instant Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 V 16. 5. 2014 v 6:16, dawe009 napsal: BMW GS je takovej Rolex Submariner mezi motorkama.. Ten příměr naprosto sedí. Každej u toho jednou skončí, nebo to aspoň zkusí. I já italofil a odpůrce BMW GS, jakožto motorky německých důchodců, jsem do ní nakonec spadnul. A stejně jako tady spousta lidí přechází z keramiky na youngtimery chrastítka, tak u BMW lidi předsedají z high-end 1200 na lehce vintage 1150, protože ma proste koule a charisma. Ja jsem zatim u te 1200, Triple black edition se všemi temi hejblaty, ESA atd., ale uz koukám i po 1150 a taky zpátky po italkách. 1200 je lehce sterilní, i kdyz jinak dokonalá.. A taky spolehlivost me trochu zklamala.. To se mi nestalo ani u Ducati ani u Moto Guzzi, co u BMW. Na bmwgs.cz se obcas objevi luxusní 1150, je tam několik prověřených dovozců. A je pravda, ze 1150 v super stavu je porad za ránu, casto dražší nez 1200. Nebo mobile.de samozrejme, v rajchu po stodolach a garážích jich je porad jeste dost, ale svůj národní poklad si ceni vysoko. Aspon tam nemají všechny motorky 30 tis. km:) tak 1200 je TAZKO sterilna motorka 1150 som pred rokmi predal lebo mi vadili vibracie, dnes by som si ale rad obcas vymasiroval klby.. proste mladicka nerozvaznost jak vysita, hehe
jungle Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 (upraveno) taky už sem psal, že levnou vyklápěčku raději ne a budget z 3500 zvýšil na 5000. vybral sem http://www.bonmoto.cz/hjc-prilba-is-rubbertone-black/ budu rád za názory ještě možná toto http://bikersplanet.cz/cz-detail-401004-marushin-x-moto-ii-monocolor-bila.htmltam neni sluneční clona doted (10 let zpět naposled) sem jezdil s kokosem ve kterym jezdil táta když byl malej a střídal sem to s nějakou integrálkou bez plexi ale to byly pojezdy na vesnici na simsonu a pionýrech Upraveno 16. května 2014 uživatelem jungle
xjr1 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 (upraveno) V 16. 5. 2014 v 10:46, vojt napsal: Čau Petře, je mu u mě dobře. Zdravim Tě Čuus, zdravím Tě též a jsem rád, že je můj bejvalej oř v dobrejch rukách, vypadá velmi opečovávaně, dokonce i drobnej tuning proběhl, jak vidím z fotky..a to je dobře, opravdu mě to těší:-)! Já asi v sobotu prodám wr, takže pomalu začínám sjíždět inzeráty;-). Tak ať to dobře vrčí! Edit: Když už je řeč o přilbách, vidím, že tys vybral opradu dobře! Upraveno 16. května 2014 uživatelem xjr1
Ivan Lelák Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Odesláno 27. května 2014 www.motoemotion.czBude tam i pár chronomagorů...
nAscA Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Dnes me docela zaujalo toto video. Trosku jiny pohled na motorkare.https://www.youtube.com/watch?v=sOLP5X5tBsU&list=UUi25Xdk-495BahMAAgKHXQA
jungle Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Video se zachranenym teletem sem videl uz kdysi, ale nerozumim tomu, ze si uvazal lano k motorce, koukam spatne nebo to moto ustoji? Kazdopadne kompilace moto dobro cinu je pekna
Street Glide Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 ....v zimě se mi nějak nechtělo makat,ale jelikož je teď nic moc počasí,tak jsem se pustil do lehčího tuningu :-))))
instant Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 V 30. 5. 2014 v 22:52, Street Glide napsal: ....v zimě se mi nějak nechtělo makat,ale jelikož je teď nic moc počasí,tak jsem se pustil do lehčího tuningu :-)))) boa to je kablov, a nech mi niekto povie ze Harlej je jednoducha motorka.. co s tym robis - zastavba kavovaru?
