instant Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 ...siwe, i s transformátorem, to je nejvíc!Je to najvychodnejsi transformator byvalej povojnovej CSR
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2014 Hele, co by todle mohlo bejt za motorku? Je to nejaka Honda, tak ctyrkilo tipuju, ale typ...? Toby se mi neco takovyho libilo, jen tak na litani kolem komina, do prace atd....
watchesss Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 No mam na vas otazku, poradi mi niekto? Vismol som si, ze pri jazde na HD sa mi pri tych vibraciach vybije baterka na FitBit za par minut. Nerad teraz nosim akekolvek automaty ked jazdim, nosievam Quartzky v domneni ze Quartzom to menej vadi Mozu tie vibracie nejako poskodit strojcek na automatoch?
instant Odesláno 17. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2014 (upraveno) na harlej sa hodinky nenosia edit: aspon je konecne jasne preco.edit2: fitbit sa asi moze, ale aj tak sa vybije Upraveno 17. srpna 2014 uživatelem instant 1
Horhe Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Hele, co by todle mohlo bejt za motorku? Je to nejaka Honda, tak ctyrkilo tipuju, ale typ...? Toby se mi neco takovyho libilo, jen tak na litani kolem komina, do prace atd....mms_img1721456528.jpgSL 350
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Myslíš? No, nicméně v neděli si jedu pro toto a udělám z toho takovýho scramblera.
Horhe Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Myslím že jo A proč si nekoupíš rovnou Scramblera?
Ivan Lelák Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Zmizík - z toho je hřích dělat cokoliv jiného, na fotce je přímo kus, pro který jedeš? Přijeď seukázat na kafe do Bolehoště...:-).
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Myslím že jo A proč si nekoupíš rovnou Scramblera?A tak možná jó a trošku překopaná. T. Scrambler drahej, těžkej, moc novej.
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Zmizík - z toho je hřích dělat cokoliv jiného, na fotce je přímo kus, pro který jedeš? Přijeď seukázat na kafe do Bolehoště...:-).No možná je to hřích, no... Každopádně jestli to budu nějak upravovat tak tak, aby se to dalo dát do původního stavu. Za pozvání dík, rád se stavím.
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 chlapi, vy se v té jedné stopě vyznáte, co udělat debilovi, co mi už tak týden (v obci, ale holt skoro na konci - i když za naším barákem je ještě jeden a pak školka) před barákem jezdí tak kilo, kilo dvacet, možná víc? (voni jsou teda dva, spz není vidět) Teď tam (do školky) děcka nechodí, až od září, ale i tak mi to nepřipadá normální a ocelové lanko natahovat nechci....
Duke650 Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Oslovit PČR ? Cokoli jiného smrdí průserem
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) Oslovit PČR ? Cokoli jiného sm.dí průseremnad tím jsem uvažoval, ale těžko jim řeknu, že už tak dejme tomu desetkrát - obvykle kolem poledne, mi kolem baráku projede šílenec.To by muselo do té školky chodit děcko starostky. Ta ulice má cca 700m, rozjíždí se už tak z poloviny - proto je slyším a i jsem viděl, bohužel vyfotit nestíhám. Dnes byli na 100% dva, třeba to skončí, když je po GP Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem gougy
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) hmm, tak teď projeli zase, vzduchovu 5,5mm mám taky, ale taky to nebude dobrej nápad, opravdu babo raď, to na ně mám čekat před vchodem na plastové židličce s lahváčem v ruce? Pak se není moc co divit, že vás všechny hážou do jednoho pytle, byť je to nefér a nesmysl, protože na mašině se dá nádherně žít. Edit: asi zkusím sehnat tu figurínu poldy z papíru, to bude fungovat Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem gougy
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Hele nebo jestli tam je kandelábr tak tam pověsit takovou tu budku, jakože radar. Já se toho vždycky teda leknu a zpomalím.
