Přejít na obsah

Motorkáři

Doporučené příspěvky

Já jsem dnes najel v autě asi 350 km a potkával jsem teda strašný jelita. Nejen v autech, ale i na motorkách. Jeden týpek, co jel několik kilometru přede mnou na RF900, ten si fakt v každý druhy zatáčce chystal ustlat a to jeho maximální rychlost byla tak 70 a v zatáčkách pod 30.. Schválně jsem se držel aspoň 50- 100 metru za nim, abych ho neznervoznoval, ale bylo to teda utrpení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schopnosti jak ludi tak strojov mozu byt po zimnom spanku trochu zatuhnute. Mna dnes napriklad daval borec na litrovom gixere a v najlepsom prisiel o vykon a siel ku kraju, odhadujem ze sa mu uvolnil nejaky sajrajt z nadrze a nieco sa upchalo.

Odkaz ke komentáři

V patek jsem dal cca 400km po jiznich Cechach, diky navigacni chybe jsem objevil krasne a prehledne zatacky z Kocina do Netolic, doporucuji. A kvuli zavrene hranici je cela cesta z Vltavice do Volyne s malym provozem, takze se da jet svizne :-)

Odkaz ke komentáři

Schopnosti jak ludi tak strojov mozu byt po zimnom spanku trochu zatuhnute. Mna dnes napriklad daval borec na litrovom gixere a v najlepsom prisiel o vykon a siel ku kraju, odhadujem ze sa mu uvolnil nejaky sajrajt z nadrze a nieco sa upchalo.

Musím souhlasit. Já si v úterý při zkušební poopravové jízdě ustlal na písku u přechodu pro chodce a mám na několik týdnů pokoj. Zlomená ruka v dlani celej dodřenej, páč jsem jel jen v modrákách a tryku, votočený koleno, no a o stroji ani nemluvím. Zlomený řídítka pomačkaná plechařina a spousta práce před sebou. To vše se stalo po ujetí cca 1km letos po zimní údržbě. Byl to sice pionýr 21,ale po GO. I takovej pekáč dokáže pěkně potrápit. Takže hezký velikonoce a opatrně. Nestojí to pak za ty problémy.

Odkaz ke komentáři

Musím souhlasit. Já si v úterý při zkušební poopravové jízdě ustlal na písku u přechodu pro chodce a mám na několik týdnů pokoj. Zlomená ruka v dlani celej dodřenej, páč jsem jel jen v modrákách a tryku, votočený koleno, no a o stroji ani nemluvím. Zlomený řídítka pomačkaná plechařina a spousta práce před sebou. To vše se stalo po ujetí cca 1km letos po zimní údržbě. Byl to sice pionýr 21,ale po GO. I takovej pekáč dokáže pěkně potrápit. Takže hezký velikonoce a opatrně. Nestojí to pak za ty problémy.

Držím palce. Ať dopadneš dobře Ty i mašina.

Odkaz ke komentáři

Au. No to mě mrzí! Ať seš brzy zdráv.

Na šíleném stroji Pionýr jsem měl taky kdysi nehodu, když mi uklouzlo přední kolo na trávě..ten vehikl spadnul na mě a vejfuk mi vypálil do nohy díru až do masa. Je to často tím, že člověk to nebere tak vážně a neoblíká se na to. Kdybych nejel v kraťasech, bylo by to asi lepší.

Drž se a ať to všechno brzy sroste!

Odkaz ke komentáři

Diky diky, o tom to je. Vždycky jsem si říkal, že těch 60 kg udržím i ušima. No a teď to mám. Zase na druhou stranu si se nedovedu představit v motohadrech a inregralce na dachlovi. Vypadal bych jak debil. Teď ale u toho debil jsem i pro okolí a ještě ze mě mají prdel, ti co mě znají jako jawistu srdcaře.

Odkaz ke komentáři

Leclerc, mas to krasny. Strasne jsem to chtel, ale kdyz jsem zjistil, ze je to jeste mensi nez s3... Ale bomba.

Dawe, hele,k ranu uz se to drzi kolem nuly... Najit si pekny misto u potoka, at neni teply pivko, maso na ohni... Ted nejsou zadny lidi... Kam se hrabe hotel :)

Odkaz ke komentáři

Leclerc, mas to krasny. Strasne jsem to chtel, ale kdyz jsem zjistil, ze je to jeste mensi nez s3... Ale bomba.

Dawe, hele,k ranu uz se to drzi kolem nuly... Najit si pekny misto u potoka, at neni teply pivko, maso na ohni... Ted nejsou zadny lidi... Kam se hrabe hotel :)

Pravda, pravda.. Tohle už jsem dlouho neudělal. Už jsem rozmazlenej. Ono to pak většinou navíc není taková romantika, jak si člověk naplánuje :) Ale jako jo, proč to zase jednou nezkusit..a dokonce bych přesně věděl kde.. ;)

Odkaz ke komentáři

Hele, jeste tak pet let zpatky, sem na moto dovcu jezdil s 3x trenkama a kreditkou. Jako fajn, ale pak jsme si s kamaradam co jezdime pres 20let rekli, ze to zkusime jak kdysi a je to bomba... Obcas to boli, obcas je to tvrdsi, ale do hotelu/penzionu muzem ujet vzdy... :). Me se to libi az tak moc, ze kolikrat spim venku par km od baraku, jen pro ten pocit.

Odkaz ke komentáři

Neprijemne, nech sa da vsetko do poriadku co najskor.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...