně Praha, Praha - západ. Díky moc Tom 1
odjinud Odesláno 21. července Nahlásit Odesláno 21. července No a víte cca nějaký vnější důvod k tomu (pokud tedy existuje)? Třeba nešťastná láska, problémy ve škole, problémy s kamarádama...
Pastelka Odesláno 22. července Nahlásit Odesláno 22. července Děkuji všem za poslané rady a kontakty. S manželko a dcerou je konzultujeme a postupujeme dle dceřiných preferencí. Důvod nám dcera neřekla, ale co jsme pochopili tak hlad má, ale má odpor k jídlu. Je vidět jak jí (to málo) s odporem. Nemá cíl si váhu udržet, ani zhubnout. Snažili jsem se jí vysvětlit že skrze hodinky a telefon bude vědět kolik kcal spálila a kolik tedy musí přijmout pro udržení této ideální váhy a že kcal jsou jedna stránka věc a složení přijaté stravy (proteiny, aminokyseliny, vitamíny, sacharidy, ...) je druhá stránka, že v každém věku, pohlaví, atd potřebuje tělo jiné složení stravy. Sestavení jídelníčku profesionále zatím vetuje... Jediné co je snad dobré, je že nezvrací a žena je přes prázdniny doma a může na ní dohlížet (a připomínat, že by si měla něco málo zobnout). Díky Tom
vzduch Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna 4 měsíce po TEP kolene. Prvně po operaci na horské túře a ono to nové koleno funguje. Mám z něho radost 4
Conrad Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna prof. MUDr. Vladimír Beneš, DrSc.: "Jestli se Vám při pobytu v Anglii přihodí jakýkoliv zdravotní problém, vypadněte odtamtud za každou cenu zpátky do Česka, i kdybyste měli ten La Manche třeba přeplavat!"
Micey Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Bych přísahal že tady bylo vlákno o covidu, leč nejsem ho schopen najít. Dcery kamarád, se kterym byla teď v pátek, má pozitivní test. Jen ho trochu bolí hlava, jinak cajk. Dceru od toho pátku lehce škrábe v krku, jinak též úplně cajk. Jsem na vážkách zda jí ten test udělat.. protože vlastně i kdyby byl pozitivní, tak co? Do školy stejně asi chodit bude, na míň akční kroužky by taky chodila.. nějaký karantény a tak už se neřeší ne, bere se to jako rýmička, nebo?
Prochy68 Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září před 7 minutami, Micey napsal: Bych přísahal že tady bylo vlákno o covidu, leč nejsem ho schopen najít. Dcery kamarád, se kterym byla teď v pátek, má pozitivní test. Jen ho trochu bolí hlava, jinak cajk. Dceru od toho pátku lehce škrábe v krku, jinak též úplně cajk. Jsem na vážkách zda jí ten test udělat.. protože vlastně i kdyby byl pozitivní, tak co? Do školy stejně asi chodit bude, na míň akční kroužky by taky chodila.. nějaký karantény a tak už se neřeší ne, bere se to jako rýmička, nebo?
Micey Odesláno 8. září Nahlásit Odesláno 8. září Aha, nojo, furt sem psal "covid":) Teď už to asi nechám tady..
Dez123 Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září V 8. 9. 2025 v 15:22, Micey napsal: Bych přísahal že tady bylo vlákno o covidu, leč nejsem ho schopen najít. Dcery kamarád, se kterym byla teď v pátek, má pozitivní test. Jen ho trochu bolí hlava, jinak cajk. Dceru od toho pátku lehce škrábe v krku, jinak též úplně cajk. Jsem na vážkách zda jí ten test udělat.. protože vlastně i kdyby byl pozitivní, tak co? Do školy stejně asi chodit bude, na míň akční kroužky by taky chodila.. nějaký karantény a tak už se neřeší ne, bere se to jako rýmička, nebo? A do školy a na kroužky bude chodit proto, aby to roznášela dál? Pak tvl nemaj bejt děcka furt nemocný
Micey Odesláno 9. září Nahlásit Odesláno 9. září (upraveno) Jo, lepsi bude kdyz pri kazdym zakaslani a zaboleni v krku budou vsechny deti doma. Presne, jedinej duvod proc ji posilat do skoly je ten, aby to roznasela.. Jdu zpytovat, dik. Upraveno 9. září uživatelem Micey
safi Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Manželka na služebce přes noc. Rybí prsty k večeři. Dcera si stěžuje, že spolkla kost. Dostane chleba, čekám 2 hodiny, dcera vyšiluje. Pak se vypravíme na pohotovost. Dojdeme v dešti k autu a dcera "mě už nic nebolí". A nyní dělá s bráchou bugr a bordel.
safi Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září V 9. 9. 2025 v 17:48, Micey napsal: Jo, lepsi bude kdyz pri kazdym zakaslani a zaboleni v krku budou vsechny deti doma. Presne, jedinej duvod proc ji posilat do skoly je ten, aby to roznasela.. Jdu zpytovat, dik. Pokud bych měl řešit každé zakašlání, každých 37,1 večer, atd... tak prostě děti budou do školy chodit cca 10 dní v roce.
safi Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září Dnes mi dorazil termín na 6 týdenní denní kognitivně behaviorální terapii v Klecanech. Bude to zajímavá zkušenost. 1
Conrad Odesláno 19. září Nahlásit Odesláno 19. září V 10. 9. 2025 v 19:11, safi napsal: Manželka na služebce přes noc. Rybí prsty k večeři. Dcera si stěžuje, že spolkla kost. Dostane chleba, čekám 2 hodiny, dcera vyšiluje. Pak se vypravíme na pohotovost. Dojdeme v dešti k autu a dcera "mě už nic nebolí". A nyní dělá s bráchou bugr a bordel. No máma kdysi dělala jablka v županu báječná sladká pochoutka. Dívala se s tátou na TV, šila a najednou zjistila, že ji chybí jehla, nikde nebyla .ani na zemi napadlo ji že ji táta musel sníst a tak si vzpomněla, že se má sníst objemná zbytková strava. A tak chudáka tátu narvala kilem kysaného syrového zelí, po sladkém to musel být pocuc .Když dojedl jehla se našla zapíchnutá v koberci. 2
Moty Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září před 21 hodinami, safi napsal: Dnes mi dorazil termín na 6 týdenní denní kognitivně behaviorální terapii v Klecanech. Bude to zajímavá zkušenost. KBT je super, výborný systém
safi Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Díky! Bude to zajímavé. Je to součástí uzavřené terapeutické skupiny 10 lidí, tak jsem zvědav, kdo v té skupině bude. KBT je jen jedna z technik.
kuncák7 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září Pánové, potřeboval bych poradit- před cca měsícem a půl jsem byl na výplachu uší a ač si cca 2-3x týdne kapu do uší dle rady usarky, už jsem zase jako Smetana ( neslyším ). Co použít? Tvz uchostouch už není dávno in, nedoporučuje se a tak hledám něco jineho- ušní cistic, jiné kapky,.....? Nechci na další výplach. Děkuju predem
Prochy68 Odesláno 28. září Nahlásit Odesláno 28. září (upraveno) Mně pomáhá čistič, ale aby byl s peroxidem. https://www.drmax.cz/max-usni-spray-aqua-clean Upraveno 28. září uživatelem Prochy68
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se