Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Mám dotaz. Mám Hondu 750 Shadow Spirit a Triumph Tiger 1050. Hondu bych chtěl letos střelit a přemejšlím, že bych si místo ní pořídil jetou Yamahu MT-01. Je to rozumné nebo je to totální hovadina a bohatě mi stačí Tiger?

Já to pro sebe obhajuju tak, že Tigera mám na cestování, a MT-01 bych měl na takový to pobrblávání a machrování....

Souhlas s předchozími, na eMTéčko se líp kouká než se na něm jezdí. Nejde mi to z klávesnice, mám ladičky rád, ale zrovna tenhle kus byl pro mě po svezení docela zklamání..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se chtěl dnes project na Caponordovi, nabil batery a nic" battery je death" takže někdy příště až koupim novou:-(

Jestli máš gelovku, je to jasný. Ale odejít umí i normální...

Odkaz ke komentáři

tak jsem se dostal k pár obrázkům a nějak nevím jak se k tomu postavit. Napadl mě výraz prasopes, ikdyž někdo se mnou možná nebude souhlasit.

Tím samozřejmě nemyslím tu pózující slečnu ale tu hrbatou věc :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem PepaSFI
Odkaz ke komentáři

tak jsem se dostal k pár obrázkům a nějak nevím jak se k tomu postavit. Napadl mě výraz prasopes, ikdyž někdo se mnou možná nebude souhlasit.

Tím samozřejmě nemyslím tu pózující slečnu ale tu hrbatou věc :-)

no co... novy velorex. Dneska to predstavovali na motosalonu v Brne... asi bych ale radeji bral tu babu....

http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/dopra...phtml?id=662903

Odkaz ke komentáři

BMW stojí ještě v garáži a přiznám se, že ho tahám jen na offroad akce nebo když jedu ve dvou. Ale dokončil jsem na Gorče (foto) výměnu slabší 120-ky za "dělo" 150 ccm a včera dal zkušebních 40 km. Ještě se musí poladit převody, ale i tak jsem skoro všechno předjížděl a ve zrychlení mi nestačí žádné normální auto.. :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...