Kupa54 Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 To je moc pěkné číslo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 (upraveno) K nákupu Matrisů místo původně zamýšlených Ohlinsů mne tu inspiroval místní člen. Fázi jedna, tedy přeskládat plně stavitelný cartridge do původních Sachsů prohlašuji za ukončenou. Zítra je přeházím na motorku, už se těším na testování Upraveno 13. července 2023 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 Pánové potřeboval bych tip na kevlarový džíny na moto s chrániči. Nemám problém si připlatit a koukal jsem na PSI Hubíka a líbí se mi ty GRIEGO za který teda chtěj 4,5. Mám od Hubíka kombinézu na míru a jsem leta spokojenej. Nemám problém si přihodit, ale jestli bude něco ve stejný kvalitě za míň, tak se klidně mrknu i na konkurenci. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2023 7 hours ago, Americkej said: K nákupu Matrisů místo původně zamýšlených Ohlinsů mne tu inspiroval místní člen. Fázi jedna, tedy přeskládat plně stavitelný cartridge do původních Sachsů prohlašuji za ukončenou. Zítra je přeházím na motorku, už se těším na testování ja som pred dvoma tyzdnami nahodil Matris vidlicu aj zadne tlmice na Eldorado a som teda dost spokojny. Je to trochu sportovejsie ako som cakal ale k zvysku motorky to sadne perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 před 9 hodinami, Strocek napsal: Pánové potřeboval bych tip na kevlarový džíny na moto s chrániči. Nemám problém si připlatit a koukal jsem na PSI Hubíka a líbí se mi ty GRIEGO za který teda chtěj 4,5. Mám od Hubíka kombinézu na míru a jsem leta spokojenej. Nemám problém si přihodit, ale jestli bude něco ve stejný kvalitě za míň, tak se klidně mrknu i na konkurenci. Díky Já můžu doporučit Jeansy od 4SR. Měl jsem dříve Ayrton a teď mám od 4SR CLUB SPORT GREY a přijdou mi o dost pohodlnější a příjemnější. Ale nehodama otestovány žádný nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slabak Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Taky se pridavam s 4SR. Mam je uz asi 9 let, zacinaji se lehce rozpadat, ale nedam na ne dopustit. Jedina nevyhoda mozna je, ze nemaji zadne vetrani, napr Trilobit maji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Já mam MBW. Měl jsem si koupit delší nohavice ale jinak jsou pohodlny. Lepší jak obyčejný jeany, ake stejne bych se v tom klouzat po asfaltu nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Ja mam italsky PMJ. Chtel jsem, aby ty kalhoty vypadaly co nejvic jako normalni jeans. Spokojenost. Levny ale nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Já měl Trilobity, za mě super, ale mají různé střihy /normál, slim/ a délky … třeba v Mostě v BikersCrown meli stojan s posledními kusy nebo starou kolekci a byly výrazně zlevněné .. průřez barvama/modely/velikostmi … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Kevlar je prý už překonanej. Teď letí Twaron. A tuty mají AAA certifikaci: Pánské džíny PMJ Vegas - TK27 | Geneze Jen bych doporučoval vyměnit ty vložený chrániče. Ty jsou jak kdyby si člověk do kapsy zmuchlal kapesník. Jinak jsou údajně hodně pohodlný. Brácha teď v nich dal se mnou Bosnu a moc si je chválil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Mi 4SR nesedí, respektive vadí mi nohavice, do jedné by se mi vesl, obě nohy mám pocit, jako bych měl zvoneče. Trilobite jsou lepší, ale zas doporucuju vzít dámský model, chlapske jsem vzal naknap, ale stejně trochu povolily a teď jsou mi velké a chrániče mi pak přijde, že nejsou úplně tam kde mají být. Pádem ověřené nemám nic, naštěstí, ale v trilobitech spadl bývalý kolega a přežil, tak snad ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 +1 pridávam sa k PMJ- bral som PMJ Titanium, drahšie ale nebanujem ani euro naozaj kvalitne vyrobené.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Mám Trilobity a jsem max spoko. Největší výhoda jsou elastické části nad kolenama a zadní elastické sedlo nad prdelí + větrání. Kolenní chrániče jsem vyhodil, protože ty nikdy nesedí na místě kde je potřebuješ a dávám pod to motokrosové kolenní kloubové chrániče, které mají perforaci v plastu aby to trochu dýchalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Kuci díky za tipy, je toho fakt hodně. Ty Trilobity 661 vypadaj zajímavě. Určitě chci větrání, protože to bude taková letní alternativa. Taky je mi sympatická varianta vyndat ty chrániče a dát tam něco motokrosovýho. @Kotlick jaký tam máš motokrosový