klobadysek Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 instant: díky moc za nápady. Novej Boneville je hezkej, ale mám 185 cm, takže na tom vypadám jak na koloběžce, 55 koní se bojím, že by mě asi už druhej víkend štvalo a přijde mi, že už ztratil skoro všechno ze svého odkazu. Možná tu novou dvanáctku, že bych zkusil. Ale to když koupím a nechám lehce předělat do scramblera, budu na ceně NineT. Griso 1100 jsem měl 3 roky a je to fajn mašina, ale prostě nevím, jestli se k ní vracet. Možná ta dvanáctka čtyřventil by nemusela být zlá. Je to ale trochu těžkopádný bike..no možná ještě zvážím. XR1200 má koule, byla ve výběru když jsem kupoval Griso, s laďákama to málem zbořilo stodolu, ve které ji měl majitel, kam jsem se jel podívat. Ale jak píšeš, úroveň zpracovalní je něco mezi kovárnou a vietnamskou tržnicí.. Ale podívám se na nabídku ještě. Zkoušeli jste někdo Ducati scrambler? Působí to na mě trochu jako metrosexuální hračka pro náctileté..ale nemám bližší zkušenost. Je mi 35, takže ještě nechci bejt za dědka, ale zase z puberty už jsem taky venku.Promiň, nic ve zlým, asi tomu nerozumím, ale připadá mi, že řešís moc svůj image - tuhle bys vypadal jako na koloběžce, že nechceš být za dědka, něco se ti líbí a současně nechceš být za metrosexuála. Je to pro tebe opravdu tak důležitý jak budeš působit na tvé okolí? Jak píšu nejsem žádnej expert, ale to mám tak, že jestli se mi na stroji dobře jezdí, jestli ve mne vzbuzuje při jízdě emoce a jestli se příliš nesere tak ok.
johnymattoni Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 A co něco od Yamahy? XV950 R a výše
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Na motorce která ma 55 koni a budu si kolenama klepat do zubů se mi moc dobře jezdit právě nebude si myslím. Ale tak jasně že řeším i svou image, jinak bych nehledal cafe racer nebo scramblera, což jsou z podstaty motorky úplně na prd Co je na tom špatně? Ale nejdůležitější pro mě je, abych se na tu motorku těšil, aby mě bavila..což je souhrn několika vlastností..vzhled, výkon, jízdní vlastnosti, hmotnost, kvalita zpracování.. Proto se ptám na tu Ducati, jestli to není jen ta image, ale jestli má co nabídnout někomu, kdo najel na různých motorkách přes 100 tis. km. To sice není kdoví jak moc, ale zase nejsem úplnej začátečník, tak aby me to bavilo déle než dva víkendy. Nezastírám, že vůbec nevím odkud se odpíchnout. Asi to chce pauzu a počkat na osvícení.
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Japonce jsem vždycky obcházel..nevím o tom nic..nastuduju. Díky za tip.
Roland Sands Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Pokud bych měl vybírat z italů tak moje volba by jodnoznačně padla na brutalku. Podvozek, brzdy, motor a design je třešnička na dortu. Na téhle motorce se nešetřilo a nejedná se pouze o stylovku do města. Můžeš klidně vyrazit na okruh a užiješ si více legrace než na kdejakém supersportu + na jízdu po rakousku, italii je brutalka stvořená. Výška 185cm bude asi na hranici ale nebál bych se toho a věk v tomhle nehraje žadnou roli. Pořád jsme malí kluci, jen ty hračky jsou dražší Pokud na koupi nespěcháš na jaře pořádá Ducati testovací jízdy nebo lzde domluvit individuální jízdy. http://www.ducati-czech.cz/individualni-testovaci-jizdy.html https://www.tipmoto.com/motorky/mv-agusta/312436-brutale-1090rr.html
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Brutalka se mi vždycky moc líbila, to je pravda.. Dávám na short list;) V rámci výběru bych se na ni moc rád svezl. Dík za tip.
