Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

před 2 minutami, Bert napsal:

Myslím, že po sdělení této všeobjímající pravdy přišla, v tento sváteční čas, chvíle na motlitbu: "Na začátku bylo slovo boží a pár svařenejch trubek"

A jak říká Bert místo amen: "Kolama dolů!"

Jo, během svátečního nicnedělání Sheen proběhne. Jedna z nejoblíbenějších scén ever, jak tam dotáhne ten rám 🙂👍🏿🤘🏿

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 22. 12. 2024 v 18:32, TomTomTom napsal:

Ne.

Díky za názor, mě se od začátku moc nelíbí ten originální a tak hledám alternativu. Nemůžu říct že jsem spokojený na 100%, ale tak zkusím to na nějaký čas 🙂 Každopádně ještě mě čeká montáž zadního, stejný výrobce/vzhled, uvidíme pak 😉

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Xenomorfus napsal:

Diky. Este mam RD04 v trikolore ;-). Mozna nekde vystracham fotku...

Tak jen vykradnu sam sebe tady z 2018... Vetsinou mne napadne si neco vyfotit az vecer tady ve vlakne. Sem obecne "nefotici typ" 😄

post-39943-0-20118400-1528048854.jpg

Odkaz ke komentáři

Berte, s tou znackou to mas jako s nejakou sexy top modelkou. Jako taky ji strasne chces, ale nesmi promluvit ;-).

Od chvile, kdy sem zacal jezdit na pionyru (asi v 10-ti letech), byl pro mne HD sen. Obrazky vystrizene odkudkoliv to slo zdobily muj pokoj. Vzdy to byl "dream" stroj. Proste ta jedina a prava motorka z jedine a prave zeme.

Asi pred 25-ti lety se na jedne akci kamaradovi jeho Haryk pokazil. Kluci za mnou prisli, at se mu na to podivam. V te dobe sem se uz par let venoval servisu motorek, ale jen japonce. A ted HD. Ruce se mi trasly vzrusenim. S posvatnou uctou jsem bral do ruky naradi a opatrne jako neurochirurg se zacal norit do utrob nalestene krasavice. Kdyz sem demontoval viko a spatril utroby me snove znacky, zmrzl mi usmev na rtu. Me vlhke sny se razem rozplynuly. Zpracovani, jakoz i stopy po obrabeni a dalsi, co dela kvalitni vyrobek vyrobkem, byly ty tam. Utroby prevodovky Pragy V3S jsou proti tomu jako strojek Rolex proti Poljotu. Bylo mi, jakoby mi nekdo vyrval srdce a zaslapal do špon u soustruhu. Dodneska lituju toho, ze sem se dovnitr mrknul. Nicmene masinu sem opravil. Byla to takova kovarina jak na starych Jawach. Jako fungovat to tak nejak funguje, ale nesmis to videt zevnitr.

....i ted, kdyz si na to vzpomenu, musim si jit nalit panaka.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...