Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo je to super, mám tu nePRO verzi ale uz tu druhou vylepšenou, s nějakými prostocviky, kupony atd. se mi tehdy povedlo dostat na 7 usd. Celou zimu jsem tím dofukoval pomalý defekt na autě, protoze jednou za 2 dny dofouknout mi přišlo jako lepší nápad, než to řešit, z čehož vyplývá, ze clovek má trochu tendenci hřešit na to, ze to má furt u sebe.

Každopádně spolu s jumpstareterem jedna z nejlepších věci do auta/na motorku. Na jedno nabití to zvládlo dofouknout 1.8 -> 2.5 minimálně 5x, takže od nuly to minimalne 3x auto dá, motorku i vickrat. Akorát ke konci uz to trochu ztracelo dech, paradoxně ale míň, než Black and Decker do zásuvky.

Odesláno

Xiaomi má i menší verzi. Ale úměrně tomu má i menší kapacitu akumulátoru. Vložil bych sem Link, ale nevím zda se tím porušují pravidla fóra či nikoli.

Odesláno
Odesláno

Pánové, plánuju na příští týden výlet okolo repuliky. Start v úterý z Ostravy. Plánuju ujet za den 300-400 km a vrátit se v neděli do Ostravy. 
Pokud by jste měli tipy na penziony nebo kempy se slušnýma chatkama v následujících lokalitách tak je uvítám. Ideálně penzion se dvorem, nebo parkovištěm mimo silici, kde bude motorka alespoň trochu schovaná před nenechavci. Něco jsem už našel, ale člověk nikdy neví. 
V úterý bych chtěl přespat v okolí Broumov, Teplice/Police n. Metují.
Ve středu okolí Šluknov, Česká Kamenice, Krásná Lípa.
Ve čtvrtek okolí Aš, Františkovy lázně

Nemusí být přesně ty města, klidně i široké okolí.

V pátek jsem v Českých Budějovicích, tam už mám zajištěno
V sobotu jsem na jižní Moravě, tak asi taky pořešeno.

Odesláno

Nahoru se vyjet da, ale neni to takova parada nahore, lepsi je ta oblast kolem klinovce. Abertamy a tak. Hezke vracecky sou od Jachymova na Bozi dar, to jo, ale vetsinou je projizdis mezi autama. :D

Odesláno

@TomTomTom dík

@zceyee uvidím jak na tom budu s časem a počasím. Nemám zatím někajý pevný harmonogram. Pojedu to na pohodu. Chci se zajet podívat na Ještěd na tu plechovou potvoru. To mě láká. Pak objet pár míst v Sudetech kde jsem nikdy nebyl. Klínovec na mě vyskočil při plánování cesty. Nechci se stavovat ve městech a courat po památkách. Primárně chci být v sedle a užívat si jízdu. Toť plán, tak uvidím.

Odesláno

Na Ještědu tě zkásnou, bez milosti. Zajímalo by mě jestli to je vůbec legální, chtít peníze za použití věřejné komunikce. Parkovné prosím, ale oni vybírají ještě než tam člověk vyjede. :frusty:

Odesláno

Hmmm, tam je nějaké omezení na tom Ještědu? Myslel jsem,že vyjedu, omrknu tu plechařinu, dám cígo a jedu pryč.

Odesláno

U Krásné lípy je Luční bar s loukou a placem klidně pro stan.Je to takový to místo kde se můžeš občerstvit,přespat,udělat si dobrý kafe a tak. Asi to bude mít i nějaký www stránky

Odesláno (upraveno)

Kdyz si zminil ten Sluknov, tak muzu doporucit tohle https://www.zameckydvurcernousy.cz/, byl jsem tam nekolikrat, ubytovani dobry za par penez, jidlo vyborny (vlastni hovezi), parkovani v arealu pod kamerama.

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno

A když se pak budeš potulovat na německém a rakouském pomezí, tak ti můžu doporučit kemp Horní Vltavice...klid, pohoda, pěkné prostředí a dobré pivo. Rád se tam vracím, když jezdím do Rakouska.

Odesláno

@AlfGS dík, přidávám do mapy, ale stan neberu, jsem na to starej... naspal jsem se ve stanu tolik, že už to nechci ani vidět. Bylo to fajn, ale bylo toho dost.

@Prochy68 super díky, vypadá to super. Mají plně vybukované, ale zkusím tam zavolat jestli se něco neuvolnilo. To je přesně ten typ ubytka co mě baví. Pivovary, statky apod.

@TomTomTom dík, tam už mám pořešeno.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...