instant Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 Strikacka lepsi. To verim, jestli ti to nekde nedejbože upadne ze stojanu tak bude levnejsi z toho postavit rovnou goldase Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk pada to ako boxer, len do pol cesty. takze padak a mozno vyfuk. nic co by neslo rozlestit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 13. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2019 https://www.instagram.com/tv/B1G2Z4wBfXK/?igshid=197g4k5p0fdyz Par Royal majitelů tu je. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 R.I.P. Peter Fonda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 R.I.P. Peter FondaUž jsem dával sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/1298-jaké-hodinky-nosí-vip/?p=2382544 Myslím, že na hodinkový forum ideální video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 jj na motorku sa hodinky nenosia.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Kluci nejakej napad , cim umejt motohelmu caberg, aby nebyla jaksi lepkava jako zvejkačka? U blembaku za 6 litru docela prekvapko.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Tak isópropyl alkohol funguje kdby nekdo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 jj na motorku sa hodinky nenosia..proc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 si klikni na ten warannov link a zistis.. snad to pochopis, zavana to umenim samozrejme nosit ich mozes, ked ti to chyba. mne to vacsinou vadi, nezmestia sa do rukavice, do bundy, nuti ta to ponahlat sa, atd. hodinky na ruke su pri jazdeni k nicomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 https://www.instagram.com/tv/B1G2Z4wBfXK/?igshid=197g4k5p0fdyz Par Royal majitelů tu je. Sent from my iPhone using TapatalkJá jsem se zamiloval do klasické 500 Bullet...jen ju nemám kde parkovat a manželka by asi taky nebyla nadšená. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Moja to po tretej vzdala.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 u nás to samý, první motorka byla scéna, u druhý brblala, dost. Přišla třetí a jak když utne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 Já jsem koupil motorku první ženě Shadow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 ... takže Stromka jsi koupil druhé ženě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 18. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2019 (upraveno) ten byl můj, ale motorku už mám jinou a manželku pořád stejnou. Upraveno 18. srpna 2019 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 (upraveno) Nevím, jestli to není moc drzost se sem cpát s tímhle :-) Tak já zase koupil / zprovoznil manželce Pionýra :-) Mustang je můj a mám ho pořád ...... Upraveno 19. srpna 2019 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Vůně mládí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 (upraveno) Ještě nedávno jsem měl v krabici Jawu 555 "pařez", že ji jednou postavím, bohužel není čas tak jsem si daroval do dobrých rukou. Upraveno 19. srpna 2019 uživatelem Dave123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Ještě nedávno jsem měl v krabici Jawu 555 "pařez", že ji jednou postavím, bohužel není čas tak jsem si daroval do dobrých rukou.Brácha se teď zrovna do pařeza bude pouštět. Motor už má udělanej, tuším 5t za to dával. Nicméně on s tím má celkem zkušenosti, dal dokupy už několik prasat, takže ví co a jak. Já bych byl úplně v pytli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 19. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2019 Kks, mustang, na tom som sa vláčil od 13 do 17 kým som si nespravil na veľkú. Raz som robil go motora v detskej izbe na koberci. Mama skoro infarkt dostala ale mala pochopenie jó, mládí bylo fajn.. Nikdy nezabudnem na ten pocit keď som si šiel po vodičský na fízliareň a potom som sa šiel legálne voziť... Ale zas je pravda, že som sa ho aj dosť natlačil kadetade. Obdivujem tých čo na pekáči obišli celý svet. To sú frajeri. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se