Standis Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Americkej, tak trochu pro vzhled, ale až ho uvidim naživo, tak třeba změním názor a jak je to, co se týče spolehlivosti stroje a ceny/dostupnosti servisu u toho tripla?
Gres Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 @cali No predpokladam ze se to ladilo kvuli tomu akrapu a dalsim serepetickam co na tom ma, coz je urcite dobre, ale jsem dalek tomu posoudit kolik to dokaze pridat na vykonu...
Sweden Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Slušnej buchar ... osobně by se mi to moc líbilo, s tímhle člověk nezapadne do sterility hodných japonců kterých je všude mraky. http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/aprilia/aprilia-tuono-1000-r-factory/aprilia-tuono-1000-r-factory-1193471.html Upraveno 3. září 2017 uživatelem Sweden
Gres Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Ostreetovany RSVcko :-)) To by se me libilo vic, kazdopadne Factorka je krasnej pocin, na ty motorce uz neni co vylepsovat, radialni bremba, kovany kola na ohlinsu, jen nalozit do dodavky a hura to rozlozit v kacirku na okruhu :-D
TLD Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Standis, tripla jsem mel od 08 do 16, v podstate skoro od novoty. Zadnej trable, da se rict, ze v kazde casti rep mas autorizak, ale ta motorka nema zadne zaludnosti, zakladni servis udelas sam/kazdej servis. Dily uplne v poho, je na to spousta doplnku. Z UK sezenes vse za rozumne ceny. Gumy jako u kazde moto dle toho jak jezdis. Mel jsem gel sedlo a nebyl problem dat 600-700km/den. Od SW motech jsem mel tankbagl na podkove a na zadek brasnu Kriega a moc rad jsem na nem jezdil i na cca tydeni alpy. Ten motor je vazne super, muzes se kochat a simrat to, ale jak za nej rafnes, tak jedes... Mel jsem male plego a stitek a dalnice do tech 130kmh celkem ok dlouhodobe, ale snazil jsem se ji max vyhybat, ta motorka patri na okresky. Mel jsem tlumic rizeni, to udelalo moc co se jizdy tyce. Za sebe Ti ho doporucuji.Fotka uz tu nekde byla, ale jen pro predstavu jak pekna motorka to je Upraveno 3. září 2017 uživatelem TLD
Sweden Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) TLD > hodně velká paráda Kolik měříš a do kolika cm by jsi tipoval že je jízda na Triplovi snesitelná? Vím, laický dotaz, ale Tripla jsem nikdy nesedlal a ani vedle něho pořádně nestál, přeci jenom tu tyhle bajky nejsou tak dlouho a v takovém měřítku. Upraveno 3. září 2017 uživatelem Sweden
TLD Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 Cau, cca 181cm,84kg. Asi dost zalezi jak mas dlouhe nohy. Je to kratouckej prcek, krasne ovladatelnej. Ale kdyz sem zkousel nineT, tak me prislo jeste mensi. Fakt nevim jak odpovedet, co je snesitelna? Muze bejt borec 170cm a rekne ze je to peklo:). Tech 185 treba by jeste mohlo byt v poho, fakt nevim.
Standis Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) TLD, nó tak to asi přehodnotím, hltám fota, videa, diskuze a vážně se mi začíná líbit Triumph Speed Triple 1050 tak teď kterého? Ještě doplním, po dálnicích to tak často nevidím, spíš okresky http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/?scr=268&s[cat]=2&s[znacka]=triumph&s[model]=triumph-speed-triple&s[rok][0]=2008 Upraveno 3. září 2017 uživatelem Standis
instant Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 NineT je len o trochu vacsia ako Honda Monkey. Ale posledny triple je zazrak ergonomie, vyzera normalne a zmestim sa nanho aj ja, cirkusovy medved.
Sweden Odesláno 3. září 2017 Nahlásit Odesláno 3. září 2017 (upraveno) Tenhle kousek vypadá že je v panenským stavuhttp://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/triumph/triumph-speed-triple/triumph-speed-triple-1050-1193082.html Upraveno 3. září 2017 uživatelem Sweden
Petrando Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Radi bychom s kámošem za 14 dni na prodlouzeny vikend do Rakouských Alp, ale nebyli jsme tam ani jeden... Muzete doporucit něco na pohodu? Oba jsme spis zacatecnici a cestovani jen po asfaltu, takze zadne horske stezky Diky za tipy, nejlepe formou SZ, Petr
Standis Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 km.kmk, ta fešanda patří Tobě? chlapci a jak moc je to složité s dostupností servisu u Triumph? zvládne ho každý lepší mechanik? četl jsem, že servisů na japonce je snad v každém větším městě, ale na anglána, móc málo
mAra_ Odesláno 9. září 2017 Nahlásit Odesláno 9. září 2017 Dneska jsem se rozhodl... Bude to nový Fat Bob.... Nightster půjde do světa a půjdu to objednat.... Ať shorim... Btw. Nechce někdo koupit nightster 2008 ?
Návštěvník km.kmk Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 (upraveno) V 9. 9. 2017 v 22:40, Standis napsal: km.kmk, ta fešanda patří Tobě? chlapci a jak moc je to složité s dostupností servisu u Triumph? zvládne ho každý lepší mechanik? četl jsem, že servisů na japonce je snad v každém větším městě, ale na anglána, móc málo jj. Základní servis doma. Zbytek stejný jako u ostatních moto. Princip je stále sten a bud je mech. šikovný nebo ne. Takže jap, něm, ang, je to asi jedno... Upraveno 10. září 2017 uživatelem km.kmk
mAra_ Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 V 10. 9. 2017 v 1:11, Baldic napsal: Ta slecna je v cene?Napsal bych něco rozpustileho, ale po včerejšku mě fakt nic nenapadá... A ségra teď žije na Islandu. Takže nemůžu nic slíbit.
mAra_ Odesláno 12. září 2017 Nahlásit Odesláno 12. září 2017 (upraveno) Tak dnešní rozloučení po deseti letech. Zítra přesun do pražského Harleye a pak už jen čekání na jaro kdy přijde Fat Bob. Bude to verze 114, industrial grey.Skoro se mi po ní bude stýskat. Upraveno 12. září 2017 uživatelem mAra_
enslow Odesláno 13. září 2017 Nahlásit Odesláno 13. září 2017 Tiez mam na neho len tie naj spomienky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se