chrániče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Chrániče jdou vyndat u všech a ujišťuju tě, že ten silonovej rozkrok u Trilobitů během 5denní cesty ve vedrech po balkánských cestách není žádná výhra. Brácha měl ty PMJ, já jel v AAA Trilobitech a po třech dnech už jsem nevěděl jak si sednout. Na jednodenní vyjížďky jsou ok, ale na delší cestu bych v nich už nejel. Nejlíp si je všechny vyzkoušet a teprve potom se rozhodovat. Možná ještě zkoukni nějaký videa na trubce. Ten twaron tam hodně chválí v porovnání s kevlarem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 (upraveno) Dyl jak 3 dny po sobě jsem v nich nejel takže neumím posoudit, ale asi má Mrazik pravdu. Ja mam ty Parado, jsou fakt hodně elastické, takže brát úplně ty nejmenší, do kterých se vejdes. Mi i prodejkyne říkala, ať vezmu babske a vyliskal bych se, že jsem to neudělal. A i o číslo menší jsem mohl vzít, fakt se hodně vytahly. Kdybych jezdil víc, tak už je asi dávno vyměním Chrániče určitě externí, jak tady padlo, v tomhle mají hodně navrch právě 4SR, které ten chránič řeší jinak a sedí přesněji. A větrání na kulach, za me je to fajn a chtěl bych to znova, ale asi je to jak psal Mrazik, mě teda prdel nebolela, ale jak bylo trochu chladněji nebo zaprselo, tak jsem varlata hledal až v žaludku. Člověk nemůže mít všechno, takže když to větrá, větrá to pořád, i když je hnusně. Kdybys chtěl v Praze vyzkoušet a seděla ti 36 tak bych je asi za nějaký rozumný peníz poslal dal. Loni na podzim jsem je vypral a už neoblíkl, neb jsem po operaci s ramenem. Mám je od roku 2018 najeto tak 6t. Poslední 3 roky jsem najel tak 300 za rok, tak se na ně asi zbytečné práší... Ještě Edit: jinak to co píšu platí o těch Parado, jak tu padlo, mají různé střihy, některé modely nejsou tak elastické a u některých modelu jsem se nevešel ani do 40. Upraveno 14. července 2023 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Ty Trilobity jsem dával vloni pryč, předtím jsem jezdil Draggin. Spařenej jsem byl vždycky ve všem. Ale vloni jsem začal jezdit v ES https://www.engelbert-strauss.cz/pracovni-dziny/e-s-pracovni-dziny-cargo-powerdenim-3161270-95800-323.html Teda, nejsou ani kevlarový, ani aramidový, ani twaronový. Zase střihem na motorku je to to nejlepší, v čem jsem kdy sedlal. Flexibelt je pecka, při předklonu nelezou ven záda, celý parádně seděj, nikde neplandaj ani při kvapíku. Džínovina je powerdenim s elastanem, strečový ale přitom takovej bytelnej pocit. Asi praštit sebou tak je prodřu, ale za to pohodlí mi to stojí. První ve kterejch nemám imrvére spařenej vercajk a přitom jsou na tělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 před 17 hodinami, instant napsal: ja som pred dvoma tyzdnami nahodil Matris vidlicu aj zadne tlmice na Eldorado a som teda dost spokojny. Je to trochu sportovejsie ako som cakal ale k zvysku motorky to sadne perfektne. Jak jsi vyřešil nastavování? Předky už mám osazený a přednastavený "na střed" podle přiložený tabulky, nakonec jsem zvolil vzhledem ke svý váze a způsobu ježdění o 15mm delší zdvihy. Zadek mám už taky osazenej, to byla úplná sranda na dva šrouby. Ale teda jak ho mám přednastavit "na střed" ne a nemůžu nikde najít. (Líp se v tom kliká s vyhozeným zadním kolem). Z tý přiložený dvoustránky nejsem úplně chytrej. Nebo ho tam mám nechat jak byl z krabice a dolaďování nechat až se zkušeným podvozkářem? Stejně jsem chtěl finální doladění dělat až na dromu s mechánou, ale myslel jsem, že tam už přijedu v nějakým stavu "hrubej střed" a dám si předtím testovací víkend po Šumavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Já jenom upřesním, že to budou kalhoty na lítačku okolo komína, do práce atd. a ještě letní alternativa, takže větrání vítáno prostě jednodenní záležitost a to ani ne celej den. Žádný cestování v tom neplánuju, to bych koukal po něčem jiným. Samozřejmě pohodlí určitě, ale pořád bych chtěl zachovat nějakou bezpečnost a protože ty kalhoty (asi jakýkoliv) lehce povolí, tak ty chrániče nesedí, tam kde by měly a proto ta varianta s motokrosovýma chráničema mi přijde v pohodě a neměl bych s tim problém. Ten chránič u 4SR kalhot vypadá nejlíp co sem zatim viděl v základní výbavě kalhot a taky nevypadaj špatně. Ono to prostě bude asi jako s těma botama, prostě koupíš a časem užívání zjistíš co ti vyhovuje, ale i tak si přečtu názory usáků a zúžim výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Dneska je teda parádní počasí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se