xjr1 Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Mám dotaz. Mám Hondu 750 Shadow Spirit a Triumph Tiger 1050. Hondu bych chtěl letos střelit a přemejšlím, že bych si místo ní pořídil jetou Yamahu MT-01. Je to rozumné nebo je to totální hovadina a bohatě mi stačí Tiger? Já to pro sebe obhajuju tak, že Tigera mám na cestování, a MT-01 bych měl na takový to pobrblávání a machrování.... Souhlas s předchozími, na eMTéčko se líp kouká než se na něm jezdí. Nejde mi to z klávesnice, mám ladičky rád, ale zrovna tenhle kus byl pro mě po svezení docela zklamání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2010 Tak jsem se chtěl dnes project na Caponordovi, nabil batery a nic" battery je death" takže někdy příště až koupim novou:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 3. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2010 Tak jsem se chtěl dnes project na Caponordovi, nabil batery a nic" battery je death" takže někdy příště až koupim novou:-( Jestli máš gelovku, je to jasný. Ale odejít umí i normální... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 Už je novka gelovka a včera byl první zážeh :-) krása, na podruhé šel jak Swiss Watch. Škoda jen, že nám tu dnes napadlo asi půl metru sněhu:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 před pěti lety jsem motarda vyměnil za cruisera a už mám zase roupy svézt se na bouchálkovi. Zatrolená práce, že já na tyhle stránky vůbec lezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 tak už i Pha a StČ mají tak 1-2 cm sněhu. Chjo.... Zas bude Hondička hajat v garáži... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2010 tak už i Pha a StČ mají tak 1-2 cm sněhu. Chjo.... Zas bude Hondička hajat v garáži... Čau Bobe a ostatní bikeři, budiž Vám útěchou, že tady v Sofii zrovna taky sněží jako sviňa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julek Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 motorky jsou velkou součástí mého života .. www.cruisers.cz www.danyi.cz harley s váma kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 7. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2010 Tak jsem se včera svezl. Nabil jsem baterku a ujel... 100 m Ale i tak to trochu pomohlo od nejhorších abstinenčních příznaků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 8. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2010 Co furt blbnete,že je zima? Nevím jak jinde,ale na Moravě se už griluje!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 (upraveno) tak jsem se dostal k pár obrázkům a nějak nevím jak se k tomu postavit. Napadl mě výraz prasopes, ikdyž někdo se mnou možná nebude souhlasit. Tím samozřejmě nemyslím tu pózující slečnu ale tu hrbatou věc :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2010 uživatelem PepaSFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Neckar Odesláno 10. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2010 tak jsem se dostal k pár obrázkům a nějak nevím jak se k tomu postavit. Napadl mě výraz prasopes, ikdyž někdo se mnou možná nebude souhlasit. Tím samozřejmě nemyslím tu pózující slečnu ale tu hrbatou věc :-) no co... novy velorex. Dneska to predstavovali na motosalonu v Brne... asi bych ale radeji bral tu babu.... http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/dopra...phtml?id=662903 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Dneska bylo krásně, 16 stupňů, odplachtoval jsem italskýho plasťáčka, nakopnul, dojel pro benzín, prostě příjemná půlhodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 tak jsem se dostal k pár obrázkům a nějak nevím jak se k tomu postavit. Napadl mě výraz prasopes, ikdyž někdo se mnou možná nebude souhlasit. Tím samozřejmě nemyslím tu pózující slečnu ale tu hrbatou věc :-) Pravý opak Velorexu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 19. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2010 BMW stojí ještě v garáži a přiznám se, že ho tahám jen na offroad akce nebo když jedu ve dvou. Ale dokončil jsem na Gorče (foto) výměnu slabší 120-ky za "dělo" 150 ccm a včera dal zkušebních 40 km. Ještě se musí poladit převody, ale i tak jsem skoro všechno předjížděl a ve zrychlení mi nestačí žádné normální auto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Falkkone, kdy se pochlubíš novým strojem???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Falkkone, kdy se pochlubíš novým strojem???? Tak moment, je tu něco, co mi uniklo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Tak nastal čas na upgrade motoparku .Je krize tak něco s menší spotřebou a vyšší rychlostí. BMW f 650 cs Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Tak nastal čas na upgrade motoparku .Je krize tak něco s menší spotřebou a vyšší rychlostí. BMW f 650 cs Čeče...nepsal jsi mi, že to bude Transalp???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 21. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2010 Čeče...nepsal jsi mi, že to bude Transalp???? Psal,jenže mi ho prodali před nosem a při další rozvaze z toho vyšel vítězně BMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se