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 (upraveno) Hele nebo jestli tam je kandelábr tak tam pověsit takovou tu budku, jakože radar. Já se toho vždycky teda leknu a zpomalím.dobrej, co dobrej, výbornej nápad, jsou tu stromy, jdu něco vyrobit (snad namísto budky nedostanu od Greenpeace na budku ), pořád to bude lepší než kdybych dělal toho policajta Před chvilkou tu nezávisle byla sousedka a taky z toho nemá radost (bojí se o psa, vždycky prej dostane šok a vyšiluje - on teda roztomile skáče všema čtyřma tlapama nahoře a minimálně metr nad zem, ale asi to není tak fajn). Nevím, co komu jeblo v hlavě, nebo jestli dárek, který si potřebuje užít... Edit: radar tu je, ale z druhého směru, při vjezdu do obce a dokonce přemýšlím, že je i dost motivační, když vidí na displayi svou rychlost, ale mě dělají víc starostí ti, co jedou ven. Upraveno 18. srpna 2014 uživatelem gougy
jencekgs Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Musi to byt vypatlanci. Zkus se schovat za sloup a jak pojedou, vyfot je s bleskem, pak jeste jednou ze to foti i ze zadu a snad to pomuze. Myslim, ze kdyby si chytl jejich spz a sel na policajty, myslim ze s tim neco muzou udelat. Ale treba je tu nejaky policajt, co by mohl poradit. Nesnasim to litani po obci. Pripadne narocit na video a zanest na policii. Z videa se da celkem dobre urcit ze je rychlost vyrazne nad limit. Vem si hodinky, fotostan, fot si pred barakem a jak pojedou, zadokumentuj.
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Musi to byt vypatlanci. Zkus se schovat za sloup a jak pojedou, vyfot je s bleskem, pak jeste jednou ze to foti i ze zadu a snad to pomuze.Myslim, ze kdyby si chytl jejich spz a sel na policajty, myslim ze s tim neco muzou udelat. Ale treba je tu nejaky policajt, co by mohl poradit.Nesnasim to litani po obci.Pripadne narocit na video a zanest na policii. Z videa se da celkem dobre urcit ze je rychlost vyrazne nad limit.Vem si hodinky, fotostan, fot si pred barakem a jak pojedou, zadokumentuj.jj, to jsem zkoušel, ale nemám se svou technikou šanci, pokud nezabere budka, dám ven na okno kompakt a zkusím to video, bude ze mě Lidová Milice i bez pásky na rameni :DJako neřešil jsem to, občas se vždycky magor našel, jsme přeci jen paralelně s dálnicí... akorát ten poslední týden a něco jednomu (dvěma) klukům hráblo a nebezpečné to bude v tom září, třeba se to zklidní, zatím jdu řešit tu budku :D to bude prča, už jsem něco vhodného našel, akorát začalo pršet
Wanderer Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Zaparkuj tam auto s kamerou. Ta může běžet nonstop. Řeším něco podobného s jedním blbcem odvedle. Akorát ten má jakejsi pseudotuning na autě, takže dělá hlavně bordel.Ale je to magořina. řeknou ti, že potřebujou důkazy a to abys byl furt ve střehu, kameru po ruce. Dál by to měla řešit obec v součinnosti s policií, pokud stěžovatelů bude víc, má to větší šanci.
Ivan Lelák Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Natočit, vyfotit včetně SPZ, PČR, zkusit zastavit a slušně poprosit, aby jezdili pomalu, protože máš dítě co tudy chodí, že je máš natočené, ale motorkáře máš rád, tak by ses rád nejprve domluvil. Mimochodem, policie prověřuje i takováhle oznámení, kdysi jsme jeli na motorkách po vesnici předpisovou rychlostí a jednoho blbečka v autě to vytáčelo tak, že najížděl zezadu do kamarádky, co jela poslední. Její manžel to viděl, najel vedle toho auta a skrz okno řidiče okřikl, nic dramatického, žádné kopání do dveří nebo zrcátek. Za vesnicí nás chlap předjel, bylo vidět že telefonoval a zmizel v dáli, určitě rychleji než 90. Za chvíli nás dojeli policajti, že dostali avízo, že tu skupina motorkářů ohrožuje řidiče. Vše jsme jim vysvětlili, vraceli jsme se navíc na cestovních endurech z Rumunska, opravdu jsme nevypadali jako někteří desperádi z MC spolků, tak se omluvili že nás zdrželi ale že to vyřešit musí a jeli dál.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se