laskajefajn Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Ještě před týdnem hledali investory na ČEZ,pracoviště Kladno,je tam podminka praxe,paragraf 50,minimálně osmička,elektro vzd.s maturitou.Jedná se o připrávaře-objednávání materiálu přes dceřinou společnost,přebirání projektových dokumentaci apod. Kdyby to někoho zajimalo tak zjistím jestli to je ještě volné a nebo mrkněte na portal: www.cez.cz Kariéra v ČEZ,vlevo vybrat obor a je to.P.S sice na jednu stranu brutálně propouštěji ale zase jsou tam relativně slušny platy,benefity-dovolená apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Nabídka naší společnosti je ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 (upraveno) U nás na firmě (PHA - Čakovice) je poptávka po skladníkovi a obchodním asistentovi/asistence (kancelář - fakturace, administrativa, práce s Money S5 apod.). Více případně v SZ. Upraveno 26. ledna 2012 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 26. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2012 Od kolegy, kterému to poslala job agentura. Je to někdy z konce roku. Lokalita: Brno - město Telefon: 420544527872 Typ povolání: Obchod a prodej Číslo inzerátu: CZS/6211 Typ pozice: Hlavní pracovní poměr Popis pozice Chcete uplatnit své obchodní dovednosti? Rádi komunikujete se zákazníky? Jste kreativní, máte zkušenost s prodejem luxusního zboží a vedení týmu? Pak pro Vás máme skvělou pracovní příležitost v centru Brna! Pro našeho klienta, prodejnu s luxusními hodinkami a šperky, hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici vedoucího prodejny. Náplní práce na této pozici je vedení chodu prodejny, komunikace se zákazníky, dodavateli a vedením společnosti. Zodpovědnost za sklad (včetně hmotné odpovědnosti) a doplňování nového zboží. Vedoucí odpovídá za vedení prodejního týmu , řeší organizační záležitosti prodejny a podobně. Velikou výhodou je předchozí praxe v prodeji luxusního zboží. Nabídneme Vám:- odpovídající finanční ohodnocení (fix + bonusy z prodeje) a benefity- zaškolení profesionálními prodejci a výrobci - příjemné pracovní zázemí- nástup možný ihned- místo výkonu práce v centru Brna Profil kandidáta - obchodní dovednosti, reprezentativní vystupování- excelentní zákaznický servis- znalost sortimentu šperků a luxusních hodinek výhodou- zkušenost s vedením menšího týmu lidí Dovednosti kandidáta - proaktivní přístup, kreativita- zodpovědnost a samostatnost Informace konzultanta Anna Polášková Panská 6 Brno, CZE 60200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 27. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2012 Do hotelu*** hledam recepcni/ho na predevsim nocni smeny. Lokalita centrum Prahy. Kdyztak dejte vedet do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 (upraveno) Nemáte někdo tip na job?Analytik / projektový manažer v IT, rozumné povědomí o Prince2. Případně distribuce (sklady a supply chain)... Upraveno 17. února 2012 uživatelem boo-beek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2012 Když na mě tohle vlákno tak vyskočilo, dám to sem taky - Přítelkyně hledá práci, čerstvá inženýrka (VŠE, specializace banko/pojistko), 4 roky praxe na plnej úvazek u chartrový společnosti (supervizor prodeje letenek, odbavování a tyhle věci). Angličtina, řidičák. V Praze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 18. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2012 V zastoupení prezentuji poptávku po zaměstnání: Muž, který by rád našel uplatnění v oblasti bezpečnostních služeb, se vztahem k autům (ŘP - je výborný řidič s praxí) a PC dovednosti. narozen: 1991telefon: 728 838 438e-mail: d.pohlot@gmail.combydliště: Louny Dosažené vzdělání Trivis- Střední škola veřejnoprávní Počítačové znalostiMicrosoft OfficeZáklady správy sítě a připojení Jazykové znalostiAnglický jazyk - pokročilýNěmecký jazyk - základy Řidičský průkazskupina B a A1 Vlastnosti a zájmykomunikativnost, přizpůsobivost, flexibilita,sport, sebeobrana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 19. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2012 My toho hledáme pořád milion :-)http://csas.jobs.cz/www/?brand=g2&exportRCM=1537426&trackingBrand=unknown&rps=186&ep= Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 22. