Návštěvník Zmizík Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 (upraveno) Kdyby to šlo, tak to bych asi bral. Chodili bysme pak spolu chlastat atd. EDIT: Dvacetiletej frajer v pohodě ale aby to nebyl nějakej buzerant. Upraveno 25. dubna 2013 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 25. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2013 To je YAMAHA, ty Haryku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 chlapi..typ na rozumnou helmu na skutr kolem trojky? spis integral nez otevrenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) co třeba toto?http://obleceni---prilby.speedmoto.cz/8780/shark-s600-prime-blk.html ale za trojku seženeš už i vyklápěcí což je na skútra IMHO asi trefnější Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 jj sestikilo od sharku mam v hledacku..na vyklapecky jsem koukal od astonu ale pry.je to haklive na mechanismus vyklapeni..je pravda ze se mi libi vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 V 23. 4. 2013 v 20:39, Zmizík napsal: Instante dyť je to taková okázalá debilita k ho\/nu.Na zakoupení podobnýho "Krbovýho nářadí" mám oblíbenou hlášku. " A teď nemáš ani prachy, ani motorku....!" Ale jako puberťákovi se mi to líbilo. Tím si prošlo hodně lidí...a někomu to vydrželo na celý život. Na tom není nic špatnýho. Každej jsme jinej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 FrantišekH: už jsi koupil tu hondu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 tenhle nebo pristi tyden..nejak mi casove nevychazi to dotahnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Pokud zrovna nejde o maxiskútr, je normální spíš lehká otevřená helma, která se snadno nasadí, vejde se bez problémů pod sedlo a po sundání nemá člověk hlavu jako ze sauny - celkom propocenou. V 29. 4. 2013 v 19:31, FrantisekH napsal: chlapi..typ na rozumnou helmu na skutr kolem trojky? spis integral nez otevrenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 me jde vico bezpeci..a uplne setrit se mi na ni nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 no, po sobotní zkušenosti, kdy jsem jel se stopětacvacítkovým skůtříkem rychlostí 95km/h, dva metry za mnou se na mně lepil kamion a nebylo kam uhnout, si myslím, že i když budu mít na hlavě přilbu za 2ooo ? a k něčemu dojde, bude mi platná jak plešatýmu hřeben... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 to co rikas je podle me nesmysl...to ze jsou situace nebezpecnejsi nez jine to sale neznamena ze bych se mel na svy zdravi vykaslat a riskovwt ve skorapce za petikilo z trznice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 tím jsem chtěl říct, že na jízdy po silnicích 1. třídy, nebo nedejbože dálnici, nemá 125 potřebnou výkonovou rezervu.. ..a za druhé si myslím, že přilba za 2000 do města úplně stačí.. oproti drahým přilbám v ochranné funci nebude zásadní rozdíl, spíš jen v pohodlí a hmotnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 me jde hlavne o ochranu brady ze ktery mam u otevrenych helem strach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 mám obě (integrální i otevřenou) a obě jsou otravný... není nad to, projet se kolem baráku jen s brýlemi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Nezlob se, ale otravný jsou akorát t**** ***y... Na ochraně zdraví je nesmysl šetřit. Ještě je taky možnost helma která má odklápěcí kryt brady. Když se stojí v teple v kolonách, dá se to zvednout a je v ní příjemně, při jízdě se sklopí a je to bezpečnější... Jen ceny těhle modelů (podobný systém má více výrobců) bývají vyšší... Fotky z internetu, pro lepší představu: Mám a používám leta a su spokojené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 30. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2013 Na zdraví se šetřit nemá, na druhou stranu nebudu asi nikdy na skůtru jezdit v integrále, páteřáku, krčním chrániči, nafukovací "airbag" vestě atd. Na velké BMW mám odklápěčku, na repliku Hondy DAX (něco jako skůtr) mám otevřenou Nolanu se slunečním plexi a normálním plexi přes celý obličej. Ochrana proti větru skvělá, výhled a hmotnost taky, pravda, brada není chráněná. Ale Nolan dělá i variabilní N43 nebo N44 s odnímatelnou bradovou částí, plexisklem, kšiltem atd. a lze to libovolně kombinovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 V 29. 4. 2013 v 19:42, Cyril napsal: Na zakoupení podobnýho "Krbovýho nářadí" mám oblíbenou hlášku. " A teď nemáš ani prachy, ani motorku....!" Ale jako puberťákovi se mi to líbilo. Tím si prošlo hodně lidí...a někomu to vydrželo na celý život. Na tom není nic špatnýho. Každej jsme jinej.Na vozenie sa mam ine. To tam pisem. Bol by som rad keby si sa k mojim prispevkom viac nevyjadroval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 V 1. 5. 2013 v 10:00, instant napsal: Na vozenie sa mam ine. To tam pisem. Bol by som rad keby si sa k mojim prispevkom viac nevyjadroval.Beru na vědomí...a omlouvám se. Ber to jako moji poslední reakci na tvé bláboly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 V 1. 5. 2013 v 10:00, instant napsal: Na vozenie sa mam ine. To tam pisem. Bol by som rad keby si sa k mojim prispevkom viac nevyjadroval. Taky jsem se chtěl vyjádřit, ale asi by to se mnou dopadlo podobně jako s Cyrilem .Myslel jsem, že jsme na diskuzním fóru a v tom případě musí člověk počítat s protichůdnými názory.Pokud chybí tolerance a chceš rozhodovat kdo může, a kdo nemůže na tvé příspěvky reagovat, tak je něco špatně a bylo by lepší nepsat vůbec.Taky by stálo za úvahu zřídit, pro někoho, rubriku MOJI NEPŘÁTELÉ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se