Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 14,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tak po neděli rozšířím řady motorkářů... :) Africa Twin 1000 DCT

SUPER, v automatu? :-)

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Ty jo, hmm, pecka a závist. Nemám na motorku čas a konec konců ani škváru. Pak dej info jak moc tě baví a nějaké živé fotky. Dle mého názoru ta motorka nemá chybu, tak ať jsi spokojený :-)

Odesláno

Ty jo, hmm, pecka a závist. Nemám na motorku čas a konec konců ani škváru. Pak dej info jak moc tě baví a nějaké živé fotky. Dle mého názoru ta motorka nemá chybu, tak ať jsi spokojený :-)

Diky. Vzhledem k tomu, ze jsem si teprve včera udelal ridicak na motorku :), tak bude seznamovacka asi az na jare, Ale slysel jsem na ni chvalu a nahodou jsem se dostal k jedne volne (cekalo se na ne pul roku), tak sem se placl přes kapsu...
Odesláno (upraveno)

To si odvážnej. Čerstvej řidičák a hned litra.

No, zacinal jsem na 125 forze :D Upraveno uživatelem Petrando
Odesláno

Gratulacia, ja osobne teda skor nez litra by som sa bal endura. Pokial to nemas len na cestu a planujes aj mimo, tak asi by fakt do zaciatku bolo lepsie nieco nielen mensie ale hlavne starsie a lacnejsie. Lebo mimo cestu s tym zahucat vazne nie je ziaden problem.

Odesláno (upraveno)

Africa Twin super, presne tuto farbu by som bral aj ja.

mam este dva, moc sa mi nechcelo fotit. Cikpauza a tankpauza. Pumpa patri indianskemu kmenu a galon stoji bratm pat dolarov.. ale ako skonstatovali spolujazdici, "stale lacnejsie ako doma" ( =Novy Zeland). Ja zas tvrdim, ze "lepsie ako to tlacit celu noc"  

edit: integralnu prilbu na cruiser nosi na tomto kontinente asi iba Jay Lano a ja.. :) ale clovek si aspon nevysusi oci.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Tak po neděli rozšířím řady motorkářů... :) Africa Twin 1000 DCT

Bude to ta co je na fotce? Včetně doplňků? Kamarád ji taky kupuje, po letech na CBF1000 přechází na enduro, těším se na svezení. Jako pravověrný motorkář jsem o automatu nikdy neuvažoval, ale prý je to skvělé a koneckonců, dá se řadit i ručně. Jaké jsou Tvoje motorkářské cíle?

Odesláno

Bude to ta co je na fotce? Včetně doplňků? Kamarád ji taky kupuje, po letech na CBF1000 přechází na enduro, těším se na svezení. Jako pravověrný motorkář jsem o automatu nikdy neuvažoval, ale prý je to skvělé a koneckonců, dá se řadit i ručně. Jaké jsou Tvoje motorkářské cíle?

Ano, ta co je na fotce je uz moje :) Platil jsem ji minuly tyden. Ted jen dodělávám garaz at ji mam kam dat, tak ještě chvilinku ceka na prodejne a stejne nemam papiry (az za 5 dni ve zrychlenem rezimu).

Co me rikali chlapi na prodejne, tak ten automat je pry super. Ostatne recenze mluvi velmi podobne. Namaslil jsem si ji na prodejne :) Je mrzute, ze takova motorka nemá v zakladu ani zapalovac a ceny za original doplňky jsou docela drsne... Třeba origo padak 14.000 apod. Takze mam třeba origo kufry (paket), hlavni stojan, zvednute sklo, original vyhrivane rukojeti, zasuvka u riditek a zásuvka v zadnim kufru, rozsireni stojanu, nerezovy horni a spodni padaci ram, LED mlhove svetla a nevim....

A motorkarske cile? Nemam zatím zadne velke plany, hlavne se s tim naucit jezdit. Z 90% budu jezdit po silnici na kochani se a zbytek se uvidi. Teren si nechavam jako pridanou hodnotu, kterou tato motorka muze nabidnout.

Odesláno

Když jsem si před dvaceti lety koupil moji první vysněnou motorku Yamaha Diversion 600, tak jsem s ní lehnul 300m za motobazarem, takže ti přeji mnohem více štěstí :-) Toho litru v automatu bych se nebál, ale ty škrábance prostě budou přibývat, ale to k těm motorkám stejně jako k hodinkám holt patří...

Odesláno

quote name="Geodet" post="1787207" timestamp="1476629129"]

Jo jo. Motorkáři se dělí na dvě skupiny. Ty co už to položili a ty druhý to čeká.

V autoskole jsem to před ctrnacti dny polozil tak, ze mam zlomene dve zebra a zhmozdeny snad cely vrsek tela, nicmene, autoškolu jsem i s timto v patek zdarne zvladl)

Takze snad to bylo první poradne polozeni ... (v 50 km rychlosti brzdeni na presnost)

Odesláno

No pěkný. Já zatím letos bez pádu. Ale loni i předloni s pádem. Loni jsem měl naražený žebra a musel jsem spát v křesle. Když jsem si lehl do postele, tak jsem se pak nemohl bolestí zvednout.

Odesláno

Zkusím najít starou fotku promáčknuté nádrže mojí Suzuki, která nese veselý název "my letci máme ocelové ptáky".... smutný vedlejší efekt byl, že jsem nějakou dobu chc.al krev...

Odesláno

Takto nás naťahujú a mučia. Ideme na kafe s rodinkou aj psom na Donovaloch hotel parádička teraska a vnútri pri recepcii Harley ako delo matná zelená s červenou hviezdou. Šťastný to Róbert - cedulka že už táto konkrétna nie je mání. Predýchal som a dnes v kĺude káva (náš úbohý Delonghi sa lieči ešte v záruke) v podniku v Ke a tam ďálšia vábnička.

Pointa príspevku. Je potrebné zakúpiť domov nejaku nescu aby sme sa vyhli predraženým snom do kelu.

Odesláno

Na motoride som nebol asi tri roky. Potom som sa tam prihlasil, prve citanie bol test tohto scramblera, v diskusii som ho nazval predrazenym hipsterskym siditkom naco sa tam do mna pustila miestna galerka a hned viem, ze tam skutocne nepatrim :)

Inac ten army bobber od HD, obrazky gut ale nazivo ma to nezaujalo. To uz skor pozri ten indian chief darkhorse. I ked to je tiez zlocin dat na taku nadheru matny lak.

Nescu nie, to radsej slintat pri dobrej kave..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...