tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Ještě uvedu pro objasnění - z mé strany u toho pohovoru to bylo myšleno tak že se hlásím na vedoucípozici v hotelu, tedy je jasné z předchozích zkušeností že tohle není práce 9-5 po - pá, volný víkendy a svátky. Naopak v těchto zařízeních se to nejdůležitější odehrává přesně mimo tyto časy, když mají lidé a děti volno.Na takové pozici s tím pak počítám, jdu do toho dobrovolně, čas si organizuji sám tak abych byl tam kde jepotřeba a kdy je potřeba. A to v tomto oboru zabere zhruba zmíněných 250 hodin měsíčně.Pořád je to fajn oproti vlastnímu podnikání, konkrétně v tomto oboru. Jinak jsem zcela klidný, klidně mě můžeš pozvat na pohovor akorát možná trošku workoholik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Jasně, že obejít jde cokoliv.Já reagoval na diskusi/pohovor do jednoho zaměstnání. 1. asi jo2.OK - já jsem psal, že můžeš legálně pracovat tolik hodin kolik chceš, když k tomu dáš souhlas a naplňuje to "zákon" + bezpečnost práce a samozřejmě ty hodiny dostaneš regulérně zaplacené. To znamená, ten nový termín "všechny prachy na pásce" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 (upraveno) @ tommas4:Profesně se výrazně míjíme (zakázková práce ve strojírenství). Upraveno 13. prosince 2017 uživatelem lazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Náhodou . . . . technický výkresy třeba číst umím, heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Ty voe, co pak s těma prachama děláte? To musíte mít doma minimálně kombajn, kterej by to stihl vobrátit, aby se od spodu nezapařily. Teď jen zbejvá se zeptat, kdo s tím kombajnem jezdí a vobrací ty prachy, když vy jste furt v hokně? Mě kdyby někdo řekl, že budu makat od rána do večera i o sobotách a nedělích, tak mu řeknu něco peprnýho, seberu svůj vercajk a jdu o dům dál. Práce je dost a nemusím v ní spávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Ty voe, co pak s těma prachama děláte? Tak to je teda otázka dne. Tady to znáš? http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/3-prodám/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 "spocenej, naproti tobě tři lidi, myslí si, že jim budeš upřímně vykládat svoje negativní stránky"to asi nebylo o práci v hospodě.Právě jsem dočetl první kapitolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazy Odesláno 13. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2017 Náhodou . . . . technický výkresy třeba číst umím, heč Nestačí číst, je potřeba to vymyslet, nakreslit a zajistit realizaci. Workoholik, kterej ví a zároveň tomu dá 250 hodin měsíčně za 35kkč by se mi hodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdo Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 @lazy na to ale musi byt porad v dilne, kde se to bude vyrabet...nebo to mit ze standardnich profilu ono zalezi taky o co jde .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Osm let na infolince. Kancelářská krysa, se střední knihkupeckou. Ať vám tady tu hradbu chytrých lidí trochu nabořím. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcacka Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 Praha. Jedna z energetických společností. Pasivní. Na aktivní bych asi umřela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Mi prijde, ze vsechny "HR paní" maji stejne rodice...Může bejt :-) Já absolvoval pohovor někdy vloni spíš ze srandy, ale je fakt, že na tu pozici bych i nastoupil (manažer vývoje v IT firmě).HR: Popište mi svou běžnou praxi...Já: Řídím vývojový tým pro výukové aplikace - podílí se na tom odborní garanti obsahu, metodici, rodilí mluvčí, herci co nahrávají zvuky, grafik, jeden až dva programátoři. Některé věci vyvíjíme i s freelancery v zahraničí, spolupracujeme třeba s člověkem v Austrálii.HR: Umíte si představit mít v týmu cizince?Já: Eh?!? Ano, vždy je v týmu cizinec - minimálně ten rodilý mluvčí. HR: A nevadilo by vám, že někteří členové týmu jsou v zahraničí?Já: Ehhh? No nevadilo, jsem na to zvyklý. I časový posun se dá zvládat.HR: Jaký časový posun?Já: Ten vůči Austrálii!HR: A nevadilo by vám, kdybyste s nimi musel komunikovat anglicky?Já: Ehhhh? No nevadilo, dělám to běžně.HR: Takže jste schopen třeba řešit i odborné pracovní věci v angličtině?Já: Angličtinu mám na C2, v životopise máte certifikát, je pár měsíců starý...HR: C2? Takže porozumíte i telefonátu???Já: EEEEHHHH???? Ano, pokud bude anglicky...nebo polsky...nebo slovensky...nejspíš i německy... (jsem srab a nedodal jsem, že jěščo němnoško gavarim pa ruski). Navrhl jsem pokračování pohovoru v angličtině. Nějak nechtěla. :-) To jsou fakt HR dámy všechny takové nebo mě testovala, za ja dlouho vypěním? Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem DaveG17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2018 (upraveno) Všechny. Ale jsi lepší, než já, já jsem vypěnil. A job "překvapivě" nedostal. Upraveno 3. ledna 2018 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Stále hledáme! Pracovník / pracovnice příjmu zakázek pro německy hovořící země Požadujeme: Kvalifikační předpoklady: - bezpodmínečným kvalifikačním kritériem je perfektní znalost německého jazyka (slovem i písmem) - vzdělání technického směru - polygrafické vzdělání, případně praxe v oboru jsou výhodou - komunikativní osobnost, výborné vyjadřovací schopnosti Další požadavky: - znalost grafických programů výhodou - znalost anglického jazyka je výhodou Vykonávané činnosti: - příjem objednávek od zákazníků ? komunikace se zákazníky, analýza vstupních dat - zadání zakázky do informačního systému - stanovení technologie, plánování výroby, kalkulace - odesílání a příjem korektur Pozice je vhodná i pro absolventy. Nástup možný ihned. Místo výkonu práce: Statenice - Černý Vůl, Praha západ, dostupnost pražskou MHD Bližší informace k této pozici Vám poskytne personalistka Eva Nováková. mail pro zaslání CV: eva.novakova@panflex.cz, telefon 220 190 031 nebo 737 260 319 (v pracovní dny od 8 do 16 hodin) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Ahoj. Na STK potřebujeme technika na stanici měření emisí. Kdyby jste o někom spolehlivém věděli, prosím SZ. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Dámy a pánové,příležitost v globální farmaceutické společnosti... Do týmu hledám facility supervisora se zkušeností z projektovým řízením a koordinací projektů, ideálně v oblasti drobných realitních projektů (office renovation, etc.).Uchazeč bude řídit a koordinovat naše subdodavatele, projektové manažery, bude komunikovat s interními klienty, do projektů implementovat standardy a procesy společnosti a zodpovídat za jejich dodržování.Předpokladem pro výkon této pozice je orientace na výsledek, silné komunikační schopnosti, obrovskou výhodou je zkušenost s prací v korporaci (víte, o čem asi hovořím :-).Bude to náročná práce, hodně administrativy, procesů, tudíž background v této oblasti nutný, stejně jako finanční gramotnost (budgety, reporting).Pokrýváme celý CEE region, od Estonska po Bulharsko, očekáváme tedy ochotu cestovat, cca do 20% času.Angličtina slovem i písmem bezpodmínečná, 80% komunikace je v AJ. V případě zájmu, či doporučení, prosím SZ. Konec hlášení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Ahoj. Na STK potřebujeme technika na stanici měření emisí. Kdyby jste o někom spolehlivém věděli, prosím SZ. Díky moc.Ahoj...jaké jsou požadavky na takového technika? (SOU technického směru, předchozí zkušenosti, praxe, zkoušky ?)Dík za odpověď, T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Ahoj. Podmínky: SOU + šest let potvrzené praxe v oboruNejlépe mechanik opravář. Nebo střední škola techn.směru +dva roky praxe.Řidičský průkaz sk. BČistý trestní rejstřík. Jinak základní vstupní školení na Dekře a školenína jednotlivé značky by jsme zařídili my. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Dámy a pánové,příležitost v globální farmaceutické společnosti... Do týmu hledám facility supervisora se zkušeností z projektovým řízením a koordinací projektů, ideálně v oblasti drobných realitních projektů (office renovation, etc.).Uchazeč bude řídit a koordinovat naše subdodavatele, projektové manažery, bude komunikovat s interními klienty, do projektů implementovat standardy a procesy společnosti a zodpovídat za jejich dodržování.Předpokladem pro výkon této pozice je orientace na výsledek, silné komunikační schopnosti, obrovskou výhodou je zkušenost s prací v korporaci (víte, o čem asi hovořím :-).Bude to náročná práce, hodně administrativy, procesů, tudíž background v této oblasti nutný, stejně jako finanční gramotnost (budgety, reporting).Pokrýváme celý CEE region, od Estonska po Bulharsko, očekáváme tedy ochotu cestovat, cca do 20% času.Angličtina slovem i písmem bezpodmínečná, 80% komunikace je v AJ. V případě zájmu, či doporučení, prosím SZ. Konec hlášení :-) Psal to robot nebo clovek..? Bych asi radeji kulku do hlavy... Btw proc se do tech inzeratu (obecne) neuvadi i zaroven platove ohodnoceni zamestnance (plus minus).. Vsichni jen pisi svoje podminky, ale ze by alespon napsali plat (napr. od XXX s moznosti odmen atd.), nebo dokonce pripadne benefity, to uz se jaksi nenosi.. Zvlastni pristup.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se