Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Dlouha čekačka - až měsíc+, korejec by byl hned. Mno a připlacet za LED světla a bezklíčkové startování se mi nechce. Dílenské zpracování má Korejec blízko japončíkům, jen proste nemá poslední hitech výkřiky poslední doby jako má Honda či Yamaha. 

Včera jsem se byl na PCXko podívat, jako moc pěkný skůtr, ale rozdíl tam vidím jen v těch hitech hračkách. Tak Japonci udělají každý modelový rok nějaký to vylepšení, to Korejci ne.

No a hlavně, teď už vím i cenu, cca 50t. (můj švára se zná s prodejcem, tak cena jen pro mě). Mno, další brouk v hlavě.

Kup si PCX. To je jistota.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno, fabrika Dealim dělá krom motorek i komponenty pro Hyundai, KIA. Tak snad to nebudou fušéři.

Jinak rozdil PCX/Daelim vidím v chlazení vzduch/kapalina. Ale to snad neni problém, ne? Prostě, potřebuji ráno 30km tam a večer 30km zpět.... jo a musí se to vyplazit přes Jílové u Prahy do kopce, což 8,5kw by mělo zvládnout. Číňani mají tak 5,2 až 6kw, i když jsem hubenďour, tak si říkám, že to je málo.

Odkaz ke komentáři

Za kolik se tak da nejlip pujcit HD v USA? kouknoul jsem jen tak zrychla na net a nasel za 350USD/den to jako fakt??chtel bych dat cast R66.

To mi přijde dost, ale asi záleží kde a co.

https://www.drive-usa.de/motorcycle/?gclid=CjwKCAjw4PHZBRA-EiwAAas4ZvH6bM5awLIW4xyIOmNJMHdZg97DQRLys8KoC2S7PmTF4LjzEn8R3RoChfYQAvD_BwE

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

www.eaglerider.com za zhruba 150USD mas road kinga. na 3 a viac dni je este na to zlava.

rezervuj si bike online a na mieste si dokup plne kompletne poistenie zodpovednosti a samotnej motorky vratane odtahovky, to vyjde tak nejaku dvacku k tomu - odhadom. odporucam na poistke nesetrit. poisti aj seba este pred odchodom z CR, to je tak mozno 30e na tyzden. 

gps a ptakoviny si nepoziciavaj, bud si vezmi masinu co to uz ma, alebo si z domu vezmi RAM drziak na mobil a stiahni si offline mapy z googlu - co som si vsimol, tak v eaglerider mali vsetky masiny na rajdach gulicku na RAM mount 

Odkaz ke komentáři

Dlouha čekačka - až měsíc+, korejec by byl hned. Mno a připlacet za LED světla a bezklíčkové startování se mi nechce. Dílenské zpracování má Korejec blízko japončíkům, jen proste nemá poslední hitech výkřiky poslední doby jako má Honda či Yamaha. 

Včera jsem se byl na PCXko podívat, jako moc pěkný skůtr, ale rozdíl tam vidím jen v těch hitech hračkách. Tak Japonci udělají každý modelový rok nějaký to vylepšení, to Korejci ne.

No a hlavně, teď už vím i cenu, cca 50t. (můj švára se zná s prodejcem, tak cena jen pro mě). Mno, další brouk v hlavě.

Tuším že jsi rozhodnutý, tak nemá cenu ti to rozmlouvat. Zkušeností se skůtry Daelim jen tak někdo nemá - viz jejich prodejnost u nás. Kolega který má starší verzi řekl, že by to již nekoupil - na rozdíl o klasického číňana jsou špatně dostupné díly (prý). Samozřejmě, že rozdíl 20 tisíc plus je nezanedbatelný - to je několik let benzínu zadarmo... ale pokud finance dovolí, běž do PCX. Sice masovka a na parkovišti Vás bude víc, ale je to jistota.  A v případě prodeje taky lepší.

Upraveno uživatelem klobadysek
Odkaz ke komentáři

Nasel jsem electru za cca 300usd/den. Mají tam poplatek kdyz to vracis v jinym meste než si pujcujes. I tak jsem cekal v usa trochu příznivější ceny. Takže to spíš vypadá na mustanga a úplně jinou trasu :-(

My měli docela laciný, ale něco za něco (starší motorky). Je to vlastně "česká" půjčovna. Prostě maník z Čech má v LV 7 motorek, většinou EG, 1x Road King a + 1 Dyna Glide. Jsou to starší kusy, ale všechny servisované, takže my při cca 3 tis. km každej, neměli za celou dobu žádnej problém. Platili jsme 110 USD/den vč. kufrů, komplet pojištění atd. Prostě final price. Bonus je, že je s borcem dobrá domluva.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...