Wanderer Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 V neděli má být hezky, takže inspirován vytáhnu po ránu BMW. :-)
nividic Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Good luck! a něco vyfoť, strašně rád se na ten tvůj stroj dívám.
romanm Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Zdravím, všiml jsem si že jsou zde fanoušci značky Moto Guzzi, přispěji pár fotkami Grisa s podzimní kulisou..
lupožrout Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Sice nejsem "fanoušek" MG, ale tohle je krásný kousek:-)
klobadysek Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 V 6. 11. 2015 v 17:05, romanm napsal: Zdravím, všiml jsem si že jsou zde fanoušci značky Moto Guzzi, přispěji pár fotkami Grisa s podzimní kulisou.. Podzimní kulisa, jaká podzimní kulisa? Aha, ono na té fotce je něco jinýho než MG? Jsem fanoušek MG a tak mi nezbývá než pogratulovat k tomuhle krásnýmu "Šedivcovi" v zelené. Taky bych si ho dal líbit, v sobotu si jedu pro Brevu.
gerhard Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Super. Postni potom fotky, Ja som vycuval,nemam na to gule.
Pavelpu27 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Griso je prostě krásná motorka. O tom žádná.
Karol Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 .....tohtoročna Albania http://whisky.rajce.idnes.cz/Albanie_31.8-11.9.2015/
klobadysek Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 V 10. 11. 2015 v 3:00, gerhard napsal: Ja som vycuval,nemam na to gule. Nechal jsi se zbytečně vystrašit.- ježdění na motocyklu je v podstatě stejně nebezpečné jako jízda na kole, s tím rozdílem, že rychlost nerovná se svalové hmotě v nohách. Jak tě znám, tak si myslím, že bys na tom byl v pohodě. S přítelkyní byste měli vyzkoušet napřed skútr 125ccm - to můžete řídit asi i na Slovensku se sk.B, ne? Taková Honda PCX se sice nemusí zdát jako ideální vstup do světa motocyklů ale když zjistíte, že dvě kola opravdu nejsou pro Vás tak ji po sezóně (nebo dřív) prodáte hravě i s helmou, nebo si ji necháte jako skvělou alternativu dopravy do města. Myslím, že skútr je cesta nejmenšího odporu pro začátek, fakt doporučuju.
gerhard Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Asi ano. Bolo by to vyborne na dojazd do prace. Pacia sa mi vsetky aspekty co jazda prinasa,volnost,flexibilita,technika,dizajn,viac citis krajinu. Treba mat len odvahu vyrazit na cesty nechraneny. To mi vadilo aj na cestnej cyklistike,preto som jazdil len lesy. Pride jar. Tesime sa na to vsetci,cas ukaze. Dakujem ale za povzbudive slova.
Cyril Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 V 10. 11. 2015 v 18:47, Karol napsal: .....tohtoročna Albania http://whisky.rajce.idnes.cz/Albanie_31.8-11.9.2015/Dyť to je naše stará bahenní parta! Čára, Wisky a Vilda! Super!
Návštěvník Strocek Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Tak sem si kluci udělal radost. Člověk si ani neuvědomí, že když doteď jezdil na silnici, že bude muset na enduro kupovat všechno znova... Boty už mám vybraný, pro ty zase po další vejplatě..., ale kdyby měl někdo tip na dobrý hadry na enduro, tak si klidně nechám poradit. Nechci vyloženě to nejlevnější, ale zase né pecku, prostě zlatej střed.
TLD Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Peknej skopicek. Shopu je hodne. Zkus treba Razzo,myslim, ze maj nejaky akce zrovna. tl
Roland Sands Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 V 14. 11. 2015 v 0:48, Strocek napsal: Tak sem si kluci udělal radost. Člověk si ani neuvědomí, že když doteď jezdil na silnici, že bude muset na enduro kupovat všechno znova... Boty už mám vybraný, pro ty zase po další vejplatě..., ale kdyby měl někdo tip na dobrý hadry na enduro, tak si klidně nechám poradit. Nechci vyloženě to nejlevnější, ale zase né pecku, prostě zlatej střed. Helma parádní ale chybí tam trochu barvy např. (viz foto). U nás se tím zabývá firma Slim Grafix.Co jsi vybral za boty? Letos jsem kupoval Alpinestar TECH10 starší model, takže za přijatelnou cenu a max spokojenost.
CEGY Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Předělávka do Red Bullu může do značné míry překročit cenu přilby..
Karol Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) V 11. 11. 2015 v 9:01, Cyril napsal: Dyť to je naše stará bahenní parta! Čára, Wisky a Vilda! Super! jj s Vildou a Čarov som bol prvne ...super kluci.....s Whiskym mam už nejake tie Rumunska,Ukrajiny a Maroko Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem Karol
Návštěvník Strocek Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 (upraveno) Kokosa a brejle jsem právě kupoval v razzo a hadříky tam taky mám v plánu omrknout, včera nebylo moc času. Boty mám vybraný Foxy, víc bych za boty asi dát nechtěl http://shop.razzo.cz/boty-motokros-enduro/8984-panske-boty-na-motokros-enduro-fox-racing-comp-5-boot-white-2016/ Já jsem chtěl kokosku v barvě stroje a hadrů, ale neměli právě nic co by mi vyloženě ladilo, jako byly tam pěkně barevný, ale o 2600/3600,- dražší za barvu, ale když mi to neladilo s celkem, tak jsem volil univerzální bílou a jako není to špatný. Barvy RedBull nebo Monster jsou pěkný to zase né že né, ale ty bych si nechal jedině kdybych takovou helmu dostal od sponzora, případně od někoho zadara a nebo o dost levnější, odmítám někomu dělat reklamu a ještě za to platit . Upraveno 14. listopadu 2015 uživatelem Strocek
TLD Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Cece, do Foxek na nohu bych nesel, ja stejne jako Roland jezdim Alpiny, jak na silnici tak na off. Koukni jeste na Gaerne, Sidi. Na nohach bych nesetril, to se radsi kup mene atraktivni dres a katata. Jen muj nazor.tl
Roland Sands Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2015 Už samotná pořizovací cena této přilby není nejnižší, což chápu protože by se mělo jednat o nejbezpečnější MX prřilbu na trhu. Předělávka do Red Bull barev byl pouze příklad, samozřejmě že se cena odvíjí od náročnosti motivu, použitých barvách s samotném času stáveném výrobou. Tyto helmy používají často profesionální sportovci, výrobce počítá s tím že vetšina techto přileb půjde na nástřik k sponzorům. Proto mají v nabídce základní barvu (bílá, černá). Abych to nějak shrnul. Při pořízení bíé helmy bych volil nějakou individualizaci ve formě přezdívky nebo oblíbeného čísla. Ta bílá je na mě prostě moc bílá , z helmy bude originál a nebude to stát ranec. Nebo se na to vykašlat a za ušetřený prachy koupit benzín a jezdit. Pěkně barevná helma jestě nikoho nezrychlila .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se