Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Priatelia s hrozou som zistil ze v mojom zazraku chyba sada naradia. Byva v takej sade nejaky dolezity zvlastny nastroj, co sa inde nezozenie? (kluc na sviecku uz mam)

Odesláno

třeba na třiapůle jsem měl měrky na předstih a na hondě klíč na předpětí vidle. Šlo by to asi i sikovkama, ale bylo by to ožužlaný.

Odesláno

Taky jsou dobrý klíče na povolení zadního kola a na došponování řetězu, ale ty se dají půjčit všude, kde je civilizace. Pokud tam teda nemáš kardan.

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

jako závadu nedošponovanýho řetězu asi není akutní řešit a s tím dojedeš domu. Nevim o jakou mašinu jde a něco jinýho se bere na mašinu okolo komína něco jinýho na GS do Rumunska. Ale prostě klasika, klíče co sou na mašině 8,10,13,17,19, imbusáky, šroubovák, siky nebo kombinačky pevná izolačka pak sem ještě vozil opravnou sadu na lanka a sprej do pneu, když to někde bodneš. Ostatní složitější opravy stejně na místě něuděláš. Klíč na svíčku sem sice vozil, ale na Fároši to stejně nemělo cenu, protože než se dostneš na svíčky tak musíš rozbrat plno věcí, ale zase na Jawu nebo Čízu to je povinnost, stejně jako slabej drátek na vyčištění trysky.

ještě teda doplním, že vozím nůž Leatherman Charge TTi a tam sou slabý kombinačky i plno šroubováků, křížáků, imbusáků je to malý skladný a kvalitní a uděláš s tím hrozně moc. 

Upraveno uživatelem Strocek
Návštěvník km.kmk
Odesláno

jako závadu nedošponovanýho řetězu asi není akutní řešit a s tím dojedeš domu. Nevim o jakou mašinu jde a něco jinýho se bere na mašinu okolo komína něco jinýho na GS do Rumunska. Ale prostě klasika, klíče co sou na mašině 8,10,13,17,19, imbusáky, šroubovák, siky nebo kombinačky pevná izolačka pak sem ještě vozil opravnou sadu na lanka a sprej do pneu, když to někde bodneš. Ostatní složitější opravy stejně na místě něuděláš. Klíč na svíčku sem sice vozil, ale na Fároši to stejně nemělo cenu, protože než se dostneš na svíčky tak musíš rozbrat plno věcí, ale zase na Jawu nebo Čízu to je povinnost, stejně jako slabej drátek na vyčištění trysky.

ještě teda doplním, že vozím nůž Leatherman Charge TTi a tam sou slabý kombinačky i plno šroubováků, křížáků, imbusáků je to malý skladný a kvalitní a uděláš s tím hrozně moc.

V Charge sou imbusy? Mám wave a tam nejsou a chybi mi.
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

jj tam jsou i imbusy a hojně využívám, ale mám sadu jenom 6 náhradních bitů, což mi stačí, ale jde dokoupit sada těch 2 platíček, plná bitů. Alza 1200, ebay za 900 včetně poštovného.

https://www.alza.cz/sport/leatherman-bit-kit-d2915184.htm?kampan=adpla-sp_vyrobci_vyrobci&gclid=COfbgumxjswCFYTGGwodvdAKSQ 

http://www.ebay.com/itm/Leatherman-Bit-Kit-LT27-42-bits-in-one-set-Wave-Charge-MUT-Surge-Skeletool-NEW-/252330349997?hash=item3ac00f95ad:g:bOsAAOSwPc9Wy05y

Odesláno

jj su tam imbusy, sic take pofiderne ale su, mam ten zazrak tiez.

inak k motorke, je to stary bandit 12 a ano je to len okolo komina, len v sobotu a len za pekneho pocasia :D,... slo mi o to, ci tam v tom originalnom naradi nie je nejaky superobskurny tool, bez ktoreho sa neda zit, ale zda sa ze nie,.... podla internetu najobskurnejsie, teda okrem kluca na sviecku, je tam cosi na nastavenie zadneho tlmica a u toho sa asi pouzitie v poli nepredpoklada.... potom uz len par otvorenych klucov, srobovak, imbus a klieste,... inak u bandita sa k svieckam dostat da, len vytiahnes fajfku a mozes ist na sviecku

kazdopadne dik

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Premejslim, ze bych se jel ted na jare podivat do Cernobylu, nez tam zmizne radiace. Nechce se nekdo pridat? Kdyztak do SZ.

Odesláno

Musím se pochlubit, na GSo jsem si koupil nové desky a gripy.

Na výměnu gripů jsem mrknul na Trubku a je to brnkačka, starej se opatrně odřízne, heft se nastříká lakem na vlasy aby tam šel krásně grip nastrčit a je v podstatě hotovo.

Protože mám léta takové lepidlo ve spreji tak si říkám, kamaráde sichr je sichr přidáš i lepidýlko.

Protože jsem někdy kluk šikovná bylo vše i s destičkama hotové ani ne za hodinku, paráda.......

Druhý den jedu do matičky Prahy pro takovou blbost, za hodinu má pršet, to ale v pohodě stíhám na otočku, jen se ochladilo a já si zapnul vyhřívání heftů, hádejte co se stalo?   

Návštěvník Zmizík
Odesláno

já taky, ale do teď sem nepochopil jako za co

Ja to mel jednoduchy, oznacil sem moderatora za picu.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Svevolne mne delal tecky ve slove curak. Ale radsi uz toho necham aby se to nebralo, ze sem se nepolepsil.

Návštěvník km.kmk
Odesláno (upraveno)

Svevolne mne delal tecky ve slove curak. Ale radsi uz toho necham aby se to nebralo, ze sem se nepolepsil.

Hele...a kterymu s to řek. ..? :-) Upraveno uživatelem km.kmk
Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

já sem jenom napsal, že jsem jednou dostal ban za blbou profilovou fotku a postnul jsem jí jako pro zajímavost, že vo nic nešlo a dostal jsem ho taky...

Odesláno

Mě tady také úmyslně upravují texty, ale jak píšeš, peace a doufám že nás nepředělají nebo jak se říká neaktualizují :-)

Odesláno (upraveno)

Zůstaly Ti gripy v ruce :)

Musím se pochlubit, na GSo jsem si koupil nové desky a gripy.

Na výměnu gripů jsem mrknul na Trubku a je to brnkačka, starej se opatrně odřízne, heft se nastříká lakem na vlasy aby tam šel krásně grip nastrčit a je v podstatě hotovo.

Protože mám léta takové lepidlo ve spreji tak si říkám, kamaráde sichr je sichr přidáš i lepidýlko.

Protože jsem někdy kluk šikovná bylo vše i s destičkama hotové ani ne za hodinku, paráda.......

Druhý den jedu do matičky Prahy pro takovou blbost, za hodinu má pršet, to ale v pohodě stíhám na otočku, jen se ochladilo a já si zapnul vyhřívání heftů, hádejte co se stalo?

Upraveno uživatelem dawe009

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...