instant Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 ja som si dal aj vcera aj dnes, akurat som nefotil take romanticke zabery v prirode, no..
Juraj11 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Nevíte někdo o nějaké alternativě na sedlo místo toho abych musel nechat dělat gelové.Mám Transalpa a včera těch 200km bylo docela znát
Duke650 Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Někdo si pod kalhoty bere cyklistické kraťasy s tou vložkou.. nedělám si srandu
klobadysek Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 to Juraj11 http://www.motea.com/en/seats--accessories/seat-cushions-c4043.htm
pepas Odesláno 28. března 2016 Nahlásit Odesláno 28. března 2016 Bylo hezky, ale u nas zima, tak jsem jen ozivoval po zime
instant Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Na takej jawe som sa ucil jazdit ako 10 rocny. Vyzera fakt pekne. S odstupom casu som dospel k nazoru, ze to bola asi posledna poriadna jawa.
Karol Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 (upraveno) ...ja som mal panelku ,velmi dobre spomienky :-),ale dokurvil som ju vtedy in pubertalnou prestavbou Upraveno 29. března 2016 uživatelem Karol
klobadysek Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Pro fanoušky Džawy - http://www.jawa-muzeum.cz/ Byť jsem fanouškem této značky nikdy nebyl, tak jsem se tam včera stavil a pěkný. Doporučuju.
TLD Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Pamatuju se na prvni stunt videa co jsem kdysi videl, na prvni SF dny u nas a je neskutecny jak se to vyvijelo a co jsou dneska ty kluci schopny zajet...
pepas Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 Taky bych řekl ze to bylo ještě na urovni. Tak ono s reinkarnaci jawy 250/350 neslo vydrzet vecne, to je jesny. Jinak jsem hlavne Cezetar....
instant Odesláno 29. března 2016 Nahlásit Odesláno 29. března 2016 V 28. 3. 2016 v 17:43, Juraj11 napsal: Nevíte někdo o nějaké alternativě na sedlo místo toho abych musel nechat dělat gelové.Mám Transalpa a včera těch 200km bylo docela znát ked ta boli zadnica z tvrdej sedacky a nakladas kilometre, gelovke sa tazko nieco vyrovna. teda lepsie je mat poriadnu sedacku origo, ale ked to vyrobca nezvladne, treba si pomoct najlepsim moznym sposobom. to je pocit ako keby si mal novu motorku. Moj predchadzajuci milasek nafasoval nove sedlo po prvej dlhsej jazde. Cim si tazsi a vzpriamenejsi pri sedeni, a cim viac je ta motorka honda , tym skor si ho kup. je to ulava. ale treba to skusit, nie kazdemu ten neobvykly pocit zo sedenia na gelovej sedacke vyhovuje
Karol Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 .....CB čko strašne som po nom prahol nadherna motorka až som nakoniec kupil.....pre mna obrovske sklamanie, verzia bez kapotaže utrpenie,ram sa kruti pri vysokych rychlostiach,vysoka spotreba,motor bez guli furt ja elektromotor.....šla hned z domu.
Návštěvník Strocek Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Tak ono obecně motorka bez kapotáže je od 150 km/h spíš k nasrání. O víkendu jsem potáhnul KTM a potřeboval jsem krátkej přejezd po dálnici, kde jsem atakoval stopádlo a asi by dala i víc (bych musel asi zalehnout...), ale v tý rychlosti to je regulérní vopruz a motokrosová helma tomu moc nepřidá, stejně tak jako absence 6 kvaltu u LC4
Cyril Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Asi po pul roce jsem včera probudil ze spánku zatím poslední přírůstek v mojí HD partě a najel něco přes kilo. Ten karbec má něco do sebe. Upraveno 30. března 2016 uživatelem Cyril
(z)denny Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 V 30. 3. 2016 v 7:55, Strocek napsal: Tak ono obecně motorka bez kapotáže je od 150 km/h spíš k nasrání. O víkendu jsem potáhnul KTM a potřeboval jsem krátkej přejezd po dálnici, kde jsem atakoval stopádlo a asi by dala i víc (bych musel asi zalehnout...), ale v tý rychlosti to je regulérní vopruz a motokrosová helma tomu moc nepřidá, stejně tak jako absence 6 kvaltu u LC4 Jůů, ono se už u nás na dálnici může jezdit víc jak 130 km/h? Kolega říká: "kapotovaný motorky jsou pro bačkory. Chlapácká motorka je naháč. Na něm si alespoň užiješ" :-)
Návštěvník Jagman Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Cyril: zrovna ty si koupis karbec s vodevrenejma rourama? To mi nesedi
instant Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Odesláno 30. března 2016 Nekapotovane vs kapotovane.. Povim jak to je: najprv si mlady a delas machra na nahaci, krk boli ale nevadi. Vyzera to kul, jazdi to jak pila. Potom sa nahodou prevezies na spravne okapotovanej a uz inu nechces. To iste mas so silikonovymi blondinami, Grand Seikom, dobrou vodkou, osemvalcovym SUV.. Chapeme sa vsetci myslim jasne Nahace su moja srdcovka, ale dnes uz jedine v Cyrilovom style - mas toho plnu stodolu a to Griso vlavo vzadu, no tak to je na piatkove jazdenie. Ale ako jedinu motorku by som to uz dnes asi nedal. A ked tak nie nadlho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se