Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Prostě si chtěj udržet určitý styl a úroveň, to přece není problém pochopit ani respektovat.

Edit: reakce patří ob jeden, jinak motorku bych na to měl (počítám, že RnineT by prošlo), ale hadry už ne a chuť už vůbec ne. Jet to nechci ze stejnejch důvodů, moc šaškárna na můj vkus. Ale tak nebudu brát pořadatelům jejich vizi, nebo se tam tlačit s Goldwingem.

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prostě si chtěj udržet určitý styl a úroveň, to přece není problém pochopit ani respektovat.

Ten jejich styl a úroveň pro mě nejlíp vyjadřuje fakt, že 51 džentmenů se vzmohlo na upatlanejch 641 doláčů. To je 13USD na jednoho distingáče.

Edit: A udržování si úrovně tím, že jakože jezdím na motorce s motejlem, to nepochopím ani nerespektuju.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Edit: reakce patří ob jeden, jinak motorku bych na to měl (počítám, že RnineT by prošlo), ale hadry už ne a chuť už vůbec ne. Jet to nechci ze stejnejch důvodů, moc šaškárna na můj vkus. Ale tak nebudu brát pořadatelům jejich vizi, nebo se tam tlačit s Goldwingem.

Sorry jako ale tohle je saskarna. Kdyz charity ride, tak pro vsechny, at se neco vybere, a ne takovouhle klauniadu.

Pozeri jak prase.

Odkaz ke komentáři

Zmizíku, ta fotka je z Olomouce, takže musíš trochu ubrat. Podle jejich stránek to bylo "krásných" 320 USD na 46 distinguished gentlemans ..... A jednoduchý výpočet nám říká, že jeden takový průměrný gentleman přihodil slovy: šest dolarů a devadesát pět centů :-)

Odkaz ke komentáři

Ach jo... Už zase potřeba škatulkovat, hanět atp.?

Chlapi, pár lidí co tuhle jízdu jelo znám, dokonce znám osobně i organizátora jízdy v Turnově, nějaký Somik z MotoHouse, pokud Vám to něco říká...

Já to beru tak, že i ta jízda samotná asi dělá nějaké to povědomí, lidé se zeptají, co je to za akci, proč jsou tak oblečení jako gentlemani atp. a dozví se, na co že to má přispět, čemu to dělá osvětu a třeba také sami přispějí.

Přijde mi, že pořád lepší něco, než nic, ne...?

Proč máme pořád nutnost hanět i věci, které mají mít nějaký hlubší smysl? I kdyby každý dal kilo, tak co? Někdo nedá a nedělá nic, tak proč konkrétně tohle hanět? Tomuhle já nerozumím...

Já přispívám jinak a jinde, nikdy jsem se této jízdy nezúčastnil, neb na to nemám motorku ani hadry, ale nehaním to. Každý dobrý skutek vítám.

Odkaz ke komentáři

Ach jo... Už zase potřeba škatulkovat, hanět atp.?

Chlapi, pár lidí co tuhle jízdu jelo znám, dokonce znám osobně i organizátora jízdy v Turnově, nějaký Somik z MotoHouse, pokud Vám to něco říká...

Já to beru tak, že i ta jízda samotná asi dělá nějaké to povědomí, lidé se zeptají, co je to za akci, proč jsou tak oblečení jako gentlemani atp. a dozví se, na co že to má přispět, čemu to dělá osvětu a třeba také sami přispějí.

Přijde mi, že pořád lepší něco, než nic, ne...?

Proč máme pořád nutnost hanět i věci, které mají mít nějaký hlubší smysl? I kdyby každý dal kilo, tak co? Někdo nedá a nedělá nic, tak proč konkrétně tohle hanět? Tomuhle já nerozumím...

Já přispívám jinak a jinde, nikdy jsem se této jízdy nezúčastnil, neb na to nemám motorku ani hadry, ale nehaním to. Každý dobrý skutek vítám.

nic nic

Odkaz ke komentáři

Zatím na DGR nemám motorku (griso mi připadá drochu moc moderní), ale pokud to klapne, tak za pár dnů už bude doma přijatelný stroj. Takže možná příští rok? Mně se ta akce líbí, určitě mi vyhovuje víc, než běžné srazy a vyjížďky.

Odkaz ke komentáři

napad to samozrejme nie je zly, ale pri tych smiesnych prispevkoch na charitu to posobi komicky. vyzera to ako "sme hipsteri, chceme sa trochu popáviť, ale aby sme neboli za kokotov, tak to spravime ako charitu a dame po dve stovky (káčé) a sme v novinach, kua to je krasa.". Banda chlapov v najlepsom produktivnom veku a daju tam uplne nezmyselne smiesne peniaze, tomu naozaj nerozumiem. Na znackove handry prachy su, na nove Triumphy su, na Zenithy tiez, ale do zvonceka dam dve mince.. a je dobre ze robim awarness, no prachy nech da niekto iny.

Mozu to rovno nazvat hipster pride a nestrapnovat sa pseudoprispevkami na charitu. ako prehliadka exotov na motorkach je to fajn, kazda subkultura ma nejaku freak show.

btw ten autor DGR launchol minuly rok sunday ride, co je podla mna o nieco lepsi format. mohlo by to byt alternativa k Ride to Work Day, ktory sa moc neuchytil, hoci je to awarness, ktory oceni kazdy motorkar.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

Proč nic?

Pokud máš názor, tak ho vyslov, ne?

Psal sem původně něco o tom, že bych se hambou propad, viset někde moje fotka a jméno a u toho 0,-USD ale hlavně, že sem distingovanej (píčus). Nicméně i při tý trapnosti se celostátně vybralo přes 13k USD a to zas není tak málo. Ale já to mám radši potichu.

EDIT: A teď koukám, že sem to asi špatně pochopil - ty borci tam nic sami asi moc nedávaj a čekaj, kdo za ně něco zaplatí. Jakože komu se líbím na motorce, ten na moje jméno pošle prachy?? WTF.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...