Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík

Kdyby to šlo, tak to bych asi bral. Chodili bysme pak spolu chlastat atd.

EDIT: Dvacetiletej frajer v pohodě ale aby to nebyl nějakej buzerant.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 4. 2013 v 20:39, Zmizík napsal:

Instante dyť je to taková okázalá debilita k ho\/nu.

Na zakoupení podobnýho "Krbovýho nářadí" mám oblíbenou hlášku. " A teď nemáš ani prachy, ani motorku....!" :bag:  

Ale jako puberťákovi se mi to líbilo. Tím si prošlo hodně lidí...a někomu to vydrželo na celý život. Na tom není nic špatnýho.   Každej jsme jinej.   

Odkaz ke komentáři

Pokud zrovna nejde o maxiskútr, je normální spíš lehká otevřená helma, která se snadno nasadí, vejde se bez problémů pod sedlo a po sundání nemá člověk hlavu jako ze sauny - celkom propocenou.

V 29. 4. 2013 v 19:31, FrantisekH napsal:

chlapi..typ na rozumnou helmu na skutr kolem trojky? spis integral nez otevrenou

Odkaz ke komentáři

no, po sobotní zkušenosti, kdy jsem jel se stopětacvacítkovým skůtříkem rychlostí 95km/h, dva metry za mnou se na mně lepil kamion a nebylo kam uhnout, si myslím, že i když budu mít na hlavě přilbu za 2ooo ? a k něčemu dojde, bude mi platná jak plešatýmu hřeben...

Odkaz ke komentáři

tím jsem chtěl říct, že na jízdy po silnicích 1. třídy, nebo nedejbože dálnici, nemá 125 potřebnou výkonovou rezervu.. ..a za druhé si myslím, že přilba za 2000 do města úplně stačí.. oproti drahým přilbám v ochranné funci nebude zásadní rozdíl, spíš jen v pohodlí a hmotnosti...

Odkaz ke komentáři

Nezlob se, ale otravný jsou akorát t**** ***y...

Na ochraně zdraví je nesmysl šetřit. Ještě je taky možnost helma která má odklápěcí kryt brady. Když se stojí v teple v kolonách, dá se to zvednout a je v ní příjemně, při jízdě se sklopí a je to bezpečnější... Jen ceny těhle modelů (podobný systém má více výrobců) bývají vyšší...

Fotky z internetu, pro lepší představu:

_vyr_2065V8yellow.JPG

roof-boxer.jpg

Mám a používám leta a su spokojené :lol:

Odkaz ke komentáři

Na zdraví se šetřit nemá, na druhou stranu nebudu asi nikdy na skůtru jezdit v integrále, páteřáku, krčním chrániči, nafukovací "airbag" vestě atd. Na velké BMW mám odklápěčku, na repliku Hondy DAX (něco jako skůtr) mám otevřenou Nolanu se slunečním plexi a normálním plexi přes celý obličej. Ochrana proti větru skvělá, výhled a hmotnost taky, pravda, brada není chráněná. Ale Nolan dělá i variabilní N43 nebo N44 s odnímatelnou bradovou částí, plexisklem, kšiltem atd. a lze to libovolně kombinovat.

Odkaz ke komentáři

V 29. 4. 2013 v 19:42, Cyril napsal:

Na zakoupení podobnýho "Krbovýho nářadí" mám oblíbenou hlášku. " A teď nemáš ani prachy, ani motorku....!" :bag:

Ale jako puberťákovi se mi to líbilo. Tím si prošlo hodně lidí...a někomu to vydrželo na celý život. Na tom není nic špatnýho. Každej jsme jinej.

Na vozenie sa mam ine. To tam pisem.

Bol by som rad keby si sa k mojim prispevkom viac nevyjadroval.

Odkaz ke komentáři

V 1. 5. 2013 v 10:00, instant napsal:

Na vozenie sa mam ine. To tam pisem.

Bol by som rad keby si sa k mojim prispevkom viac nevyjadroval.

Taky jsem se chtěl vyjádřit, ale asi by to se mnou dopadlo podobně jako s Cyrilem  :).

Myslel jsem, že jsme na diskuzním fóru a v tom případě musí člověk počítat s protichůdnými názory.

Pokud chybí tolerance a chceš rozhodovat kdo může, a kdo nemůže na tvé příspěvky reagovat, tak je něco špatně a bylo by lepší nepsat vůbec.

Taky by stálo za úvahu zřídit, pro někoho, rubriku MOJI NEPŘÁTELÉ :crying_anim02: .

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...