speslmbcz Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Instant, no jo no, co nadelame Ale i tak me bavi:)Jsem zpet a bylo to super. Kacena uzasna a vse kolem taky. Uz se tesim na dalsi ,,adventuru´´ Super. Kudy a kam jsi až dojel? Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Ahoj, dle planu IT/SLO pohranici, zacalo se Mangartem, kterej byl zavrenej, ale kdyz uz se tam, zenu takovou dalku... a pak po care soustkama a i sotolinkou. Jeden den total chcalo a predpoved nic moc, tak koupacka v mori v HR, cesta opet po IT care a zpatky pres krasne vnitrozemi Istrie a horama zpet do SLO. Naprosta krasa a super cesty, trosku nepekny je vsude ten ziletkovej plot, ale chapu je. A zpatky na AT kolem Kokry a klasika na Trebon. V srpnu mam na moto 14dni vyhrazeno, tak uz se zase tesim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Ten Mangart byl zavřenej proč? Chystam se tam v červenci. Už jsem tam byl předloni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Muzes byt v klidu, byl zavrenej jen ten den, cistil se ty zlaby podel cesty a odklizel snih u posledniho tunelu. A nahore bylo tak 20 motorek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Tak to jo. Je tam ale nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Naprostej souhlas, je tam krasne. jednou jsem si to i pekne pochodil a stoji to za to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 (upraveno) Zasloužil jsem si to sám, já vím... Posmíval jsem se tu japonskym motorkam a tady to mám... Dostal jsem za "úkol" zajet sestře motorku... No jak na tomhle udělám dvanáct set kilaku to fakt netuším :-) Upraveno 14. června 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Tak mi to na víkend půjč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 Rekni si: "Je to rozhodne lepsi, nez zajizdet sestru." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2018 rozmyslam ci ju Horhe pozna.. ked si takticky vypytal na weekend motorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Horhe Sašu poznal na seiko srazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Hoši hoši jen blbnete :-)Jirko, to bych ti nemohl půjčit... Je to hrozně nepohodlné a ty už máš přeci jen svůj věk... ;-) Jsme přece kamarádi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Dobrá tedy, ale kdybys chtěl, zítra můžem někam vyjet, plány mám až na neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Já jsem pracovne pryc az do nedele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Hoši hoši jen blbnete :-)Jirko, to bych ti nemohl půjčit... Je to hrozně nepohodlné a ty už máš přeci jen svůj věk... ;-) Jsme přece kamarádi...Vážně je to tak hrozný? Nicméně jsou jistě zajímavější varianty jak a kde jezdit. Ale nechci tě příliš trápit, ostatně i já mám aktuálně jen vzpomínky. Můžeš si zablbnout.... Nebo se třeba zahrabat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 K prvni casti - jo, je to nepohodlne jak blazen... Nohy pod sebou / za sebou... clovek opreny o ruce (a pupkem o nadrz) ... a hlavne to sedlo - je vysoke cca centimetr a podle me lepsi mucici nastroj nikdo jeste nevymyslel... No, nejak to vydrzim, ne ze ne, jede to fakt pekne, ale vlastni prachy bych za to neutratil. Jinak k vyletu - jak jsem ti rikal, uz s tatou planujeme, kam pristi rok pojedeme - uz jsme vyresili otazku jestli (odpoved je ano) ale kam Takze uz jsme zase v te prijemne fazi planovani vyletu...A vzpominky jsou moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Tak jsem dorazil do Perné, čeká mne perný víkend, spousta litrů vína, bolení hlavy atd. :-DKáťa šlape jako víno, jen ta D1, to je katastrofa... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 @ mAra_ Tomu rozumím, mně to taky nedá spát. Teď jsem byl na obědě s maníkem, co pro něj budu z cesty dělat jakousi reportáž a utvrdil se v tom, že tam musím znovu. Příští rok to asi nevyjde, ale další snad jo. Jelikož jen stěží pojedu s otcem, tak zkouším přemluvit ženu, aby jela se mnou. Druhá dvojice do páru by byla, takže by to snad šlo. Sice to bude trochu jiný než teďka 5 chlapů, ale tak bych mez váhání jel. Akorát musím zlomit její námitky, že autem by to taky přeci šlo (a ještě by to vyšlo levněji). Taky jí budu muset zdolat, abýchom vynechali pokud možno města, po těch už nijak netoužím. To radši a v klidu dám znovu Moab, Zion, Yosemite, Sekvoje, Bryce canyon atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Spesl a proc jezdis po dalnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 sak s adventurnym bajkom - kam inam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se