Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mám v budúcnosti na pláne kúpiť Ducati 1198 Panigale :) ak budú peniaze. Momentálne mám 4 valček Hondu CBR 600 RR 2003 rok. Je to strašná raketa ale chcelo by to niečo novšie :)

Upraveno uživatelem Kusaj
Návštěvník Strocek
Odesláno
  V 11. 10. 2015 v 15:34, PepaSFI napsal:

už jsem to napsal do naštvaného vlákna takže jen stručně: NESVIŤTE DÁLKOVÝMA! je to blbý, je to hnusný, je to nebezpečný!

Tak proč je tam výrobce dává? A člověk by řekl, že když si v noci v lese posvítíš dálkovýma, že toho uvidíš víc a ono je to nebezpečný...

Návštěvník Strocek
Odesláno

Tak to by spíš měl napsat. Kluci dodržujte zákon o provozu na pozemních komunikacích a neoslňujte ostatní účastníky dálkovými světly. Zkráceně dodržujte předpisy a nepáchejte přestupky  ;)

Odesláno

No pokud ti RR připadá jako strašná raketa tak bych spíše volil 959 Panigale s motorem o objemu 955 ccm nebo starší ségru 848. Nehledně na to že přechod z 4hrnku na 2 bude takový malý kulturní šok. :D 

V 11. 10. 2015 v 15:46, Kusaj napsal:

Mám v budúcnosti na pláne kúpiť Ducati 1198 Panigale :) ak budú peniaze. Momentálne mám 4 valček Hondu CBR 600 RR 2003 rok. Je to strašná raketa ale chcelo by to niečo novšie :)

Odesláno
  V 11. 10. 2015 v 15:56, Strocek napsal:

Tak to by spíš měl napsat. Kluci dodržujte zákon o provozu na pozemních komunikacích a neoslňujte ostatní účastníky dálkovými světly. Zkráceně dodržujte předpisy a nepáchejte přestupky  ;)

já myslím že kdo chtěl chápat ten pochopil. Je mi celkem fuk jestli někdo jiný jede podle předpisů, jen mi vadí když někdo zbytečně omezuje, obtěžuje a ohrožuje ostatní. Prostě když někdo někomu svítí do očí, je to svinstvo ikdyž by to třeba nebylo podchycený v zákoně.

Odesláno (upraveno)

to bocko: Tak výfuk se vždycky pořeší aftermarketem ne? Stock opravdu neni nic moc.

edit: kuwa, zapomněl jsem jak se vkládají videa?

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno (upraveno)
  V 16. 10. 2015 v 19:26, Roland Sands napsal:

Když už něco v tomto stylu tak třeba tohle. Drátěný kola, černý vydlice a zadní blatník místo plastového držáku na spz.

V7 Clasic - je hezký, ale cenově tak na dvojnásobku Brevy. A vzhledem k tomu že to pojede pratkicky stejně, tak to je  hodně peněz za styl. 

Upraveno uživatelem klobadysek
Odesláno

Pro některé sezona ještě neskončila a já už se chystám na další. Nějak se mi to začíná po domě kupit. Před nějakou dobou mi kamarád dovezl ráfek který čeka na přepletení. Minulý týden dorazily gumy. Dnes jsem vyčistil a ošetřil boty silikonovým sprejem. Ještě by to chtělo vyčistit kombošku ale na to už jsem línej  :D .

post-32685-0-05003700-1445084212_thumb.jpg

post-32685-0-85196000-1445084222_thumb.jpg

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Tak sezona je u konce Electra se pomalu rozebira a Sporty pujde zas o kus dal na tatu je malej ..........

post-30201-1445345461,34.jpg

post-30201-1445345503,44.jpg

Upraveno uživatelem Jagman
  • po 2 týdnech...
Odesláno

O víkendu se prostě nedalo nevyjet. Dal jsem něco málo přes 700 km. Nejdřív jsme byli pro kámoše v hradeckém H-D mrknout na Electru, a na zbytek víkendu jsem potom vytáhl Adventure, aby moc nezahálelo. Ty podzimní barvy jsou úchvatný! Už se těším, až něco nafotím z výšky. 

Odesláno

Cyrile jak to děláš? Já jsem si od léta ani nestačil seřídit předstih a karburátor na Jawě, párkrát jsem ještě svezl kluka v sajdě a teď když přijedu z práce, tak než bych se navlíknul do kůže, bude dávno tma. A ty do toho stačíš ještě drandit ten tvůj hadr s vrtulí.  :lol2:

Odesláno

Vždyť to víš. Byls u mě. Letiště 3 minuty od firmy, motorky u rypáku. Stačí se rozhodnout a jet, nebo letět. Zorganizuj si líp práci. :cheers: .  Dělám si prču. Vím. Není to jednoduchý. Když nejsi pánem svého času. :giljotiini:  

Odesláno

Tak já v podstatě pánem svého času jsem, spíš jak to kombinovat s malými dětmi. Záleží na prioritách. Proto renovace moto počká, kluk je malej jen jednou.

Odesláno
  V 5. 11. 2015 v 18:05, Wanderer napsal:

Tak já v podstatě pánem svého času jsem, spíš jak to kombinovat s malými dětmi. Záleží na prioritách. Proto renovace moto počká, kluk je malej jen jednou.

Myslel jsem zorganizovat si čas v práci. Jezdím hlavně v té době. Když to jde. A lítám, když ještě zbytek rodiny ani neví o světě a všichni chrápou jak křečci. Pokud není zima, tak je i na motorce líp, když jsou prázdný silnice. Jedinou nevýhodou je potom větší riziko srážky se zvěří. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...