Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 2 hodinami, Bert napsal:

Ano, naprostý souhlas. Budu se držet hladkého asfaltu a táhlých, nezavřených, zatáček. No, a až mne to přestane bavit, a nebudou mne bolet kolena, tak třeba ....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na tomhle enduru se mi líbí, že si na nic nehraje a boří designové konvence. Na druhou stranu, kamarád, mechanik H&D, k němu má spoustu výtek, počínaje dlouhým řetězem (pokud se nepletu). Já, co se týká cestovních endur, jsem celoživotním uživatelem značky BMW a konkrétně jsem skončil u R1150 GS Adventure (to mělo řetízek jen na rozvodech), novější verze mne nechávají chladným i přes jejich obrovský pokrok v oblasti výkonu, brzd či podvozku. No, teď už mi to může být jedno, díky místnímu členovi a mému dlouholetém kamarádovi od loňska sedlám 20 let staré BMW K1200 LT, holt jsem asi staromilec.. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak sem se nechal navnadit a konečně jsem tam dodělal taštičku na vercajk na zadní plotnu, tak snad už je to všechno... :default_smile:

Odesláno

Kluci, ste prvni na řadě....

cca za tri tydny budu davat do inzerce moji Hondu XRV 750 Africa Twin RD07 a Suzuki DR 800S Big. Takze kdyby nekdo neco takoveho chtel nasat, piste SZ. 

Odesláno
V 13. 2. 2026 v 18:12, lamizol napsal:

Tak sem se nechal navnadit a konečně jsem tam dodělal taštičku na vercajk na zadní plotnu, tak snad už je to všechno... :default_smile:

Ahoj, zadni nosic je SW-Motech?

Odesláno (upraveno)

Super, díky, přesně to sháním. Pasovalo bez úprav na první dobrou? Máš odkaz, je tam toho mraky. Mě tedy zase neuchvátila cena za ty padáky OM... Když vidím ta madla, případný spolujezdec je ok?

Upraveno uživatelem slabak
Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, slabak napsal:

Super, díky, přesně to sháním. Pasovalo bez úprav na první dobrou? Máš odkaz, je tam toho mraky. Mě tedy zase neuchvátila cena za ty padáky OM... Když vidím ta madla, případný spolujezdec je ok?

Já jí kupoval tady a už jí kurvy zlevnily vo kilčo :default_smile:.

https://www.temu.com/goods.html?_bg_fs=1&goods_id=601104240568345&parent_order_sn=PO-053-06487899141752400&_oak_order_sn=053-06487815255672400&_oak_goods_num=1&sku_id=17613801120665&_x_sessn_id=cibo5q9a69&refer_page_name=bgt_order_detail&refer_page_id=10045_1771259419055_vnag543x4l&refer_page_sn=10045

Jako za ty prachy nemám co vytknout, sedí parádně. Spojovací materiál taky bez chyby. Vlastně co jsem sledoval, tak poměr cena výkon super, ale i se mi líbila ze všech nejvíc, já jí právě bral pro tu taštičku na vercajk, takže sem nechtěl nic obrovoskýho nebo něco echt. Jediný co jsem si koupil v hobby marketu, tak byly záslepky na díry, protože to tam nebylo.

Padáky OM jako byly kurevsky drahý a nemyslim si, že maj tu cenu, že ostatní levnější padáky taky udělaj tu práci, ale všichni je chválili, tak sem si dopřál :default_wink:.  

Spolujezdce sem nezkoušel, ale neměl by bejt problém.

Upraveno uživatelem lamizol
Odesláno

Já jsem chtěl pořádný madla, to byla původně priorita, takže bez madel to pro mě nemá význam, jinak to vypadá taky v pohodě. Kámoš má na Tenerece kufr z Temu a chválí ho. Dojde ti s plotnou, kterou foukneš na ty předchozá roury on tam snad měl původně plotnu SW Motech . Nemělo by se obecně na ty plotny dávat nic těžkýho, ale ten kufr na nákup a sem tam odložit helmu, že je docela praktickej a hned nasazenej. Já ho teda neplánuju, ale nezavrhuju. 

Odesláno

Tak to budeme s taštiškou stejný kingové :default_wink:. Já to chci občas protáhnout v terénu, tak nějakej kufr nepřipadá v úvahu, ale právě proto chci ty madla když bude potřeba s tím někde lomcovat, zvedat atd. To co je tam teď ty úchopy pod sedlovkou to snad nemyslel nikdo vážně :default_smile:

Odesláno (upraveno)

Já mámna Tenerce skoro všechno od SW motech, adventure rack a je skvělej, ale na držení to asi moc není.

Kžadopádně na lomcování s motorkou má Yamaha úchyty vestavěné, dá se to chytit za ten plast v zadní části, zespoda má myslím dokonce takový ty drážky na prsty.

EDIT: jsem to asi blbě popsal, je to pod tím plastem kde na na poslední fotce před tímhle příspěvkem je vidět nápis Yamaha.

Upraveno uživatelem Drooz3R

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...