swenak Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jinak blbne pár dnů taky Tapatalk a zdejší fórum. Jako by si fórum (nebo Tapatalk + fórum) nepamatovalo, jak jsem přihlášen a při spuštění Tapatalku a pokusu o otevření fóra se musím vždy nanovo logovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 swenak: tohle můžu potvrdit. U mě na iosu teda, Android nevím. sakra, furt tam mám jednu nepřečtenou zprávu a strašně mě deptá, že nevím, co tam je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jenom doplním, že taky iOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Na Androide vsetko oka. Teda aspon u mna. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 U mě je Tapatalk na androidu taky v naprostém pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Já nemám na iOS problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Leze to jak z chlupatý daeky Načítání chronomagu je velice váhávé. Na jiných stránkách tento problém nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Pár dní zcela náhodně odezvy šílené, z toho zase vše OK. Jak web, tak Tapatalk. Někdo to má podobně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Ano občas si říkám, že to je přetížený, ale úplně standardně se to kousne kolem půlnoci, podle mě tam probíhá údržba, která by klidně mohla probíhat ve 2 ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Dle sdělení poskytovatele služby je to údrža/ zálohování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Aha... Tak tím se to vysvětluje. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 27. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 Dle sdělení poskytovatele služby je to údrža/ zálohování.A nebylo by mozne posunout tuhle akci na cas treba mezi 3-4 ranni? Prece jen okolo pulnoci jsou lidi jeste aktivni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Nevím co se děje, ale poslední dny jsou některé stránky, a to nejen Chronomag, hodně těžko dostupné. Buď je to přetížením serverů kvůli sledování koronaviru nebo je přímo zaviroval sám koronavir osobně ???!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Došla rejže, tak lidi žerou pakety. Chodím sem hlavně přes tapatalk a deset vteřin na otevření stránky po kliknutí na notifikaci je úplně běžný poslední dobou Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Pavčo, server je čistej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 (upraveno) Chodím sem jen přes mobil, ale plnou verzi a načtení stránky je delší a delší. Někdy to i vzdám a jdu raději na jiná fóra. Řekl bych telefon, nebo připojení, ale ne. Problémy mám jen tady.Teď v neděli časně ráno to šlape perfektně. Nejsem odborník, ale tipuju na přetížení. Upraveno 1. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Chodím sem jen přes mobil, ale plnou verzi a načtení stránky je delší a delší. Někdy to i vzdám a jdu raději na jiná fóra. Řekl bych telefon, nebo připojení, ale ne. Problémy mám jen tady.Teď v neděli časně ráno to šlape perfektně. Nejsem odborník, ale tipuju na přetížení.Suhlas. Ja chodim cez full na PC alebo tapatalk v telefone a je to tak. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Na stránky lze spustit analýza, která dokáže odhalit problémy úzkého hrdla. Např. na níže uvedeném odkazu již teď je vidět, že mimo jiné rychlost OK není a PageSpeed Score je poměrně nízko. Stránky lze i dlouhodobě monitorovat a zjistit dostupnost v různých hodinách a dnech. https://gtmetrix.com/ Jsou i jiné testovací weby. https://www.webhostingcentrum.cz/pingdom-comhttps://www.webpagetest.org/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaa Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Teď se asi zase zálohuje Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Možná, ale zajímavý je, jak dlouho trvá načítání i loga Facebooku a horního logo obrázku Chronomagu a dalších obrázků. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se