klobadysek Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Na motorce která ma 55 koni a budu si kolenama klepat do zubů se mi moc dobře jezdit právě nebude si myslím.Pokud má motorka výkon 55 koní a není s ní zábava, tak je něco špatně (pokud ji nebudeš jezdit na okruhu, ale jak píšeš nějakou tu kavárnu a kolem komína). Já mám na motorce výkon ještě menší, ale zábavu kupy, ale na okruhy nejezdím to je pravda. Sice mám taky 185 cm ale poměrně konfekční postavu, tak se mi nestalo, že bych se klepal kolenama do zubů. Čísla na papíře klamou, tak bych zvážil Moto Guzzi V7 Stornello - zábava ze staré školy a výkonu přiměřeně našim silnicím. http://silnicnimotorky.cz/motorky/testy-motorky/moto-guzzi-v7-ii-stornello-italsky-poeta/ Tak přeju šťastnou ruku a hlavně kolama dolů.
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 V7 resp i V9 jsou taky v hledáčku..škoda že tomu nedali pár koníků navíc..ale asi je třeba to vyzkoušet, nakolik je to limitující. Děkuju.
Duke650 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Hmm Brutale je krásná ale s výškou 185cm nevím nevímCo třeba toto kladivohttp://m.autosalon.iprima.cz/videa/triumph-1200-thruxton-r
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Thruxton je skvělej..akorát ty zlomený řidítka jsou mi děsně nepohodlný a pak ten jednosic..to by se dalo vyřešit nějakým doplňkovým sedlem určitě.. No..zkusím se na něj zajet podívat..jinak je to totiž hodně blízko tomu co by se mi líbilo.
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Akorát koukám že cena už je stejná jako to NineT.. Což už nevím, jestli bych nezůstal u toho BMW.
TLD Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Dawe,nine t je fajn moto,ale kdyz jsem ho zkousel bylo to mensi nez S3. Tak pri te vysce na tom budes tuplem jak vosa na bombonu. Rodla a sedlo u thruxe si muzes dat dle libosti. Co S4R? Da se sehnat vonavka a svezeni pecka
instant Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Dawe - pod street twin som myslel posledny 1200ccm motor. Thruxton je nadherny kus, obzvlast s tym Douglas kitom (polokapotaz) - skutocne keby som nevedel co s peniazmi, tak si to kupim do obyvacky ako sochu a pozeral by som sa na to. Aj ked si asi treba uvedomit, ze tieto predrazene stylovky (Thruxton, NineT, Norton atd) su presny opak toho, co tie motorky boli povodne. Ked uz sme ale pri tom, ten BMW bude asi praktickejsi a lepsie jazdiaci. + MV Agusta robi predsa aj take zdvihnute verzie (rivale/stradale/tourismo), tie vobec nevyzeraju zle. ja mam napriklad uplne jasno v tom co by boli moje dalsie nakupy:- VFR1200F- 1200 Super Tenere- Triumph Trophy 1200 SE- nejaka Honda so siestimi valcami (Rune alebo GoldWing)- nejaky nestandardny HD (XR1200)...
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Víte čeho se nejvíc bojím..že vyhodím balík za něco, co je ta "předražená stylovka", přesně jak píšete. A pak to budu akorát oprašovat a nebude to to, co vlastně chci..což je něco na čem pojedu při každé možné příležitosti..vezmu jen bundu a helmu a pojedu..do práce, na kafe, po práci se vyvětrat, na rychlej improvizovanej vejlet..a nebudu řešit každej škrábanec, lestit atd. Takže nějakej ten starší ostrej monster je asi taky dobrej nápad.. Výkon pro me hraje roli..slabé motorky me proste po chvili prestanou bavit a hlavně kdyz jsou tam koně navíc, udrzuje to ve me zdravej respekt.. Možná nakonec vezmu na milost i nějakýho staršího Japonce a zainvestuju do nějaké prestavby..nebo nějaké to staré BMW.. Díky moc vsem za nápady.
