mamenec Odesláno 31. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna Pujcil jsem si na test. A dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září Mam a nedam na ni dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Tak už jsem konečně pojízdný. Karbec opravený, STK hotová a od pátku už jezdím do práce a okolo komína. Upřímně jsem z motorky měl po 4 letech respekt, ale po prvních 10 km už byl rohlík od ucha k uchu a zase si to užívám. Střílí mi to do výfuku, když uberu plyn, dělalo to vždycky, ale přijde mi to nějak víc. Nějaký tip co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září (upraveno) Strileni do vyfuku pri zavreni plynu ve Tvem pripade bude predevsim "otevrenym" vyfukovym potrubim. Jinak to taky dela chuda smes, coz muze byt zpusobeno spatnym serizenim karburatoru nebo prisavanim "falesneho" vzduchu. Pripadne pomuze trochu zvednout volnobeh. Samozrejme, pokud zavres plyn v 5+ tis otackach, tak to strilet bude ;-). Edit: jeste pripadne synchronizace. Upraveno 2. září uživatelem Xenomorfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září @XenomorfusJo ten volnoběh je hodně nízko, tak to zkusím a uvidím. Jo trubky jsou jasný, ale dřív to střílelo míń, tak nějak na pohodu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Za nic. Psal si, ze neco z karbecem, tak mozna dat drobet bohatsi smes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září Nastaveníe sacích ventilov , je možno veľká vôľa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Tak volnoběh trochu pomohl, je to lepší. Co jsem tak proběhl rychle fora, tak tam doporučovali to hodit na brzdu a nechat seřídit. Co vy na to? Mám ve výfuku i tlumivky/koše, takže to tak uplně otevřené není, ale ještě mě napadlo tam dát jiné tlumivky/koše s větším odporem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Jo a ještě jedna věc, potřeboval bych nové sluneční brýle do otevřené helmy. Ale takové ty s pěnou okolo rámu, aby tam nefoukalo. Ideálně polarizační. Něco s větším rámem a skly. Zkoušel jsem v BikersCrown, ale ty měly nízké skla, tudíž ze spodu nedoléhaly a stejně by tam foukalo. Mám velkou hlavu, helma 61-62 cm. Kdyby jste měli někdo tip, tak sem s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září před 1 hodinou, Kotlick napsal: Tak volnoběh trochu pomohl, je to lepší. Co jsem tak proběhl rychle fora, tak tam doporučovali to hodit na brzdu a nechat seřídit. Co vy na to? Mám ve výfuku i tlumivky/koše, takže to tak uplně otevřené není, ale ještě mě napadlo tam dát jiné tlumivky/koše s větším odporem. odbrzdit je určitě dobrý nápad neměnil jsi třeba vzduchový filtr? ony ty změny se sebou vzájemně souvisí, je to dost komplexní téma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 3. září Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září Měnil jsem všechno, náplně, svíčky, filtry. Karburátor se dělal až bylo vše vyměněné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Odpoledne jsem se byl projet na kafe a bylo z toho krásných 200 km. Ta motorka mé fakt hodně baví. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Taky jsem se včera toulal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Hezky mi ti vyšlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Par foto z nedele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 9. září Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září Joooo, tady slunce pomalu konci, blizi se cas, kdy za nim vyrazime na Saharu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Udělal jsem si trip do Jeseníků, kde jsem cca 10 let nebyl a byl jsem mile překvapen. Jezdil jsem tam od roku 2000 pravidelně pracovně a soukromě na motorce za kámošema a ten progres za posledních 10 let je fajn. Všude jsou super opravené cesty, kromě výjezdů ze Zlatých hor, i do zapadlých vesniček na hranici. Jelo se super, minimální provoz. Doporučuju se co nejrychleji dostat z města po ose Ostrava-Opava-Krnov po výpadovkách a pak jet vesnicema mimo hlavní tahy v Jeseníkách. Jel jsem toto a super Zpátky jsem udělal chybu a jel z Jeseníku přes Českou ves na Zlaté hory a tam byl provoz a dlouhé vesnice v údolí kolem řeky. Nic moc . Měl jem to vzít víc oklikou přes malé vesničky. Namotal jsem pěkných 500 km za dva dny s rohlíkem na hubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Sobotni Kamen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září Při takhle malým náklonu nemá smysl vysedávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. září Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září jedna z nedelneho vyletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se