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2012 (upraveno) Současná práce, kterou jsem získal jako brigádu během studia s dalším pokračováním po škole, mě přestává naplňovat. Hledám proto uplatnění jako architekt/projektant. Zvažuji všechny možnosti od zaměstnání na HPP až po práci na volné noze se spoluprací na jednotlivých zakázkách. Vystudoval jsem Fakultu architektury na VUT v Brně, mám zhruba dvouletou praxi v ČR i v zahraničí (Belgie). Mám slušnou znalost angličtiny (i odborné), základy němčiny bych taky dokázal oprášit. Mám rád nekonvenční přístup, nestandardní řešení jak po estetické tak po technické stránce. Znalost autocad, sketchup, photoshop, indesign samozřejmostí. EDIT: ideálně severní nebo jižní morava. Upraveno 22. února 2012 uživatelem adamjursa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Shanim interniho auditora do financni instituce.Stredne zkuseneho, spis univerzala, specializace netreba. Obecna znalost procesu, RKS, psani zprav atd. Vice SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 26. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2012 Hladáme: reprezentant služieb zákazníkov na Callcentrum Košice pre Slovak Telekom.Viac info poskytnem do sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 12. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2012 Jelikož moji pozici ve firmě zrušili jsem nucen hledat něco jiného. Tudíž se obracím na velectěné hodinkáře, zda-li nevědí o nepříliš namáhavé práci v Brně a okolí v oblasti strojírenství. Konkrétněji procesní inženýrství, management servisu pro stroje a zařízení, v krajním případě servisní technik nebo obchodní zástupce (obé strojní + elektro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Uz jsem lehce zoufalej a frustrovanej, tak to vyzkousim i zde.. V lednu jsem odpromoval v oboru 'Geopolitika a mezinarodni bezpecnost' na King's College v Londyne (MA). Bakalare mam v mezinarodnich vztazich. Umim plynne anglicky, velmi dobre nemecky, francouzsky na zacatecnicke urovni. Pracovni zkusenosti nejake take mam, detaily idealne v PM, muzu zaslat CV. Nevedel by nekdo o moznosti uplatneni? Dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2012 Situace je čím dál lepší, nevíte někdo o brigádě v Brně a blízkém okolí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Nezoufej, ja hledal praci skoro dva mesice, nastupuju zitra. Je ale fakt, ze je na pracovnim trhu pretlak. Myslel jsem ze s mymi zkusenostmi a jazykovym vybavenim (aj,nem, it) to nebude tezke, opak je pravdou, vsude mi bylo receno: "Je Vas kvalifikovanych uchazecu mnoho, vybirat je tezke". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Já jsem ale jazykově proti Tobě v pr... a hledám už 4 měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Držím palce! Každopádně nezoufej, hledání teď trvá bohužel mnohem déle, ale kdo hledá, najde.Já loni hledal přes dva měsíce a našel, každopádně i přes obrovskou spokojenost jsem musel dost dolů s výplatou (v plánu byl samozřejmě opak:) ) ... do budoucna mám sice zaručený růst, ale rok jsem to musel vydržet a bylo to celkem tvrdé. Na druhou stranu jsem se dovedl uskromnit a chodím domů v klidu, což je po předchozích několikaletých stresech k nezaplacení Kždá mince má dvě strany ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2012 Jelikož moji pozici ve firmě zrušili jsem nucen hledat něco jiného. Tudíž se obracím na velectěné hodinkáře, zda-li nevědí o nepříliš namáhavé práci v Brně a okolí v oblasti strojírenství. Konkrétněji procesní inženýrství, management servisu pro stroje a zařízení, v krajním případě servisní technik nebo obchodní zástupce (obé strojní + elektro). http://hella.jobs.cz/ Tady jsou taky nějaký strojařský kšefty k dispozici. Sice to není žádný Brno, ale Mohelnice je od Jevíčka co by kamenem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2012 (upraveno) B.F.G - něco si vyber a pošli mi zivotopis, predam na HR. A kdyz te to bude bavit, bude odměna za novou dusicku a budou hodinky http://www.jobs.cz/en/company/23195-fei-czech-republic-sro Mimochodem hledám zkušeného C++ programátora, Brno.. Upraveno 19. března 2012 uživatelem _Boss_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se