Duke650 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Jeden z nej nej Monsterů celé historie byl 1100evohttp://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/ducati/ducati-monster-1100-evo/ducati-monster-1100-evo-1066804.html
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ten je teda ale libovej..ještě termixy a je hotovej.
TLD Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Duke, jizdne asi ano, ale pro me uz to neni monster. ale krasnej je, to jo:) Dawe, k tomu vykonu..., cca 5 let jsem mel soucasne speedtripla(08) a scrama(10). Tripla celkem poladenyho, takze vykon mu nechybel. Byl skvelej a jel jako prase. A to byl pak pro me problem, pokud jsem vylozene ,,necestoval´´, tak abych si to uzil, musel jsem tahat. A byl narocnej na kvalitu silnice. To na scramu me bylo jednu kudy jedu a presto, ze to je v podstate taky moderni stroj, tak ta stara koncepce je tam znat. A chci tim rict, ze se scramem jsem to ,,uspokojeni´´ mel klidne v 70-80km/h. A uzival jsem si to naramne, narvat na vyjezdu plnej, protoze jsem vedel, ze to proste muzu a nemusel jsem o tom premejslet, neresit cestu, vsechno se chvelo Pointa je, ze kone nejsou vsechno A jeste k tomu, abys nevyhodil balik a pak zjistil.... to co pises...., ja si na prazdniny koupil krasny r1150r z roku 05. Za par kacek. A musim rict, ze me ta motorka dostala. Presne na to jak pises, proste se me na ni chtelo pro rohliky, vykoupat se k mori, do Krkonos na kyselo a nebo pohonit sporty v zatackach. Rekl bych, ze nic neumela poradne a ve vsem byla dobra A vzhledem k te porizovacce bych sramy a nejaky blbosti neresil. Kdyz bys chtel penez utratit vic, nez ja za Rko, koukni na r1200r classic. Krasnej stroj s nesmrtelnym klasickym lookem. Jede to, je to pohodlny atd... , vsak ten motor cca znas.Tak hodne stesti pri vyberu
Duke650 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Ten jsem ti taky našel :-) http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/ducati/ducati-monster-1100-evo/ducati-monster-1100-evo-1061432.html
dawe009 Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 TLD: Díky, to je přesně to, o čem mluvím.. A proč si ji prodal? Omezelo se to? Aktuálně je tady hezká s akrapem: https://www.motoinzerce.cz/motorky/bmw/931151-r-1200-r.htmlnebo pak tady je Classic: https://www.tipmoto.com/motorky/bmw/317402-r-1200-r-classic.htmlTaky se mi ty motorky moc líbí.. Je to trochu míň stylu než NineT, ale taky poloviční cena a motor je stejnej, podvozkově nebude horší..jako má to logiku. Jenom prostě není tak hezkej.. Ale pokud by to super plnilo tu službu, tak si k tomu člověk ten vztah udělá. Duke: Ta je ale fakt dokonalá. Jenom to aby se člověk zase soukal do kůže před vyjíždkou, protože to úplně láká k tomu, aby člověk brousil kolena..Ale je nadhérná. Měl jsem kdysi GT1000, byla to neuvěřitelně krásná holka, ale tvrdá jako svině a člověk se musel 100 km kodrcat někam, aby se pak 20 km hezky svezl..což se obávám, že bude případ i toho Monsteru. To pak zase snižuje ochotu to vytáhnout každej den.
TLD Odesláno 6. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2016 Dawe, klasik styl ma a nine t je krasna,ale mala a neprakticka motorka za nesmysl:)Loni sel speed, letos scram o prazdninach a bawo v rijnu...., mel jsem v tom prachy a ted nejak vic jezdim na kole.... po dvaceti letech nemam v garage nic Na leto zase neco poridim, asi r1200r, nebo klido zase r1150r. To je moto na vse, dam si zase dva tejdny po evrope a pak to opet asi prodam:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se