cali Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 Ja keby som musel jazdit na scrambleri, tak by som asi nechal scramblerizovat nejake velke stare enduro, nieco ako Big. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 16. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2016 @instant super! ved vies co myslim @litra na zaciatok, preco nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 skor je skoda taku africku nadheru vozit len po asfalte.. na to veru nebola stvorena. aby kolega nedopadol ako typkovia co idu ako z bmw katalogov. najdrahsie handry, adventurne GSky a teren to nevidi cely zivot musime ho tu spravne naformatovat ja som si dal vylet na Indianovi a musim uznat, za nakoniec sme si na seba zvykli. Clovek to pochopi az ked na tom sedi cely den. kazdopadne, ride by wire by mali zakazat, jak teraz striedam motorky tak zistujem co je to za nezmysel. Ked si niekto na toto zvykne a potom si sadne na nieco normalne, tak to musi mat tuhu stolicu tyzden. trochu parady do vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Instant-to je paráda.Koľko váži taký Indi?n? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Neprisiel mi tazsi ako moja, tak odhadom dost pod 400kg. Ale oni vedia ako to tam nalozit aby to clovek necitil. Jazdi to v ramci svojej kategorie pekne, ma to fajny zvuk, velmi komfortne naladeny podvozok a ergonomiu, mne len vadil ten gumovy plyn a ze tam moc necitim predne koleso. Na to som si musel zvykat dlhsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 (upraveno) Paradni vylet, ale co si vzal za hodinky si nam jeste nerekl Neprisiel mi tazsi ako moja, tak odhadom dost pod 400kg. Ale oni vedia ako to tam nalozit aby to clovek necitil. Jazdi to v ramci svojej kategorie pekne, ma to fajny zvuk, velmi komfortne naladeny podvozok a ergonomiu, mne len vadil ten gumovy plyn a ze tam moc necitim predne koleso. Na to som si musel zvykat dlhsie. Upraveno 17. října 2016 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 quote name="Geodet" post="1787207" timestamp="1476629129"]Jo jo. Motorkáři se dělí na dvě skupiny. Ty co už to položili a ty druhý to čeká.V autoskole jsem to před ctrnacti dny polozil tak, ze mam zlomene dve zebra a zhmozdeny snad cely vrsek tela, nicmene, autoškolu jsem i s timto v patek zdarne zvladl)Takze snad to bylo první poradne polozeni ... (v 50 km rychlosti brzdeni na presnost)Blahopřeju ke koupi, pro začátečníka fakt fajnové. Takovej skoro bych řekl až expediční stroj není sice můj šálek, ale technika to bude jistě dokonalá. To položení k tomuhle sportu patří - osobně jsem nepoznal nikoho, kdo by byl v kategorii "ještě ne". Ostatně máš tam ABS a i s tím automatem se budeš moci více soutřeďovat na stopu, tak snad ...Jinak tě obdivuju, že to vydržíš až do jara, to bych nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 Takto nás naťahujú a mučia. Ideme na kafe s rodinkou aj psom na Donovaloch hotel parádička teraska a vnútri pri recepcii Harley ako delo matná zelená s červenou hviezdou. Šťastný to Róbert - cedulka že už táto konkrétna nie je mání. Predýchal som a dnes v kĺude káva (náš úbohý Delonghi sa lieči ešte v záruke) v podniku v Ke a tam ďálšia vábnička. Pointa príspevku. Je potrebné zakúpiť domov nejaku nescu aby sme sa vyhli predraženým snom do kelu. Ano, proto je tu kategorie Café racer (kam tenhle scram taky patří). Jezdíš od kavárny ke kavárně a při tom si i zapózuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2016 tvl to je manekyn.. aj fuziky ma ale motorka je kus dizajnu, to jako ze hej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Ano, proto je tu kategorie Café racer (kam tenhle scram taky patří). Jezdíš od kavárny ke kavárně a při tom si i zapózuješ... 2560_3000.jpg Vidíš to ma vobec nenapadlo aka sranda fakt. Naozaj škoda by bola tych scamblerov neprevetrať po terene keď to má také drapáky,ale to by ma vobec nebralo. Len fakt naživo móc pekné. Upraveno 18. října 2016 uživatelem gerhard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Osobně žeru práce Filippa Barbacane z Oficine Rossopuro. Ten kluk má prostě talent. Až budou zdroje, tak bych chtěl mít motorku od něho... <iframe width="560" height="315" src="http://www.yout0ube.com/embed/ur6h9737c7o" frameborder="" allowfullscreen></iframe> Upraveno 18. října 2016 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 (upraveno) Link na video, mě to prostě jinak vkládat nejde. Upraveno 18. října 2016 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Paradni vylet, ale co si vzal za hodinky si nam jeste nerekl GS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2016 Link na video, mě to prostě jinak vkládat nejde. Zmaz z adresy https... to "s" a pojde to. Link na video nekopiruj z prehliadaca, ale pod videom na youtube je tlacitko Share (tusim),to ti da spravny link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Kluci, jsem se zamiloval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 (upraveno) Co mi jenom připomíná.... Upraveno 22. října 2016 uživatelem klobadysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Horhe, to uz i na tom cafe raceru muzes aspon do kavarny. Na techdle nesmyslech leda tak 5km/h nekam na gay pride do Ceskejch Budejovic. Pekne fuziky, kokosak, kozenej voblecek a brejle za nozicku v tlame. Co s takovym kramem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 Jak koukám na to sedadlo, tak je dost podobné tomu mému druhoválečnému krámu. A s tím se dá v pohodě ujet 1200km za tejden. Tak bych se toho nebál. Akorát babu na tom nesvezeš a to je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2016 (upraveno) No je to blbý, že je to zrovna v módě, a ještě navíc takovejch divnejch existencí, ale o takovýhle motorce sním přes dvacet let. Edit: @Wanderer: Batoh nevozim, motorka je zábava pro jednoho. Upraveno 22. října 2016 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2016 Brejle za nozicku v tlame.. nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se