tomthom Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Kulatohranatý motor tam je vskutku velmi oblíbená stavba.....Ale vezmi to z druhé strany - naši soudruzi dokázali taky zmršit krásnou panelku, když na ni ve finále nacpali hranatou nádrž.
xjr1 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 To je fakt, ostatně po českejch vesnicích ještě pořád jezdí spousta výsledků lidový tvořivosti, někdy i docela zajímavejch. Kdysi jsem např. někde viděl jawku, myslím že to byl typ 638 s dodělaným vodním chlazením...ale revovace veteránů je trochu jiná kapitola, trocha úcty k originálu nezaškodí.
X-Bob Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 možná bych to vnímal jako styl = kombinace renovace + lehké úpravy/vylepšení. Proč ne? To jako když v USA vezmou staré auto, sníží střechu, vylepší motor nebo tam narvou něco ala V8 + obsah jako T 815, fialová metalíza... Hele, Jawa byla masovka, tak proč se nepustit do decentních úprav starých strojů? Při vší úctě, přijdou mi ty 2 Jawy jako pěkně udělané. Purista veteránista asi se ošklíbně, ale jestli chtějí jezdit, proč ne? Nakonec, lepší, než ty samodomo úpravy na české vesničce, přivařené blinkry na panelku z J 350/638 a pod...
Harry Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Svatá pravda. přijde mi že se to něja moc prožívá. Kupříkladu ty blinkry jsou praktický a docela decentní, takže proč ne?Sám mám UŘ ale s koncovkami výfuků z 638 - protože prostě ty starý s pěkným chromem jsem v době kdy jsem s ní jezdil nesehnal. A těch keců co jsem si vyposlechnul...
enicar2 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Ahoj všem. Prodávám Aprilii RSV 1000 Mille, r.v. 1998 (2vál). Tak kdyby měl někdo zájem, nechť se ozve...
WATCHES Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 SORRY jestli už to tady bylo. Mám dotaz jestli nemáte někdo zkušenost s dovozem nové HD z USA nebo klidně i mírně jeté.... Je to o tolik výhodnější jak se to na první pohled jeví?
xjr1 Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 možná bych to vnímal jako styl = kombinace renovace + lehké úpravy/vylepšení... Ať si každej dělá se svejma věcma co chce, to je jasný..ale někdy si prostě nemůžu pomoct a musím si sám pro sebe zvednout obočí a zakroutit hlavou
X-Bob Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 jj, to se mi teda nelíbí Ale proti gustu....
kejklik Odesláno 2. února 2011 Nahlásit Odesláno 2. února 2011 Snad poslední info k zimnímu spánku a probouzení mašin:http://www.motorkari.cz/clanky/jak-na-to/priprava-motocyklu-na-zimni-spanek-13004.htmlA jako návnada jeden obrázeček z článku.
Návštěvník milosklikar Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Odesláno 5. února 2011 (upraveno) Dnes v Mělicích u Přelouče Mezinárodní mistrovství v ledové ploché dráze.Borci se v jednom místě probrousili až na vodu ale vůbec jim to nevadilo. Prostě respekt Upraveno 5. února 2011 uživatelem milosklikar
lorch Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Nejedete někdo do Zlonína za týden ? Já tam včera byl, ale Tvého dotazu jsem si všimnul až teď.
Harry Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Mám drobnou prosbu, gentlemani Silně přemýšlím o pořízení jedné blázniviny na dvou kolech z UK. Máte nějaké zkušenosti s dovozem, nebo nežije někdo poblíž "Castle Douglas" nebo "Burton-upon-Trent"? Na těhle dvou místech mají svoje hnízda... Není to drahá hračka a proto se mi poněkud příčí dávat desetitisíce za dopravu.
dawe009 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 Mám drobnou prosbu, gentlemani Silně přemýšlím o pořízení jedné blázniviny na dvou kolech z UK. Máte nějaké zkušenosti s dovozem, nebo nežije někdo poblíž "Castle Douglas" nebo "Burton-upon-Trent"? Na těhle dvou místech mají svoje hnízda... Není to drahá hračka a proto se mi poněkud příčí dávat desetitisíce za dopravu. SZ
ego alter Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 porad zvazuji nejake starsi priblizovadlo na leto....co rikate na kawasaki ZR7?
dawe009 Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Odesláno 6. února 2011 porad zvazuji nejake starsi priblizovadlo na leto....co rikate na kawasaki ZR7? ZR7 je trochu silnější Jawa 350. Pokud to máš do krámu pro rohlíky nebo za holkama k rybníku, tak je to ok. Jinak je to ale stroj s desítky let starou technikou, bez charisma, výkonu, čehokoliv.. Záleží, co od toho očekáváš a na co to má sloužit. Jinak obecně patří ke spolehlivým a není ani problém najít hezký kus za velmi málo peněz.
dawe009 Odesláno 8. února 2011 Nahlásit Odesláno 8. února 2011 Všichni, kdož netrpělivě očekáváte DUCATI DIAVEL. První test a video.
kejklik Odesláno 9. února 2011 Nahlásit Odesláno 9. února 2011 Dnes jsem dal prvních letošních 28 km. Ještě teď cítím kolena, ale bylo to fajne.
luidis Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 (upraveno) Teda, že se vám do té zimy chce, já bych tam umrzl. Sice doma topím na 18°C a i chlapi mi nadávají, že tam mrznou, ale na moto by mě i při 10°C nikdo nevytáh. Ale aspoň jsem si namontoval nové nosiče od Hepca, i když to byl šílený boj. Upraveno 10. února 2011 uživatelem luidis
Cyril Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 My s Vladimírem P. vzali naše hodinky na výlet v sobotu i v neděli . Dnes jedeme asi s klukama znovu. Na Moravě je sice zima, ale sluníčko. Tak je to potřeba využít, než napadne sníh...
vanderB. Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Dnes v Mělicích u Přelouče Mezinárodní mistrovství v ledové ploché dráze. Borci se v jednom místě probrousili až na vodu ale vůbec jim to nevadilo. Prostě respekt cože??? Na Mělicích? Jábydlim kousek od Mělic a tady snad letos nemrzlo...to sou šílenci...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se