wave ceptor Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 A jak se ti to vlastně stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 jeden známý to měl kdysi taky. Jel na fichtlovi do práce, byla zima a klouzalo to, no a jak to uklouzlo tak noha zůstala pod strojem. Navíc ještě pěkně vychladnul, bylo asi deset pod nulou a on měl službu v kotelně. Takže jel mnohem dřív než obvykle lidi do práce jezdí a chvíli si tam ve sněhu poležel než ho někdo našel. To železo mu pak dali na památku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 A jak se ti to vlastně stalo? No jo,přiznám se,vlastní blbost.Dojížděl jsem na parkovistě,řidítka nebyly ve směru a zabrzdil jsem přední.Podsekla se doprava a ještě na stranu kde bylo hluboko na zem.Bylo to na svahu.No a než jsem se dostal nohou na zem,tak byl takový náklon,že jsem to neudržel ( ještě bágly za zády) a položil se na bok a bohužel i na nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 15. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2010 No jo,přiznám se,vlastní blbost.Dojížděl jsem na parkovistě,řidítka nebyly ve směru a zabrzdil jsem přední.Podsekla se doprava a ještě na stranu kde bylo hluboko na zem.Bylo to na svahu.No a než jsem se dostal nohou na zem,tak byl takový náklon,že jsem to neudržel ( ještě bágly za zády) a položil se na bok a bohužel i na nohu. No, teď už je to tak vyztužený, že příště to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 No tak falkkon se pochlubil i s diskrétním foto Musím říct, že Italové kolem při poskytnutí pomoci velmi ochotní a starostliví. A my už s Terminátorem (nové jméno "ocelového falkkona") ještě z nemocnice v It domlouvali po mobilu, kam se pojede za rok Když už s nasazením vlastní nohy zajistil, že BMW má jen škráblé zrcátko, tak přece nebude stát v kůlně, něco takového říkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 16. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2010 No tak falkkon se pochlubil i s diskrétním foto Musím říct, že Italové kolem při poskytnutí pomoci velmi ochotní a starostliví. A my už s Terminátorem (nové jméno "ocelového falkkona") ještě z nemocnice v It domlouvali po mobilu, kam se pojede za rok Když už s nasazením vlastní nohy zajistil, že BMW má jen škráblé zrcátko, tak přece nebude stát v kůlně, něco takového říkal... Dnes mi ortoped v Prostějově řekl,že je to mistrovská práce,že to nedělal ortoped,ale umělec. Jinak,příští rok se pokusím dojet domů bez pomoci sanitky.Mimochodem,v kůlně nestojí,ale v teple doma. A nestojí ani v šopě!!!!! Źe Bobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 17. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2010 Už je doma? :-) V šopě pod barákem? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Tak nám ten čas pěkně frčí, takhle přesně jsem se ptal před rokem, i před dvouma:-) Jede z Vás zítra někdo na motosraz Kateřina u Trutnova? Pokud ano, mohli jsme dát nějáké poznávací znamení (popř. nezapomenout zašeptat do ouška: KOZA DOJÍ KREV!!) a sejít se" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kočkodaan Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 Pokud správně počítám,tak 15. Ale řekl bych ,brilantní práce. No to je mazec!! Tak preji brzke uzdravení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 no, nevím jestli tím někoho nadchnu, ale pořídil jsem si BMW K 1100 LT Jak to nemá válce do boku, tak to nikoho nezajímá, no, znalec ocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 no, nevím jestli tím někoho nadchnu, ale pořídil jsem si BMW K 1100 LT Jak to nemá válce do boku, tak to nikoho nezajímá, no, znalec ocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 (upraveno) Super, krasa, na tom tady v Sofii jezdi policajti, BTW - vozitka v pozadi si take zaslouzi trochu pozornosti! Uzivej! edit: pravopis Upraveno 19. srpna 2010 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 Tak nikdo na MOTOSRAZ KATEŘINA?? Škoda. Tak Vám všem přeji krásný víkend, a kdyby jste se tam náhodou někdo vyskytl, tak vypadám takhle (ten rezatej) a na ruce budu mít černý Luminoxy anebo TH Aquaracer" To mám vždycky dilema, když někám jedu, ale to my asi všichni pacienti tady:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 (upraveno) Tento víkend se mimojiné koná také tato poměrně komorní akcička. Neváhejte se ukázat. Za chronomag reprezentuji já (Moto Guzzi Griso 1100), jorix (Suzuki Volusia) a jeden nečlen (ale stejně fajn kluk jako my:) ) a jeho manželka (Yamaha Roayalstar + Virago). Upraveno 20. srpna 2010 uživatelem dawe009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 20. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2010 No, je to poněkud narychlo, ale kdybyste se chtěl někdo se mnou zejtra/neděle profrknout směrem Vídeň, Neziderské jezero, tak zejtra sraz v 8:00 v Hradci před firmou. :D Spaní v Soproni - perle Maďarska. Čekám do 8:10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Tak jsem si pěkně pojezdil, ale že je na některejch úsecích v Rakousku nuda, to teda je. V Maďarsku všude. Ale zas někde to bylo pěkný, Šoproň je fakt kouzelný město, ignorantům jako jsem já to může připomínat Českej Krumlov-řeky jsem si nevšim. Najeto podprůměrných 960km, ale z toho dodržování rychlosti v Rakousku (plus minus 100km/h) jsem dobitej jak pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Ja som dnes spojil vykvety europskej a japonskej technologie /+kybel, handra a archeologicky podmaz Iron Maiden - Powerslave/: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 a výsledok.. nato že padli tie plzne tri je to parádne rovné.. teda, oblé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Ja som dnes spojil vykvety europskej a japonskej technologie /+kybel, handra a archeologicky podmaz Iron Maiden - Powerslave/: Není to CB1300? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 23. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2010 Tak jsem si pěkně pojezdil, ale že je na některejch úsecích v Rakousku nuda, to teda je. V Maďarsku všude. Ale zas někde to bylo pěkný, Šoproň je fakt kouzelný město, ignorantům jako jsem já to může připomínat Českej Krumlov-řeky jsem si nevšim. Najeto podprůměrných 960km, ale z toho dodržování rychlosti v Rakousku (plus minus 100km/h) jsem dobitej jak pes. Já jsem zajišťoval rodinnou pohodu, takže žádný dlouhý výlety, jen Zlatá koruna, Český Krumlov, Lipno, Kvilda, Strakonice, Zvíkov, Český Štemberk, Rataje n. Sázavou, Ondřejov a domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se