Qvido Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 V 30. 5. 2014 v 22:52, Street Glide napsal: ....v zimě se mi nějak nechtělo makat,ale jelikož je teď nic moc počasí,tak jsem se pustil do lehčího tuningu :-))))Tvl. na začátku sezony to takhle rozkuchat.
Street Glide Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Odesláno 1. června 2014 Instant:......nič také,.....robim zástavbu "mikrovlnej trůby"......:-))) .....když jednoduchej Harlej,tak jednoduchej,.......není problem,mám na skladě......:-).......Stavba EVO S&S 113cu.i.,....jezdil jsem na něm sprinty,ale teď už jen odpočívá :-)
Ivan Lelák Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 O víkendu jsem byl na srazíku na Mácháči, jeli jsme s Drákulou a velká GS jsme nechali tentokrát v garáži, v pátek chvílemi pršelo a střecha nad hlavou se hodila. Bylo to prima a dorazil i jeden místní člen, poznáte ho?
Qvido Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 (upraveno) V 2. 6. 2014 v 13:33, Ivan Lelák napsal: O víkendu jsem byl na srazíku na Mácháči, jeli jsme s Drákulou a velká GS jsme nechali tentokrát v garáži, v pátek chvílemi pršelo a střecha nad hlavou se hodila. Bylo to prima a dorazil i jeden místní člen, poznáte ho?Bilej kámen,Hradčany a Pekelný doly ? Upraveno 2. června 2014 uživatelem Qvido
instant Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 V 1. 6. 2014 v 23:05, Street Glide napsal: Instant:......nič také,.....robim zástavbu "mikrovlnej trůby"......:-))) .....když jednoduchej Harlej,tak jednoduchej,.......není problem,mám na skladě......:-).......Stavba EVO S&S 113cu.i.,....jezdil jsem na něm sprinty,ale teď už jen odpočívá :-) ..pekny airbrush VZ
Ivan Lelák Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Qvido - OK, ale byly tam k vidění i zajímavé stroje, třeba tohle mělo z Jawy jen motor a zbytek byl krásný, designově čistý a vkusný...
warann Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Začala mi z ničeho nic ukrutně vrzat helma (integrálka Nolan), zřejmě už úplně nesedí vnitřní polystyren. Je to dost na budku. Máte s tím někdo zkušenost? S tím asi nic neudělám, co?
Wanderer Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Pánové, jak to vypadá moje motocyklové brýle dosluhují. Máte tipy po jaké značce se dívat, případně kde nakoupit? Halcyon nebo nějaká jiná? Jde mi o naprostou klasiku - letecké brýle, a kvalitu tj. podšité kůží.
TLD Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Ahoj. Mam Halcyon a jsem spokojenej. Bral jsem je z UK, protože to bylo za dobrou cenu. Vozim je s prilbou Davida Jet. Když se chci kochat, beru je i na silnějšího nahace a do 13Okm bez problemu. Za me jsou to solidni, dobře vypadajici bryle za dobrou cenu.TL
Filip.J Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 V 29. 5. 2014 v 20:18, nAscA napsal: Dnes me docela zaujalo toto video. Trosku jiny pohled na motorkare.https://www.youtube.com/watch?v=sOLP5X5tBsU&list=UUi25Xdk-495BahMAAgKHXQAPán ve 3:20 má pěkné vintážní hodinky Jinak video je samozřejmě fajn.
enGiN Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 V 16. 6. 2014 v 18:05, Wanderer napsal: Pánové, jak to vypadá moje motocyklové brýle dosluhují. Máte tipy po jaké značce se dívat, případně kde nakoupit? Halcyon nebo nějaká jiná? Jde mi o naprostou klasiku - letecké brýle, a kvalitu tj. podšité kůží.Hodně se mi líbí tyhle, jen ta cena je docela dost
Doth Odesláno 27. června 2014 Nahlásit Odesláno 27. června 2014 Jak je ten den v práci hned veselejší
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se